Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sobieska- ačiū 4u.gif
Man mama sako- tu vis gėles ir gėles siuvinėji biggrin.gif (nors tų gėlių visai nedaug teturiu) ir labdaroj nupirko tokius vintažinius paukštukus bigsmile.gif . Įdėti 3, bet įtariu, kad galėjo būt 4. Medžiaga tokia reta reta vos ne "meškavinas", bet kokiam dėžutės dangteliui turėtų tikti smile.gif . Reiks siuvinėt, kad nenuvilčiau mamikės- pagaminsiu jai kokią papuošalinę dėžutę smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Siuvinetojos 4u.gif
noriu paklausti Jusu patarimo. ax.gif Noriu siuvineti metrika leliukui ir ieskau medziagos, bet nelabai randu idomesnes...
Ar tiktu siuvinejimui toks popierius?
http://www.kasiulai....pai-p-9746.html
Nesu susidurus g.gif Ir ar jis smulkus? Gal galit pakonsultuot? smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clivia: 31 sausio 2013 - 11:24
siandien parduotuveje ziurinejau lina isbandyt pasiuvinet schmoll.gif tikrai dar nepriaugau,o vat drobe mielesne pasirode tai gal ir imsiuos dankteliui papuosti biggrin.gif

rasiux- ar jau braskes i pabaiga,kad kitus pradet nori lotuliukas.gif o gal 3 iskart siuvineji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 31 sausio 2013 - 11:30
QUOTE(zerutis @ 2013 01 31, 11:26)
ar jau braskes i pabaiga,kad kitus pradet nori  lotuliukas.gif o gal 3 iskart siuvineji g.gif

a pablūdai blink.gif - 3 jau niekaip- dieną dar reik apmokamus darbus nudirbti biggrin.gif
Mamai gimtadieniu pagaminsiu- o iki tol gal ir braškes pabaigsiu (tik liepos mėn, o paukšteliai vienos dienos darbo).
Clivia- pirkau tą popierių- spalvos beveik nesimato (tiksliau rašto), skylės didžiulės, nebent siuvinėt 3 gijom ant jo ir pilnai uždengt. Norėjau skirtukui panaudot- nutrenkiau šalin. Geriau jau kokią medžiagėlę išsirinkt nei tą popierių...
Atsakyti
as siandien pridaviau masiniuka remint doh.gif kol rema pririnkom ir dvigupa pasparta dejau tai nezinau kas gausis schmoll.gif dar kad viena kabetu tai nieko bet planuose dar 2 tai kaip reiks tarpusavi suderint nezinau g.gif
Atsakyti
Būčiau darius taip- vidinį paspartą pagal mašinos spalvą (dabar žalias, pagal kitas kitoks), viršutinį kokį gelsvą ir rėmą kokį rudą. Tada pabrėžtų pačią mašinėlę ir liktų vienoje kolekcijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 16:25)
Faini darbeliai  thumbup.gif  Ypač tie gnomai  thumbup.gif Man visa ta serija  wub.gif

o čia mano procesas (5/7 darbo)
---------------------------------

na spartuole tu thumbup.gif
(atsiprasau,kad cituoju foto)
cia mano procesiukas...pradesiu siuvinet ketvirta mergina,bet dar ne greit...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 sausio 2013 - 16:03
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 31, 14:06)
cia mano procesiukas...pradesiu siuvinet ketvirta mergina,bet dar ne greit...

aš jau šeštą pradedu pribaigt biggrin.gif

įdomu bus paskui palyginti abu darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 31, 16:47)
aš jau šeštą pradedu pribaigt  biggrin.gif

įdomu bus paskui palyginti abu darbus  4u.gif

jop...taviskis jau kabes ant sienos,o as vargu ar dar busiu pabaigusi doh.gif smile.gif
bet kokiu atveju tikrai bus idomu palyginti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 31, 16:50)
jop...taviskis jau kabes ant sienos,o as vargu ar dar busiu pabaigusi doh.gif  smile.gif

aš gal greit siuvinėju, bet LABAI ilgai rėminu lotuliukas.gif
turiu dar prieš metų išsiuvinėtą darbą, kuris iki šiol guli suviniotas doh.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 31, 17:10)
Kibau į darbą ir aš, siuvinėjasi labai smagiai  bigsmile.gif

koks šiltas darbas wub.gif

o tas paveiksliukas - čia schema tokia ar jau išsiuvinėtas darbas? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, retai cia besirodau, tiksliau retai rasau, bet vis pasidomiu jusu darbeliais. Turiu visas darbstuoles pagirti uz kuriamus grozius, kantrybe ir darbu sparta smile.gif As labai pamazu judu ir per 4 menesius sugebejau issiuvineti vos 2 lapus is 30, tiesa, paskutienieji 5 bus nepilni lotuliukas.gif vis tik norejau pasirodyti jums, nors vaizdo kol kas jokio nesimato ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti