Padangėlės Amarilis kas be ko labai gražus, tik va rėminimas tai man nepatinka, pradžioj net pasirodė jis man šiek tiek želaunas, baltas rėmas, juodas pasportas ir vidury gėlės žiedas. Gaila būtų pinigiukų, bet aš neščiau perrėmint, o šiam rėmui išsisiuvinėčiau labiau tinkamą motyvą ...vėliau perskaičiau, kad bordo- vistiek tamsus esmės nekeičia
Natiurmortas ...nori nenori, aš vistiek lyginu su savuoju
QUOTE(Padangele @ 2013 01 29, 01:21)
labai labai... gražu
del klonavimo.... na ta schema ilgai ilgai voliojosi pas mane ant stalo ir medziagos buvo nupirktos, dar pries Sobieskos debiuta tiesiog sutapo darbu planai
del klonavimo.... na ta schema ilgai ilgai voliojosi pas mane ant stalo ir medziagos buvo nupirktos, dar pries Sobieskos debiuta tiesiog sutapo darbu planai
toks gal klausimukas keistas būtų ,o galėtum parodyt be pasportuko kaip atrodytu,čia asmeninis įdomumas .rėmelis įdomus toks,o aš kaip tik turiu rožinį meškį išsiuvinėjusi ,taipat tokio dizaino kaip orchidėja,šiaip spalvų deriniai panašūs į tavuosius
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 29, 11:59)
negaila buvo sagtukų
Negaila, šiaip ar taip voliojosi, dabar bent bus naudingi ...seniai buvau šią idėją nusižiūrėjusi interneto mariose, bet tik dabar atradau laiko ir noro ją igyvendint.
QUOTE(sobieska @ 2013 01 29, 13:02)
Negaila, šiaip ar taip voliojosi, dabar bent bus naudingi ...seniai buvau šią idėją nusižiūrėjusi interneto mariose, bet tik dabar atradau laiko ir noro ją igyvendint.
mačiau ir aš ,bet taip įdomiai sukomponuotai nebuvo
Visoms po uz grazius darbelius
Padangele natiurmortas :wub
Sobieskos "fabrikeliui"
Averita, jus gal rinkini siuvinesit?
Dziuljeta, sekmingo starto
Padangele natiurmortas :wub
Sobieskos "fabrikeliui"
Averita, jus gal rinkini siuvinesit?
Dziuljeta, sekmingo starto
QUOTE(Dreis @ 2013 01 29, 11:20)
atsibodo jau viena spalva
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 29, 12:10)
GRAZU CIA PAS JUS nusprendziau pereisiu ir as i kita lygi imsiuos spalvu uzsisakiau spalvu medziagos ir siuvinesiu sita
labai norejau sito
bet pagalvojau kad dar nemokesiu tu mandru kryziuku
labai norejau sito
bet pagalvojau kad dar nemokesiu tu mandru kryziuku
kas tie mandri kryžiukai? pusiniai? parodyk schemą, kurios vietos nesupranti. half stitch yra elementarus ////
Padangėle, Sobieska - puikūs darbai
sveikutės
Padangėle, natiurmortas žadą atėmė nereliai viskas tarpusavy dera
sobieska, kokia įdomi mintis ir šauniai apipavidalinta
Džiuljeta, lauksim procesiukų
aš irgi jau prie naujo darbelio knebinėjuos, kada nors turėsiu tokį
Dimensions White Roses
Padangėle, natiurmortas žadą atėmė nereliai viskas tarpusavy dera
sobieska, kokia įdomi mintis ir šauniai apipavidalinta
Džiuljeta, lauksim procesiukų
aš irgi jau prie naujo darbelio knebinėjuos, kada nors turėsiu tokį
Dimensions White Roses