Merginos, gal zinote ar esa maciusios, kur ieskoti tokios kilimelio guminio?
http://www.craftahol...by-everyday-art
Cia zemiau foto yra.
va cia dar kaip jis atrodo...
http://www.amazon.co.....rch-alias=aps
aciu uz pagalba
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 02, 16:26)
Kažkodėl aš apie vaikus galvoju kaip apie kūdikius
kokio amziaus jie bebutu manau mums vistiek liks kudikiais
Bianka, sezono pelėdukai fainuoliai
Nu klausykitės, zeruti...gražuma auto , o įsirėminęs mašiniukas išvis susolidėjo
Nu klausykitės, zeruti...gražuma auto , o įsirėminęs mašiniukas išvis susolidėjo
viska suderint buvo sunkoka,pridavus kita diena lekiau rema perinkt laimiai laiku suspejau paspartai buvo supjauti o remas dar ne tai kai pridejom 1rema visai nebetiko prie bendro vaizdo tai pasinaudojau rasiux- pakista mintim parinkau rudo atspalvio rema
tai jau galėsiu rist nosį ir konsultante save laikyt (nors esu dirbusi rėminimo salone metus, tad tiek visokių variantų priderinta, kad kai nueinu saviškių rėmint- darbuotojos raukosi, kad labai savarankiška klientė esu )
j_tina- kur nori naudot tą tinklelį? Aš tokiam kilimų siuvinėjimui nusipirkau ūkinėse prekėse po 1 Lt/m , tik vis neprieinu pasibandyt.
j_tina- kur nori naudot tą tinklelį? Aš tokiam kilimų siuvinėjimui nusipirkau ūkinėse prekėse po 1 Lt/m , tik vis neprieinu pasibandyt.
QUOTE(Bianca @ 2013 02 02, 15:19)
Sios savaites pabaigtukas
Labai linksmos Kur pritaikysi?
QUOTE(zerutis @ 2013 02 02, 15:51)
Labai gražiai įsirėmino Solidus darbas gavosi.
as kur reminu nelabai kisasi nes dazniausiai musu nuomones sutampa su mano pateiktu varijantu
o kas liecia tavo nosyte tai gali riest sauniai is akies viska suderinai
o kas liecia tavo nosyte tai gali riest sauniai is akies viska suderinai
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 02, 17:17)
Aš tokiam kilimų siuvinėjimui nusipirkau ūkinėse prekėse po 1 Lt/m , tik vis neprieinu pasibandyt.
atlieku pedagoginę praktiką ir su vaikais rišim kilimą, tik susimąsčiau, kad nerasiu kur pirkt po to savo mažei tokį rišiu, plius sunešiotus rūbus reik realizuot reik gyvent ekonomiškai ir ekologiškai:)
bet jei sakot radot ūkinėse prekėse, bandysiu ten ieškoti
As siandien ir savo gandra nunesiau remint, bet pasporto taip ir nepritaikem Ketvirtadieni pasiimt, tai pasirodysiu tada
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 02, 14:54)
EGOiste- jei rėmų ovalių nerasi (nors gal kokių standartinių būna ), tai gali nors paspartą ovaliai užsakyt, kad išpjautų.
Oj, tiksliai, galima gi paspartą dar dėt visai buvau pamiršus tokį variantą. Ačiū