Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutės kiek darbelių priderėjo kol gulėjau ligoninėje.... Vau bigsmile.gif bigsmile.gif Visų po viena neišvardinsiu bet giriu visas užgražius darbelius buvo kur akis paganyti 4u.gif 4u.gif Ir nauja temute spėjote atidaryti.. Ačiū už naujus namučius Uodegytei mirksiukas.gif

Ir man įdomu kas ten per rinkiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 14 sausio 2013 - 22:03
Rodaus savo laimėjimus smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=rasiux-,2013 01 14, 23:26]Rodaus savo laimėjimus  smile.gif

o tai cia piesiniai ant audinio ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 sausio 2013 - 23:14
Abu rinkinukai nuostabūs bigsmile.gif braškes tai pats skanumas ;-)
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 14, 23:02)
Sveikutės

Jau pasigedau taves 4u.gif
Atsakyti
kokios braškės skanios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 14, 22:02)
Sveikutės kiek darbelių priderėjo kol gulėjau ligoninėje....

Pupsiukėli, Tu dar dviese?
Atsakyti
merginos ar galit man paaiskinti neismanelei blush2.gif ax.gif kaip tuos parduotuvinius piesinius reikia siuvineti,man tas ju audinys toks retas atrodo g.gif
sitie piesinukai labai grazus thumbup.gif
ziuriu,ziuriu ir audinys kitoks,tankesnis negu parduotuviniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 sausio 2013 - 12:05
QUOTE(rituker @ 2013 01 15, 08:12)
Jau pasigedau taves  4u.gif

Miela girdėti jog kažkas pasigedo manes 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2013 01 15, 10:10)
Pupsiukėli, Tu dar dviese?

Na dar pakolkas dviese... 4u.gif gal jau butumėme jau tryse bet deje netikras aliarmas buvo... Suleido vaistukus ir pristabdė viska gal jau bučiau ir pagimdžiusi, bet daktarai sako tipo dar anksti.. nors savaitė čia svaitė ten manau labai skirtumo nėra

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 14, 23:26)
Rodaus savo laimėjimus  smile.gif

Puikus laimėjimai thumbup.gif Niam niam taip skaniai atrodo tos braškės 4u.gif net įsinorėjau jų essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 15 sausio 2013 - 12:34
QUOTE(zerutis @ 2013 01 15, 11:59)
merginos ar galit man paaiskinti neismanelei  blush2.gif ax.gif kaip tuos parduotuvinius piesinius reikia siuvineti,man tas ju audinys toks retas atrodo  g.gif                                                 
sitie piesinukai labai grazus  thumbup.gif
ziuriu,ziuriu ir audinys kitoks,tankesnis negu parduotuviniu  g.gif

cia gi neispiesta, cia rinkiniai, kuriuos sudaro medziaga (balta), schema ir siulai.
O tie, kaip tu sakai, ispiesti, tai bent mano nuomone, visiskai - vaikams, pradedantiems susipazinti, kas tai yra siuvinejimas kryzeliu ax.gif
Atsakyti
tai kad as kaip ir pradedancioji blush2.gif ziurejau ziurejau,kaip jautis i naujus vartus ir nieko nesupratau ax.gif mokykloje kaip ismokau kryzeli tai ir badau i skilutes lotuliukas.gif tik jusu svetaines deka dauk naujo suzinojau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 15, 12:43)
O tie, kaip tu sakai, ispiesti, tai bent mano nuomone, visiskai - vaikams, pradedantiems susipazinti, kas tai yra siuvinejimas kryzeliu  ax.gif

nesutinku su tokia nuomonę schmoll.gif

man rodos, kaip pradedantiems KAIP TIK ir nebus aišku, kas ir kaip.
bent jau sprendžiu pagal save. daug kartų žiūrinėjau tuos pieštus siuvinėjumus, galvojau, kad va, jau dabar imsiu ir siuvinėsiu. bet kai pradėjau nagrinėti piešinius labiau - visiškai nesupratau (ir iki šiol nesuprantu), kaip juos siuvinėti. nes juose pilna tokių vietų (kryželių), kur susieina kokios 4 spalvos - ir siuvinėk tu, kaip nori unsure.gif
Atsakyti