Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 13, 22:36)
Martini tulpėms viskas čia gerai  mirksiukas.gif kartais dedamas dar vienas pasportas ,kad visuma atskirtų nuo pasporto,spalvos kitokios išgauti negalėjau ,bet mano patarimas būtų ,dėt auksinį pasportėlį  ax.gif

sprendziau del dvigubo pasporto, bet pabijojau margumyno... gal be reikalo... laiko labai nedaug turejau spresti... Zodziu, jei ir toliau man jame kazko truks (o kazkaip ir truksta) vesiu vel i LT perreminti doh.gif

Visniuke, cia kiekiai visai menki, nes jie keliu metu cool.gif tik kazkaip niekad neprisiruosiau ju susikelti i net'a... blush2.gif

P.S. jau erzina tas photobucket'as - sumazinau, o viena ir pasalinau, o dar vis psl kraipo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 13 sausio 2013 - 22:44
QUOTE(Martini @ 2013 01 14, 00:42)
sprendziau del dvigubo pasporto, bet pabijojau margumyno... gal be reikalo... laiko labai nedaug turejau spresti... Zodziu, jei ir toliau man jame kazko truks (o kazkaip ir truksta) vesiu vel i LT perreminti  doh.gif

rėmas puikiai tinka mirksiukas.gif akcenta pakeisi ir bus liuks mirksiukas.gif yra tokių pasportėlių ,kaip tavo rėmelis ,toks su arnamentu ,manau gražiai žiūrėtusi smile.gif

patarimai reminantiems
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 01 13, 22:42)
P.S. jau erzina tas photobucket'as - sumazinau, o viena ir pasalinau, o dar vis psl kraipo sad.gif

Jis kažkaip negreit įsijungia. Paskelbi - dar kurį laika foto būna didelės, paskui persijungia.

Man šiaip tulpėse irgi kažkas nelabai, bet gali būt ir fotiko šposai. Pagarba už tokį darbą. Kai neturi gero aparato tai sudėtinga spalvas išgaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 13 sausio 2013 - 23:22
QUOTE(libaja @ 2013 01 13, 23:21)
Man šiaip tulpėse irgi kažkas nelabai, bet gali būt ir fotiko šposai. Pagarba už tokį darbą. Kai neturi gero aparato tai sudėtinga spalvas išgaut.

geda pasakyt, bet turim nebloga blush2.gif tik as su juo niekad neuzsiemiau, o MB vis pamirstu primint, kad "pazaistu"...
Atsakyti
Martini, puikūs darbai thumbup.gif foto pabandyk kelt per part.lt, ten galima sumažint pairinkus dydį, nieko daugiau nereikia daryt, man visai patinka wink.gif

o aš vakar pražydinau žiedus rožių ir liko tik BS sudėt thumbup.gif
Atsakyti
dar postimage.org yra puikus variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 14, 10:32)
o aš vakar pražydinau žiedus rožių ir liko tik BS sudėt  thumbup.gif

thumbup.gif O as macherines barzdos laukiu atvaziuojant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 14 sausio 2013 - 09:58
O mano šunims beliko letenas pabaigti ir užrašus uždėti biggrin.gif
Va kiek pasižadėjimų surašėm biggrin.gif
Atsakyti
o aš šiandien pagaliau nusipirkau kanvos naujam darbui biggrin.gif

jau kaip knieti pradėt, ale vis stabdau save. nes jei dabar sėsiu, tai kilimai taip ir nepamatys dulkių siurblio, o vaikas nieko negaus vakarienės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 14, 15:04)
... nes jei dabar sėsiu, tai kilimai taip ir nepamatys dulkių siurblio, o vaikas nieko negaus vakarienės  lotuliukas.gif

niekas nenukentės, jei teisingai suskirstysi laiką ir veiksi pagal planą...svarbiausia, teisingai susiplanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 14, 14:09)
niekas nenukentės, jei teisingai suskirstysi laiką ir veiksi pagal planą...svarbiausia, teisingai susiplanuoti mirksiukas.gif

žinau 4u.gif
tik aš kai pradedu siuvinėt, pasineriu į tai stačia galva.
manau, kiekvienai žinomas tas jausmas, kai jau reikėtų atidėti siuvinį, nes yra kitų reikalų, bet gi norisi išsiuvinėti "dar kryžiuką", "nu dar tik vieną eilutę", "nu gi reikia siūlą pabaigti", "aš tik čia truputį pakryžiavosiu"...
o paskui tik pakėliu akis į laikrodį - ir swoon.gif
Atsakyti
Laaabai pazystamas jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti