Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rituker @ 2013 01 14, 14:40)
Laaabai pazystamas jausmas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 14, 13:30)
žinau  4u.gif
tik aš kai pradedu siuvinėt, pasineriu į tai stačia galva.
manau, kiekvienai žinomas tas jausmas, kai jau reikėtų atidėti siuvinį, nes yra kitų reikalų, bet gi norisi išsiuvinėti "dar kryžiuką", "nu dar tik vieną eilutę", "nu gi reikia siūlą pabaigti", "aš tik čia truputį pakryžiavosiu"...
o paskui tik pakėliu akis į laikrodį - ir  swoon.gif

aš siuvinėju tik tada, kai mažius miega, o kai jis pabunda, jau nebūna, kad "dar nors vieną kryžiuką" lotuliukas.gif tada tik meti viską ir bėgi sirenos ramint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 14, 15:30)
"nu gi reikia siūlą pabaigti",

Su tuo posakiu aš irgi manipuliuoju vyro kantrybe...ir gan dažnai biggrin.gif Negana to, pabaigus, dar žvilgteliu per kampą, įsiveriu naują ir..."nugi matai, kad jau baiginėju"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 sausio 2013 - 15:06
QUOTE(Katusik @ 2013 01 14, 16:30)
žinau  4u.gif
tik aš kai pradedu siuvinėt, pasineriu į tai stačia galva.
manau, kiekvienai žinomas tas jausmas, kai jau reikėtų atidėti siuvinį, nes yra kitų reikalų, bet gi norisi išsiuvinėti "dar kryžiuką", "nu dar tik vieną eilutę", "nu gi reikia siūlą pabaigti", "aš tik čia truputį pakryžiavosiu"...
o paskui tik pakėliu akis į laikrodį - ir  swoon.gif

taigis biggrin.gif kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 14, 15:03)
Su tuo posakiu aš irgi manipuliuoju vyro kantrybe...ir gan dažnai biggrin.gif Negana to, pabaigus, dar žvilgteliu per kampą, įsiveriu naują ir..."nugi matai, kad jau baiginėju"...

va va, pas mus amziais "karas". Jam amzinai ko nors prireikia, kai as eilute, siula baigineju ir - gi nepaisbaigia procesas ta pacia sekunde, tai anas nervuojas baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti

hah.gif hihihi.gif drinks_cheers.gif aš irgi taip darau
Papildyta:
beje, sobieska, šian nusipirkau dar dekoratyvinę juostelę, tai tavo skirtuko įkvėpta ryt mėginsiu sumeistraut pakabinamą dekoraciją su savo siuvinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 14, 16:03)
aš siuvinėju tik tada, kai mažius miega, o kai jis pabunda, jau nebūna, kad "dar nors vieną kryžiuką"  lotuliukas.gif tada tik meti viską ir bėgi sirenos ramint  lotuliukas.gif

mano vaikai jau nebemazi tai nebekaukia kaip sirenos,bet valgiti maziau gauna lotuliukas.gif o dulkiu siurblys ilgai savo eiles laukia,kai norisi siuvinuko rezultata pamatyt bigsmile.gif o del vyro tai gerai kad velai gryzta pavarges tai tamsoi dulkiu nemato ir po vakarienes greit uzmiega,tai jam ir bambet nera kada clap.gif
Atsakyti

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Negana to, pabaigus, dar žvilgteliu per kampą, įsiveriu naują ir..."nugi matai, kad jau baiginėju"...

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Per e-bay aukcioną buvau laimėjus du rinkinius po 1 dol, laukiau kol ateis- na ir pasirodo kiniečiai visai neprastas kopijas gamina biggrin.gif . Jau niežti nagai pabandyt, bet griežtai sau pasakiau- pirmiau šunys, paskui kiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 14, 22:58)
Per e-bay aukcioną buvau laimėjus du rinkinius po 1 dol, laukiau kol ateis- na ir pasirodo kiniečiai visai neprastas kopijas gamina  biggrin.gif . Jau niežti nagai pabandyt, bet griežtai sau pasakiau- pirmiau šunys, paskui kiti  biggrin.gif

suįdominai ,kokie tie rinkiniai ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 sausio 2013 - 21:57
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 14, 21:56)
įdomu kokie tie rinkiniai  ax.gif  cool.gif

ir man bigsmile.gif
Atsakyti