Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 12:15)
bandyt nebandziau bet pas mama radau lino.paziurejau paziurejau mintyse "pabandziau" biggrin.gif nesuprantu nematau as ten kur ka durt blush2.gif neuzaugau biggrin.gif

tai gal apžiūrėjai ne siuvinėjimui skirtą liną mirksiukas.gif paprastas linas nebūna lygiai suaustas, o siuvinėjimui lygus ir labai lengvai skaičiuojasi tie siūliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 14:15)
bandyt nebandziau bet pas mama radau lino.paziurejau paziurejau mintyse "pabandziau" biggrin.gif nesuprantu nematau as ten kur ka durt blush2.gif neuzaugau biggrin.gif

tai paprastas linas, neskirtas siuvinėjimui gali būti ir labai smulkus, ir nelygus, kad tikrai neaišku kur reikėtų durti mirksiukas.gif nusipirksi gerą siuvinėjimo liną, pabandysi ir negalėsi atsidžiaugt hihihi.gif ypač jei reikės daug 3/4 kryžiukų daryt, ant aidos juos siuvinėt nėr labai smagu biggrin.gif
Atsakyti
As kelis darbus praktikavausi ant paprasto lino ax.gif Pabandzius ant siuvinejimui skirto lino supratau, koks geris yra "normalus" linas. Tikrai nesunku. Pabandyk ir viskas bus aisku.
Kazkada rasiau, kad madeira man patiko...dabar atsiimu zodzius, nes dmc thumbup.gif
Siu metu antrasis nimue darbas. Ir PS isbandytas ax.gif
user posted image
Atsakyti
nu jo sutais pusiniais kryziukais ir as grybauju pradejau nauja darbeli karsta.gif pasidare,dar schemute labai smulki ir dar tas ps uzpaisytas swoon.gif tai kad pradejau tai reiks iskankinti,bet daugiau tos serijos nesiimsiu lotuliukas.gif

kas liecia lina ant jo darbai labai graziai ziurisi drinks_cheers.gif ir as galvoju kad jam dar nepribrendau doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 sausio 2013 - 13:38
QUOTE(sobieska @ 2013 01 29, 12:02)
Negaila, šiaip ar taip voliojosi, dabar bent bus naudingi smile.gif ...seniai buvau šią idėją nusižiūrėjusi interneto mariose, bet tik dabar atradau laiko ir noro ją igyvendint.

Funny. Pas mane irgi sagtukai paruosti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai dabar pabyres lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 29 sausio 2013 - 14:03
QUOTE(Dvi @ 2013 01 29, 15:02)
Funny. Pas mane irgi sagtukai paruosti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai dabar pabyres  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O siaip grazu wub.gif

Nu ir liux thumbup.gif tegul byra...tegul grožis karaliauja wub.gif

rituker...man tie herojai labai faini...vis pasižiūriu į moliūgą tempiančias žiurkes, gražu,noriu...o kur pritaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 sausio 2013 - 14:17
QUOTE(rituker @ 2013 01 29, 13:31)
Siu metu antrasis nimue darbas.

tik pradejus siuvinet, labai nepatiko man sio dizaino darbai, o dabar - planuose thumbup.gif Labai dailiai atrodo wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 01 29, 13:36)

kas liecia lina ant jo darbai labai graziai ziurisi

100 proc thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Merginos, nesilauzykit mirksiukas.gif mano pirma pazintis buvo juodas audinys ir tai buvo viskas thumbup.gif , taip kad - judekit, niekas nesako, kad pulkit metriniu paveikslu siuvinet, pasiimkit, kad ir kokia 5x5 cm smulkmenele ir pamilsit visam gyvenimui lina, ewa thumbup.gif .
Dabar siuvineju ant aidos savo HAED vien del to, kad skaiciuoti lengviau didesniame plote ir kad visas fonas uzsisiuvineja. Bet jei tik siuvineju ka nors nepilnai uzsiuvinejamo, tai tik - ewas/linas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 29 sausio 2013 - 14:28
QUOTE(vasarė @ 2013 01 29, 13:25)
Merginos, nesilauzykit  mirksiukas.gif mano pirma pazintis buvo juodas audinys ir tai buvo viskas  thumbup.gif , taip kad - judekit, niekas nesako, kad pulkit metriniu paveikslu siuvinet, pasiimkit, kad ir kokia 5x5 cm smulkmenele ir pamilsit visam gyvenimui lina, ewa thumbup.gif .

drinks_cheers.gif aš pirmiau ewą išbandžiau, bet linas patiko labiau wub.gif o jo irgi kaip velnias kryžiaus bijojau biggrin.gif

rutuker, labai fainas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 14:15)

user posted image
tai mintyse nereik bandyt, imi adatą ir bandai realiai. per galvą niekas neduos. užsakinėdama siūlus, užsisakyk kad ir evenweave ar lino gabalėlį. nedaug kainuoja.
aš lygiai taip pat sakiau, kad va "bijau" lino ir bla bla. ir ką, pabandžiau ir dabar nė už ką nenoriu siuvinėt ant aidos. ir dar gailiuosi, kad kai kuriuos darbus esu siuvinėjus ant jos. linas būtų nepalyginamai gražiau...
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 01 29, 14:31)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 01 29, 15:02)
Funny. Pas mane irgi sagtukai paruosti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai dabar pabyres  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O siaip grazu wub.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane yra prastai laikanciu lotuliukas.gif
sobieska uzsikabinau ant siu heroju. Ketvirta siuvineju. Moliugas 6 nr pazymetas, del spalvu gausos prisibijau ax.gif Del panaudojimo...kol kas tik siuvineju ir i dezute dedu.
vasarė aciu 4u.gif
Alatėja_ aciu 4u.gif lina isimylejau wub.gif
zerutis As siuvinejime pradinuke, apie pusmeti siuvineju. Linas valdo lotuliukas.gif Drasiau, tikrai patiks.
Dreis 4u.gif

Vakar nusipirkau juodo lino. Sakau reikia isbandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 29 sausio 2013 - 14:48
Mergaitės, gal kuri siuvinėjote šį paveikslą?
user posted image

Atsakyti