Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 29, 16:53)
Mergaitės, gal kuri siuvinėjote šį paveikslą?

o kame bėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 29, 16:09)
o kame bėda  ax.gif

Noriu pasikonsultuoti ir nuspręsti ar verta pradėti. O ir DMC rakto neturiu ax.gif
Atsakyti
user posted image

zadejau parodit kai ireminsiu,neistveriau lotuliukas.gif atiduodu jusu teismui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 29, 18:11)
Noriu pasikonsultuoti ir nuspręsti ar verta pradėti. O ir DMC rakto neturiu  ax.gif

čia MAIA ,siūliukai pas jų Anchor smile.gif aš schemą ir raktą turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 29, 16:28)
čia MAIA ,siūliukai pas jų Anchor  smile.gif aš schemą ir raktą turiu  smile.gif

ačiū, schemą ir aš turiu gerą, bandysiu konvertuoti ir žiūrėti ar stipriai atspalviai
skirsis
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 29, 18:34)
ačiū, schemą ir aš turiu gerą, bandysiu konvertuoti ir žiūrėti ar stipriai atspalviai
skirsis

ooo nepatarčiau ,vaizdas tikrai skirsis ,siuvinėjau vieną darbą maia venecija ,ir keletą siūlų keičiau ,tai spalvos ryškesnės gavos .o kitą maia darbą siuvinėjau grynai su anchor siūlais,o čia dar rudi atspalviai ,tai gausis tamsesnis paveikslas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 sausio 2013 - 16:41
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 29, 16:39)
ooo nepatarčiau ,vaizdas tikrai skirsis ,siuvinėjau vieną darbą maia venecija ,ir keletą siūlų keičiau ,tai spalvos ryškesnės gavos .o kitą maia darbą siuvinėjau grynai su anchor siūlais,o čia dar rudi atspalviai ,tai gausis tamsesnis paveikslas.

konvertavau numeriukus, dabar sužiūrėti spalvas, nelabai noriu pirkti Anchor, nes liks dulkėti likučiai doh.gif
Atsakyti
bet kokie jusu visu grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pakstaite @ 2013 01 29, 15:54)
Labai liuks  thumbup.gif ar lengvai siuvinejasi? kazkada ir as svajojau ji siuvineti  ax.gif

netgi labai smile.gif
jei turėčiau daugiau laiko, tai kiekvieną šokėją galėčiau laisvai išsiuvinėti per dieną (įskaitant visus BS).
bet dabar tam galiu skirti tik po 2-3 val., tai procesas kiek užtrunka

QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 16:03)
katusik tavo ideja siuliukam  thumbup.gif as dar nesugalvoju kaip padaryt skirelius kad galeciau pagal atspalvius susidet g.gif ar plasmasine galima isgrazint siuvinetais darbeliais nes kazkaip toki daikta noretusi savo rankom ispuost biggrin.gif

ačiū 4u.gif
saviškę aš vargu ar gražinsiu. ji permatomu dangteliu, tai man gražu žiūrėti į visas tas siūlų rites tongue.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 16:18)
zadejau parodit kai ireminsiu,neistveriau lotuliukas.gif atiduodu jusu teismui biggrin.gif

wow bigsmile.gif man kažkuo Žaibu Makvynu pakvipo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmas darbas ant lino.
http://imageshack.us.../img1765kk.jpg/
Virtuvinis paveikslas.
http://imageshack.us.../img1737jz.jpg/

Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 01 29, 17:11)
Virtuvinis paveikslas.

kokios populiarios šiom dienos šitos gėlės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 17:18)

Labai tikroviska
Atsakyti