Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katu @ 2013 01 31, 21:33)
O geras, siandien as sita rinkinuka isstraukiau, bus metrikas antrai mergytei  wub.gif  Tik man nepatinka rinkiny esanti Aida, svarstau, kokia medziaga nusiprikt, gal enva...

Ant ko Tu siuvineji?
Dizainas, jei neklystu, yra  joan elliott

bigsmile.gif tikrai
http://www.stitchcra...ross-stitch-kit
Ač siuvinėju ant balto ewo 32, aidos tikrai nesinorisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 18:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai  bigsmile.gif

čia Joan A. Elliott - Fairy Mother & child mirksiukas.gif bus gražu wub.gif

...jau išsiaiškinot biggrin.gif

QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 21:33)
na taip jis bus didelis smile.gif siuvineju ant 18 aidos, tai turetu gautis 71x54cm mazdaug, cia kryziuku 500x377, o vaizdelis kadanors tuetu buti toks:

o kokios firmos schema, gal I love cross stitch? O siuvinėji kryželiu ar gobeleniniu? Įspūdingas darbas bus bigsmile.gif kantrybės ir lauksim proceso nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 31 sausio 2013 - 21:42
O jau ši kokia graži bigsmile.gif wub.gif
http://joanelliott.f...og-ladybird.jpg
Atsakyti
ooo...jusu visu procesiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

clap.gif draugiskos lenktynes prasideda ytariu 2 komandos bus lotuliukas.gif viena su sokejom,kita su metrikiukais thumb_yello.gif smagiai stebesim biggrin.gif

doviem
tulpes fantastiskos wub.gif sekmes darbuojantis wink.gif
Atsakyti
doviem, woooow, koks grožis bus bigsmile.gif visai norėčiau schemutės blush2.gif gal kada pribręsiu tokiam gigantiškam darbui, bet tos tulpės man tooookios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 31 sausio 2013 - 23:23
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 17:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai  bigsmile.gif

toks sviezias gusis metriku srityje thumbup.gif

QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 19:09)
vis tik norejau pasirodyti jums, nors vaizdo kol kas jokio nesimato ax.gif

matosi matosi - svelnus, tvarkingi atspalviu zaismai, dazniau tik rodykis mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 31, 20:52)
grožis neapsakomas  wub.gif stebėsiu procesą  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 21:45)

wub.gif tikrai.
Nebuvau macius ir tikrai buciau priskyrus prie Mirabilia ax.gif

as siandien iveikiau puse lapo nuo 01.25. Cia paskutinis pasispardymas baigiantis atostogoms doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Katusik @ 2013 01 31, 22:03)
į mane prašau kreiptis tu  ax.gif
to "Jūs" nesijaučiu nusipelniusi nei pagal amžių, nei pagal pasiekimus  biggrin.gif

Klausau pioneer.gif

QUOTE(Dantiste @ 2013 01 31, 22:40)
o kokios firmos schema, gal I love cross stitch? O siuvinėji kryželiu ar gobeleniniu? Įspūdingas darbas bus bigsmile.gif kantrybės ir lauksim proceso nuotraukų thumbup.gif

Taip, tos firmos. Siuvineju kryzeliu, gobeleniniu dar neteko smile.gif Na procesas bus labai letas, bet vis pasirodysiu ax.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 01, 00:23)
doviem, woooow, koks grožis bus  bigsmile.gif visai norėčiau schemutės  blush2.gif gal kada pribręsiu tokiam gigantiškam darbui, bet tos tulpės man tooookios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu blush2.gif Kiek esu radus schemų (o bandziaus siustis ir keliu vietu), visur skanuoti lapai, todel atsispausdinus (bent man) sunkiai matosi ir ypac zalios ir melynos spalvos zenklai kai kurie sunkiai skiriasi. Tai as kiekviena lapa dalinu pusiau, isdidinu, spalvas ten visaip ryskinu ir t.t. ir tik tada spausdinu smile.gif Jei yra noras didelis gauti schema tai parasyk el pasta i AZ smile.gif

QUOTE(vasarė @ 2013 02 01, 00:24)
matosi matosi - svelnus, tvarkingi atspalviu zaismai, dazniau tik rodykis  mirksiukas.gif

Ner cia ko daznai rodytis, tikrai ne kasdien prisedu, buna po savaite ar dvi neprisedu, tad ir darbas juda labai is leto. Stengsiuos rodytis kas pora menesiu, jei pavyks biggrin.gif
Atsakyti
liko tik keli kryziukai senojo darbo o naujam dar neatsiunte reikmenu doh.gif kaaaaaaaaa daryyyyyyyyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano procesas, labai aišku, kas čia bus hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 01, 13:14)
mano procesas, labai aišku, kas čia bus  hihihi.gif

O kas čia bus? bigsmile.gif

Merginos, noriu apie PM paklaust. Nesijuokit labai-nesu gerai tos programos išstudijavusi smile.gif Ar eina joje schemą juodai baltą pasidaryt? Nes jei eina, tai aš nerandu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 01, 12:25)
O kas čia bus?  bigsmile.gif

šitas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 01, 15:31)

Nerodo paveiksliuko, bet čia gal Dimensions rožės bus? bigsmile.gif
Atsakyti