Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 01 28, 21:00)
pakstaite labai grazus darbelis, viskas liuks,laukiam ireminimo bigsmile.gif  kiek laiko siuvinejai g.gif

aciu 4u.gif paveikslas iskeliavo be remo, o reminamas buvo Lietuvoje smile.gif o siuvinejau kokius tris menesius panasiai.
Atsakyti
Sveikos, kaunietes gal galit padeti blush2.gif kur kaune butu galima nusipirkti siuvinejimu siulu? pradejau siuvineti paveiksliuka ir negavau 1 spalvos tai kiek zinojau parduotuviu aplekiau ale tos spalvos neturi, o buvau kasiuluose, pasimatyme...
Atsakyti
Faini darbeliai thumbup.gif Ypač tie gnomai thumbup.gif Man visa ta serija wub.gif

o čia mano procesas (5/7 darbo)

user posted image

Atsakyti
. Linas valdo lotuliukas.gif Drasiau, tikrai patiks
[/quote]

turiu tokia raudono kartono dezute galvoju butu gerai siuliukam susidet nes i pinta krepseli nebetelpa lotuliukas.gif vis mastau kaip ja isgrazinti reiketu g.gif tai gal dankteliui papuosti gal ir reiks isbandyti lina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 sausio 2013 - 15:29
QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 15:26)
turiu tokia raudono kartono dezute galvoju butu gerai siuliukam susidet nes i pinta krepseli nebetelpa lotuliukas.gif vis mastau kaip ja isgrazinti reiketu g.gif tai gal dankteliui papuosti gal ir reiks isbandyti lina biggrin.gif

aš visus savo siūlus ne per seniausiai susidėjau į tokią plastmasinę dėžutę su daug daug skyrelių. pirkau žūklės reikmenų parduotuvėj biggrin.gif
tai pardavėjas tik pamatęs, ko dairausi iškart paklausė - man karoliukams ar siūliukams? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasirodo, moteriškės dažniau tokias dėžutes perkasi, nei vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 16:30)
man karoliukams ar siūliukams?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
rnikole DMC siulu yra Megoj, prie Audimo parduotuves. Centrinis iejimas antra parduotuve is kaires smile.gif
zerutis puiki ideja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 29 sausio 2013 - 15:35
Mano darbeliai smile.gif
user posted image

user posted image
deja katino foto tik viena turiu ir tokia ''belekokia'' blush2.gif nebespejau nupaveiksluoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 15:25)
Faini darbeliai  thumbup.gif  Ypač tie gnomai  thumbup.gif Man visa ta serija  wub.gif

gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pakstaite @ 2013 01 29, 15:39)
Mano darbeliai smile.gif
deja katino foto tik viena turiu ir tokia ''belekokia''  blush2.gif nebespejau nupaveiksluoti  ax.gif

Darbai gražūs, bet atsidarius nuotraukas vaizdelis tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
o siuo metu kai tik turiu laisva minute stengiuosi pabaigti si darbeli smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 01 29, 16:34)
thumbup.gif
rnikole DMC siulu yra Megoj, prie Audimo parduotuves. Centrinis iejimas antra parduotuve is kaires  smile.gif
zerutis puiki ideja  bigsmile.gif

dekui, reiks nulekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 29, 13:25)

Labai liuks thumbup.gif ar lengvai siuvinejasi? kazkada ir as svajojau ji siuvineti ax.gif
Atsakyti
katusik tavo ideja siuliukam thumbup.gif as dar nesugalvoju kaip padaryt skirelius kad galeciau pagal atspalvius susidet g.gif ar plasmasine galima isgrazint siuvinetais darbeliais nes kazkaip toki daikta noretusi savo rankom ispuost biggrin.gif

visu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 sausio 2013 - 16:04