Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Martini @ 2013 01 30, 01:19)
Grožių kiek... bigsmile.gif vis tyliai stebiu  biggrin.gif

turiu klausimėlį: su kuo atidarinėjate .xsd failus, kad nesipjautų su Windows7 ? nes senesnė programa, kurią turėjau su  Windows7  nedraugauja sad.gif

pas mane yra 7inti ir puikiai isiinstaliuoja pattern maker ,ta pirma kur 7,8 .
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 01 29, 21:14)

O man nematyta ši idėja. Patiko  thumbup.gif O kas ten per gėliukės? Adatėlės?

Ačiū 4u.gif , tai iš polimerinio molio susuktos rožytės ir pritvirtintos prie elementarios adatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 30, 00:37)
originale tai balta ,na o linas ar aida ,tai jau pagal save  ax.gif

didžiausi sveikinimai mažyliui  mirksiukas.gif

p.s. tavo avataras toks pozityviai nuteikiantis
  biggrin.gif

Tai va, negaliu apsispręst. Lyg ir ant lino ar ewo norėčiau, bet ant aidos, manau, darbas greičiau eitųsi, nes laiko turiu tik iki birželio smile.gif

Ačiū, už sveikinimus 4u.gif Ir dėl avataro dėkui.

QUOTE(pakstaite @ 2013 01 30, 00:47)
Aciu  4u.gif As irgi turiu maza zmogeliuka tai zinau kaip nelengva sugrizti prie kryziuku, o taip norisi  ax.gif sekmes  mirksiukas.gif

Tai taip, bet jau susistygavau ritmą ir vakare lieka valanda-pusantros laisvo laiko, kurį galvoju skirti kryžiukams smile.gif
Atsakyti
Katusik, bet tai kiek nedaug jau liko thumbup.gif

QUOTE(pakstaite @ 2013 01 29, 15:39)
Mano darbeliai smile.gif

thumbup.gif Labai patiko katinuks thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 29, 15:41)
Darbai gražūs, bet atsidarius nuotraukas vaizdelis tai  doh.gif  schmoll.gif

uz tai geriau kelti is karto cia normalaus dydzio ir nereikes niekur landzioti good.gif

QUOTE(pakstaite @ 2013 01 29, 15:48)
o siuo metu kai tik turiu laisva minute stengiuosi pabaigti si darbeli  smile.gif

bus idomu pamatyt uzbaigta

QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 16:18)
zadejau parodit kai ireminsiu,neistveriau lotuliukas.gif atiduodu jusu teismui biggrin.gif

labai ispudingas tas zalios spalvos zaismas wub.gif
QUOTE(Dreis @ 2013 01 29, 17:11)
Mano pirmas darbas ant lino.

Virtuvinis paveikslas.

puikiai ok.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 01 29, 20:14)
Sveikos, merginos, kaži ar mane beprisimenate?

Sia savaite sugrizimu metas thumbup.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 01 29, 21:24)
Kokią medžiagą siūlytumėt?  g.gif  4u.gif

tikrai neimciau aidos, nes darbas labai subtilus, ir turbut neimciau visiskai balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 29, 13:36)

va ypač visokius tokius dalinius kryželius siuvinėti ant lino vienas malonumas wub.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 14:30)
tai pardavėjas tik pamatęs, ko dairausi iškart paklausė - man karoliukams ar siūliukams?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasirodo, moteriškės dažniau tokias dėžutes perkasi, nei vyrai  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 01 29, 19:14)
Sveikos, merginos, kaži ar mane beprisimenate?

aišku, kad prisimenam! Sveikinimai 4u.gif o dėl fėjos, tai man labai gražiai atrodo tie pamėlyninti kampukai pavyzdyje, įdomu, ar ten juos taip išsiuvinėti reikia, ar čia tokia medžiaga paimta? g.gif\

avataras wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 30 sausio 2013 - 11:46
QUOTE(elzeda @ 2013 01 29, 22:24)
O dabar prie reikalo. Planuoju siuvinėt Lanarte "Day": Teta išsirinko. Kokią medžiagą siūlytumėt?  g.gif  4u.gif

Baltą liną
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 01 30, 13:44)
aišku, kad prisimenam! Sveikinimai  4u.gif o dėl fėjos, tai man labai gražiai atrodo tie pamėlyninti kampukai pavyzdyje, įdomu, ar ten juos taip išsiuvinėti reikia, ar čia tokia medžiaga paimta?  g.gif\

avataras  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tie kampeliai siuvinėti. Mačiau Kaune senamiestyje vienoj rankdarbių parduotuvėlėj pardavinėjamą šį paveikslą. Gražiai atrodė. 600 Lt kainavo. Ačiū, už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 01 30, 13:57)
Tie kampeliai siuvinėti. Mačiau Kaune senamiestyje vienoj rankdarbių parduotuvėlėj pardavinėjamą šį paveikslą. Gražiai atrodė. 600 Lt kainavo. Ačiū, už sveikinimus  4u.gif

aš mana ,kad taipat baltą liną ,nes dėl spalvos ,pjausis su mėlynais kampeliais ,jai bus kitokios spalvos audinys ax.gif

o aš irgi lanarte nusižiūrėjus,nežinau imsiuos ar ne ,bet šiaip pasirodysiu ax.gif nu man ji tokia wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 01 30, 10:57)
Tie kampeliai siuvinėti. Mačiau Kaune senamiestyje vienoj rankdarbių parduotuvėlėj pardavinėjamą šį paveikslą. Gražiai atrodė. 600 Lt kainavo. Ačiū, už sveikinimus  4u.gif

neblogą dovaną teta gaus bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 30, 11:05)
o aš irgi lanarte nusižiūrėjus,nežinau imsiuos ar ne ,bet šiaip pasirodysiu  ax.gif nu man ji tokia  wub.gif

gal tave pačią vaikystėj primena? mirksiukas.gif

dėl balto lino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uodegyte labai wub.gif

as tai su dmc metalic bandau padraugaut snd, nes visada dara vienu metu kokius d darbus, pradzia sunki buvo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mus jau tikras pavasaris- tiek tulpių pražydo wub.gif
O bačkelė- rudeniška- Sobieska arba dar nostalgija gyvena arba skuba jau link naujo rudens wub.gif
Mašiniuks tik ir kviečia pasivėžint thumbup.gif
Mano broliai kietuoliai irgi nutūpė į savo vietą:
user posted image
Uodegyte- puikus paveiksliukas- imikis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 30 sausio 2013 - 12:41
Uodegyte skanus wub.gif
Atsakyti