Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 19:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai  bigsmile.gif

Labai mielas ir nematytas wub.gif Kieno čia dizainas?

QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 21:09)
Labas vakaras, retai cia besirodau, tiksliau retai rasau, bet vis pasidomiu jusu darbeliais. Turiu visas darbstuoles pagirti uz kuriamus grozius, kantrybe ir darbu sparta smile.gif As labai pamazu judu ir per 4 menesius sugebejau issiuvineti vos 2 lapus is 30, tiesa, paskutienieji 5 bus nepilni  lotuliukas.gif vis tik norejau pasirodyti jums, nors vaizdo kol kas jokio nesimato ax.gif

Ojei koks bus grandiozinis darbas bigsmile.gif 30 lapų bigsmile.gif O kas čia bus?

O aš vietoj to, kad pradėčiau siuvinėt antra diena ieškau Lanarte Day rakto. Vieną dalį jau radau, o su kita nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 31, 19:00)

o tas paveiksliukas - čia schema tokia ar jau išsiuvinėtas darbas?  g.gif

čia žurnale pavaizduotas įrėmintas darbas. O dizaino nerašo, man Mirabilia truputi panašu g.gif
Atsakyti
doviem, neįtikėtina bigsmile.gif
tikrai įdomu, kas tai? gėlės? ar kažkas iš pasakų? bigsmile.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 01 31, 19:34)
O aš vietoj to, kad pradėčiau siuvinėt antra diena ieškau Lanarte Day rakto. Vieną dalį jau radau, o su kita nesiseka  verysad.gif

argi Uodegyte neturi? g.gif
Atsakyti
Katusik
na tada prasvito viltis susilyginti su tavim thumbup.gif

doviem

cia tai bent darbas bus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

ar tik ten ne gamtovaizdis ax.gif smile.gif

Pauksciuk, bus labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 31 sausio 2013 - 20:13
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 22:00)
čia žurnale pavaizduotas įrėmintas darbas. O dizaino nerašo, man Mirabilia  truputi panašu g.gif

Aš irgi taip pagalvojau. Bet bijojau apsijuokt, tai garsiai nesakiau. Panašu į Mirabilia...

QUOTE(Katusik @ 2013 01 31, 22:07)
argi Uodegyte neturi?  g.gif

Nea, bet sakė pasidalins jei ras. smile.gif
Atsakyti
na taip jis bus didelis smile.gif siuvineju ant 18 aidos, tai turetu gautis 71x54cm mazdaug, cia kryziuku 500x377, o vaizdelis kadanors tuetu buti toks:
user posted image
tikiuosi per 5 metus padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 20:33)
vaizdelis kadanors tuetu buti toks:

aš atspėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 22:33)
na taip jis bus didelis smile.gif siuvineju ant 18 aidos, tai turetu gautis 71x54cm mazdaug, cia kryziuku 500x377, o vaizdelis kadanors tuetu buti toks:

tikiuosi per 5 metus padaryti  lotuliukas.gif

grožis neapsakomas wub.gif stebėsiu procesą ax.gif
Atsakyti
Katusik, na is keliu variantu, vienas jusu buvo paminetas kad geles, tai kaip ir atspejot. Turiu pasakyti kad labai nuobodu siuvineti kai sitiek laiko praseti, o vaizdo jokio nesimato, vien lygus fonas praktiskai, nors atspalviu cia uztektinai,bet visi tokie vienodi biggrin.gif dziaugiuosi pagaliau vakar uzkabinus pirmojo ziedo kamputi, gal bus smagiau kai prades vaizda rysketi. Nors po kurio laiko, itariu, kad rozines spalvos irgi nusibos biggrin.gif

Uodegyte, baisiai ilgai reikes stebeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 31 sausio 2013 - 20:55
QUOTE(doviem @ 2013 01 31, 20:54)
Katusik, na is keliu variantu, vienas jusu buvo paminetas kad geles, tai kaip ir atspejot.

Uodegyte, baisiai ilgai reikes stebeti lotuliukas.gif

į mane prašau kreiptis tu ax.gif
to "Jūs" nesijaučiu nusipelniusi nei pagal amžių, nei pagal pasiekimus biggrin.gif

o kad procesas bus ilgas - tai nieko baisaus. užtat visos kartu džiaugsimės kiekvienu išsiuvinėtu lapu ir graušime nagus (bent jau aš tai tikrai) iš pavydo tokiai nežmoniškai kantrybei biggrin.gif
Atsakyti
doviem saunuole, bus labai labai grazu wub.gif

baigiau ir as savo metala doh.gif belieka paduska pasiut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 11:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai  bigsmile.gif

O geras, siandien as sita rinkinuka isstraukiau, bus metrikas antrai mergytei wub.gif Tik man nepatinka rinkiny esanti Aida, svarstau, kokia medziaga nusiprikt, gal enva...

Ant ko Tu siuvineji?

Dizainas, jei neklystu, yra joan elliott
Atsakyti