Romadra, patiko ikonos, vaisių medis Tik klausimas kilo- kodėl kai kuriuos darbelius apkarpai pagal kontūrus? Ką žadi su jais daryti?
Paukščiuk, puikus procesas
Labai smagios pelėdos
oho, romadra, ikonos tikrai
bet tavo darbai visi tokie skirtingi, lyg skirtingi žmonės būtų siuvinėję
bet tavo darbai visi tokie skirtingi, lyg skirtingi žmonės būtų siuvinėję
Man ta violetinė tokia fainuolė- susisukusiom akim (visai kaip aš, kai reik anksti keltis )
QUOTE(elzeda @ 2013 02 02, 14:16)
Romadra, patiko ikonos, vaisių medis Tik klausimas kilo- kodėl kai kuriuos darbelius apkarpai pagal kontūrus? Ką žadi su jais daryti?
del apkarpai wc dejau ant tualeto duru.daugiau nepadarysiu apkarpos,nes nera grozio. tik su remeliu,deja neturiu .beveik visi pardaviau,o liko savo.
Sveiki visi Na ir pridirbot visokių grožybių tik spėju puslapius vartyt turiu Jums klausimėlį. Pradėjau siuvinėt ovalų paveikslą (na tiksliau paveiksliuką- 30x45 cm), ir db susimasčiau dėl įrėminimo- rėmai būna ovalūs? Ar įrėminimo salonuose reikia užsakinėt pagal ind.išmatavimus?
QUOTE(zerutis @ 2013 02 02, 13:51)
rasiux- ar tokia tavo vizija buvo
Nu panašiai - tik šitas toks labai suaugėliškas su auksu , aš vaikui būčiau šviesų rinkusi viršutinį paspartą, o tokį jau ir rimtam autokolekcionieriui galima būtų dovanot Bet vaikas juk irgi užaugs ir turės vevaikišką paveikslą
EGOiste- jei rėmų ovalių nerasi (nors gal kokių standartinių būna ), tai gali nors paspartą ovaliai užsakyt, kad išpjautų.
Manyka necituojame nuotraukų
zeruti auto gražiai įsirėmino
Pelėdžiukai tai kažkas tokio gražaus... MIELI
zeruti auto gražiai įsirėmino
Pelėdžiukai tai kažkas tokio gražaus... MIELI
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 02, 15:54)
Nu panašiai - tik šitas toks labai suaugėliškas su auksu ,
visoms,siaip mano sunus nebe tokie ir vaikiski :hihihi:vienam 14,o kitam17m
tai tada visai liuks tokiems "vaikiukams"
Kažkodėl aš apie vaikus galvoju kaip apie kūdikius - matyt, kad mano dar ne tokie dideli, tai atrodo, kad ir kiti mažiukai
Kažkodėl aš apie vaikus galvoju kaip apie kūdikius - matyt, kad mano dar ne tokie dideli, tai atrodo, kad ir kiti mažiukai