Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Katusik kreiniko dar nebandžiau ,bet greitu laiku teks,o su dmc ,na jo siūliukai labai irsta ,pats siulas išsivinioja,ir siuvinėjant susipainioja.

o metalikai nemanau ,kad turi konverterius,mažos gamos spalvų ,pagrindinės spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2013 - 19:06
Sveikos auksarankes 4u.gif Uzsikreciau as Jusu grozius ziuredama, priimkit ir mane i savo buri. Noriu pradeti siuvineti, kaip gausis nezinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, nes nesu niekada bandziusi. Pasirinkau paveiksleli mano akimis nesudetinga g.gif, bet is karto turiu klausima: sakykit ka reiskia STRANDS ir tie skaiciukai 1,2 arba 3 to pacio numerio siuliuku aciuks.gif
Strands Type Number Color
2 DMC 166 Moss Green-MD LT
2 DMC 319 Pistachio Green-VY DK
1 DMC 319 Pistachio Green-VY DK
2 DMC 561 Jade-VY DK
1 DMC 561 Jade-VY DK
2 DMC 580 Moss Green-DK
2 DMC 904 Parrot Green-VY DK
1 DMC 935 Avocado Green-DK
2 DMC 935 Avocado Green-DK
1 DMC 937 Avocado Green-MD
2 DMC 937 Avocado Green-MD
2 DMC 3747 Blue Violet-VY LT
1 DMC 3747 Blue Violet-VY LT
1 DMC 3756 Baby Blue-UL VY LT
2 DMC 5200 White
1 DMC 5200 White
3 DMC 5200 White
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2013 01 30, 20:47)
Sveikos auksarankes 4u.gif Uzsikreciau as Jusu grozius ziuredama, priimkit ir mane i savo buri. Noriu pradeti siuvineti, kaip gausis nezinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, nes nesu niekada bandziusi. Pasirinkau paveiksleli mano akimis nesudetinga g.gif, bet is karto turiu klausima: sakykit ka reiskia STRANDS ir tie skaiciukai 1,2 arba 3 to pacio numerio siuliuku   aciuks.gif 

siulu gijos tai, t.y. siuvineji viena, dviem arba trimis gijomis 4u.gif (siula sudaro is viso 6 gijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 30 sausio 2013 - 19:57
QUOTE(RasuteK @ 2013 01 30, 20:56)
siulu gijos tai, t.y. siuvineji viena, dviem arba trimis gijomis  4u.gif (siula sudaro is viso 6 gijos)

Aciukas 4u.gif taip ir masciau biggrin.gif bet suabejojau, nes sake parduotuvej, kad su trim siuliukais ant aidos 14 reikia siuvineti smile.gif Na kagi bandysim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei ka vel klausiu smile.gif
Atsakyti
vasarė aciu, kita kart zinosiu 4u.gif

Katusik
uodegute viska paaiskino, vien iverimas kiek nervu kainuoja doh.gif isirsta, vienu zodziu nefaina visai dirbt, pabaigsiu kaip nors gal blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 30, 22:09)
vienu zodziu nefaina visai dirbt, pabaigsiu kaip nors gal blush2.gif

aš tai darbelį visiškai baigiau,vien metalikas ir liko ,bet jo neimsiu nė už ką beee.gif geriau palauksiu keletą sav. kol į miestą važiuosiu,ir užbaigsiu su pasitenkinimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 30, 20:04)
o metalikai nemanau ,kad turi konverterius,mažos gamos spalvų ,pagrindinės spalvos.

as siuvinejau su DMC masinyte nes siauliuose kreinik nera pirkti,pardaveja skambinosi i kita miesta ir jai pasake kreiniko vertima i dmc pagal numerius g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 30, 23:25)
as siuvinejau su DMC masinyte nes siauliuose kreinik nera pirkti,pardaveja skambinosi i kita miesta ir jai pasake kreiniko vertima i dmc pagal numerius g.gif

na nežinau ,koks vertimas gali būt baltą į baltą biggrin.gif

į kreinik pažiūrėjau,na yra ten tų keletą spalvų atspalvių,bet ne tiek,kad naudotis konverteriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 sausio 2013 - 22:11
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 30, 23:08)
na nežinau ,koks vertimas gali būt baltą į baltą  biggrin.gif

į kreinik pažiūrėjau,na yra ten tų keletą spalvų atspalvių,bet ne tiek,kad naudotis konverteriu  ax.gif

Čia yra atitikmenys kreiniko su DMC surašyti, bet kreinik metalikų yra daug daugiau atspalvių, ar tik ne pora šimtų smile.gif

va visa kreinik metalikų spalvų lentelė bigsmile.gif
http://www.kreinik.c..._chart_8_12.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 30 sausio 2013 - 22:53
Tada aš atsilikus biggrin.gif truputuka ...
Atsakyti
Ciucikai jau rėmuky...giriu 4u.gif ...žaismingai jie ten atrodo...

Žalias mašiniukas, kad jau tikroviškai atrodo wub.gif

O aš pasinešiau ant gėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 31, 00:54)
Tada aš atsilikus  biggrin.gif truputuka ...

kad ir baltu yra keli atspalviai man buvo reikalingas baltas su perlo atspalviu,o siandien dar parduotuveje suzinojau kad metalikui siuvineti yra naudojamas specelus vaskas per kury perbraukiamas siulas,kad lengviau slystu ir taip nesisiaustu biggrin.gif

sobieska
aciuks.gif
Atsakyti