Sobieska- ačiū
Man mama sako- tu vis gėles ir gėles siuvinėji (nors tų gėlių visai nedaug teturiu) ir labdaroj nupirko tokius vintažinius paukštukus . Įdėti 3, bet įtariu, kad galėjo būt 4. Medžiaga tokia reta reta vos ne "meškavinas", bet kokiam dėžutės dangteliui turėtų tikti . Reiks siuvinėt, kad nenuvilčiau mamikės- pagaminsiu jai kokią papuošalinę dėžutę
Sveikos, Siuvinetojos
noriu paklausti Jusu patarimo. Noriu siuvineti metrika leliukui ir ieskau medziagos, bet nelabai randu idomesnes...
Ar tiktu siuvinejimui toks popierius?
http://www.kasiulai....pai-p-9746.html
Nesu susidurus Ir ar jis smulkus? Gal galit pakonsultuot?
noriu paklausti Jusu patarimo. Noriu siuvineti metrika leliukui ir ieskau medziagos, bet nelabai randu idomesnes...
Ar tiktu siuvinejimui toks popierius?
http://www.kasiulai....pai-p-9746.html
Nesu susidurus Ir ar jis smulkus? Gal galit pakonsultuot?
siandien parduotuveje ziurinejau lina isbandyt pasiuvinet tikrai dar nepriaugau,o vat drobe mielesne pasirode tai gal ir imsiuos dankteliui papuosti
rasiux- ar jau braskes i pabaiga,kad kitus pradet nori o gal 3 iskart siuvineji
rasiux- ar jau braskes i pabaiga,kad kitus pradet nori o gal 3 iskart siuvineji
QUOTE(zerutis @ 2013 01 31, 11:26)
ar jau braskes i pabaiga,kad kitus pradet nori o gal 3 iskart siuvineji
a pablūdai - 3 jau niekaip- dieną dar reik apmokamus darbus nudirbti
Mamai gimtadieniu pagaminsiu- o iki tol gal ir braškes pabaigsiu (tik liepos mėn, o paukšteliai vienos dienos darbo).
Clivia- pirkau tą popierių- spalvos beveik nesimato (tiksliau rašto), skylės didžiulės, nebent siuvinėt 3 gijom ant jo ir pilnai uždengt. Norėjau skirtukui panaudot- nutrenkiau šalin. Geriau jau kokią medžiagėlę išsirinkt nei tą popierių...
as siandien pridaviau masiniuka remint kol rema pririnkom ir dvigupa pasparta dejau tai nezinau kas gausis dar kad viena kabetu tai nieko bet planuose dar 2 tai kaip reiks tarpusavi suderint nezinau
Būčiau darius taip- vidinį paspartą pagal mašinos spalvą (dabar žalias, pagal kitas kitoks), viršutinį kokį gelsvą ir rėmą kokį rudą. Tada pabrėžtų pačią mašinėlę ir liktų vienoje kolekcijoje
QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 16:25)
Faini darbeliai Ypač tie gnomai Man visa ta serija
o čia mano procesas (5/7 darbo)
---------------------------------
o čia mano procesas (5/7 darbo)
---------------------------------
na spartuole tu
(atsiprasau,kad cituoju foto)
cia mano procesiukas...pradesiu siuvinet ketvirta mergina,bet dar ne greit...
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 31, 14:06)
cia mano procesiukas...pradesiu siuvinet ketvirta mergina,bet dar ne greit...
aš jau šeštą pradedu pribaigt
įdomu bus paskui palyginti abu darbus
QUOTE(Katusik @ 2013 01 31, 16:47)
jop...taviskis jau kabes ant sienos,o as vargu ar dar busiu pabaigusi
bet kokiu atveju tikrai bus idomu palyginti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 31, 16:50)
jop...taviskis jau kabes ant sienos,o as vargu ar dar busiu pabaigusi
aš gal greit siuvinėju, bet LABAI ilgai rėminu
turiu dar prieš metų išsiuvinėtą darbą, kuris iki šiol guli suviniotas
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 17:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai
koks šiltas darbas
o tas paveiksliukas - čia schema tokia ar jau išsiuvinėtas darbas?
Labas vakaras, retai cia besirodau, tiksliau retai rasau, bet vis pasidomiu jusu darbeliais. Turiu visas darbstuoles pagirti uz kuriamus grozius, kantrybe ir darbu sparta As labai pamazu judu ir per 4 menesius sugebejau issiuvineti vos 2 lapus is 30, tiesa, paskutienieji 5 bus nepilni vis tik norejau pasirodyti jums, nors vaizdo kol kas jokio nesimato