Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(InDovi @ 2013 01 29, 11:25)
kas tie mandri kryžiukai? pusiniai? parodyk schemą, kurios vietos nesupranti. half stitch yra elementarus //// wink.gif

user posted image
va ziuriu ziuriu i sita lapa ir nieko nesuprantu biggrin.gif nes dar yra kitas lapas
http://www.part.lt/i...405e02e3261.jpg ir ten simboliai kiti..zodziu kvaisabet neprantu blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 29, 11:30)
Džiuljeta, lauksim procesiukų  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 29 sausio 2013 - 11:48
Oi pasirodo refreshinau ir praleidau keliolika postu ax.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 23:21)

del klonavimo.... na ta schema ilgai ilgai voliojosi pas mane ant stalo ir medziagos buvo nupirktos, dar pries Sobieskos debiuta  biggrin.gif tiesiog sutapo darbu planai

neturejau mintyje - klonavimo blogaja prasme. 4u.gif
Cia manau buvo tas varianatas, kad atnestas rezultatas paspartino pacios plano igyvendinima thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 29, 10:47)

wub.gif labai dailu
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 12:43)

va ziuriu ziuriu i sita lapa ir nieko nesuprantu biggrin.gif
mirksiukas.gif

Čia juk elementarių , kaip , kad ir tu kryžiuoji, kryžiukų eiga biggrin.gif ...va matau pusinis kryžiukas yra, na tas, kur trūksta vieno brūkšniuko į viršų biggrin.gif

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 29, 11:47)

išradingai thumbup.gif toks mielas dalykėlis wub.gif
Atsakyti
Sobieskai uz backute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 11:43)

va ziuriu ziuriu i sita lapa ir nieko nesuprantu biggrin.gif nes dar yra kitas lapas

yra pilnas kryzelis X - 3,2 ir 1 siulu.
yra 3/4 kryzelis (be vieno galiuko biggrin.gif ) 3,2 ir1 siulu
ir yra pusinis / 2 siulais. mirksiukas.gif
Nauji simboliai yra paziurek blendingui. Vienas siulas vieno numerio, kitas kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 29, 12:58)
Sobieskai uz backute 4u.gif

Gaudau 4u.gif biggrin.gif
Dantiste ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
na, tikiuos, kad matosi. pataisykit, jei ką ne taip surašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 28, 16:50)
patarkit man prasau su kuo dar galima pasizimet ant audinio be markerio g.gif as langeliu nesibraizau
tik bendra ploti ir auksti pasizymiu kad viduri galeciau atsizimet biggrin.gif

aš taip pat žymiuosi tik bendrą ilgį ir plotį - susidygsniuoju siūlu kas 10 langelių 4u.gif

QUOTE(nekava @ 2013 01 28, 17:34)
O as atejau ne savo darbelio parodyti, o mano vaikiuko

koks šaunuolis!!! wub.gif parodyk ir darbelius (ar procesą) ant medžiagytės bigsmile.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 17:46)
pagaliau surėminau

laaaabai patiko wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 29, 09:47)

kokia miela wub.gif wub.gif

QUOTE(InDovi @ 2013 01 29, 11:34)
na, tikiuos, kad matosi. pataisykit, jei ką ne taip surašiau  blush2.gif

va čia tai pagalba thumbup.gif thumbup.gif tik ten kur 3/4 kryželis parodyta, o ir aš taip daryčiau - pirmiausia trumpąjį dygsniuką, o tada pilną / 4u.gif bet aišku galima daryti kaip kam patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 29 sausio 2013 - 12:49
QUOTE(InDovi @ 2013 01 29, 12:34)
na, tikiuos, kad matosi. pataisykit, jei ką ne taip surašiau  blush2.gif

zinot as jus myliu blush2.gif biggrin.gif

dar tada klausimas smile.gif turbut jas reikia siuvinet ant 14 ar 16 aidos nes neisivaizduoju ar ant mano siuvinejamos 18 gerai ziuretus tie kryziukai su 3gijom? g.gif tik dar nesnekekit apie lina ar kitokia medziaga kur ner skyluciu kaip aidos nes tikrai dar tam neuzaugau blush2.gif biggrin.gif

ir griztant prie tu geliu su 3kiausiniais ,ten patarimas yra Recommended fabric: Light Gray, Peach, Ivory, Blue. uzsisakiau balta , ivory ir tokia sviesia salotine.ant kokios siuvinet patartumet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 29 sausio 2013 - 13:01
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 14:00)
zinot as jus myliu blush2.gif  biggrin.gif

dar tada klausimas smile.gif turbut jas reikia siuvinet ant 14 ar 16 aidos nes neisivaizduoju ar ant mano siuvinejamos 18 gerai ziuretus tie kryziukai su 3gijom? g.gif tik dar nesnekekit apie lina ar kitokia medziaga kur ner skyluciu kaip aidos nes tikrai dar tam neuzaugau blush2.gif  biggrin.gif

o bandei ant lino siuvinėt? tai tikrai lengviau nei atrodo. nėra čia šitoj srity kam užaugt, imi ir darai 4u.gif ir tikrai ant aidos suvargsi su tais 4iais kryžiukais.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 29, 13:09)
o bandei ant lino siuvinėt? tai tikrai lengviau nei atrodo. nėra čia šitoj srity kam užaugt, imi ir darai  4u.gif ir tikrai ant aidos suvargsi su tais 4iais kryžiukais.

bandyt nebandziau bet pas mama radau lino.paziurejau paziurejau mintyse "pabandziau" biggrin.gif nesuprantu nematau as ten kur ka durt blush2.gif neuzaugau biggrin.gif
Atsakyti