Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 20:46)
pagaliau surėminau

abu darbai nuostabūs bigsmile.gif įrėminimas nepriekaištingas,ypač natiurmorto,nes pimam kliūva pasportas ,jo net nereikia ,ir net spalva sakyčiau ne tokia parinkta,pasporto spalva ,darbelyje nedominuoja ax.gif na bet ,skonis kiekvieno skirtingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 sausio 2013 - 20:48
QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 18:46)
pagaliau surėminau

Nepriekaištingai įrėminta, net drįsčiau ginčytis su uodegyte, orchidėjai pasportas net labai dera ir puikiai pereina į rėmelį. Spalva taip pat yra, gėlės viduriukas smile.gif

Antrojo staltiesė wub.gif wub.gif , man net vaisių nereiktų, užtektu stalo ir užklojimo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 28 sausio 2013 - 20:56
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 28, 22:55)
Nepriekaištingai įrėminta, net drįsčiau ginčytis su uodegyte, orchidėjai pasportas net labai dera ir puikiai pereina į rėmelį. Spalva taip pat yra, gėlės viduriukas  smile.gif

kaip sakiau ,kaip kam kas patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 01 28, 20:25)
tai siulu pasizymek  mirksiukas.gif

aciu uz patarima tikrai pasinaudosiu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 28, 11:14)
DaG grazu  wub.gif

snd pradedu siuvinet ax.gif

as sita siuvinejau ne per seniausiai thumbup.gif smagiai siuvinejosi tik man asmeniskai siektiek vienas siulas nelabai ziurejosi prie tu geltonu geliu g.gif toks jausmas kad siektiek sumaisyta spalva, arba tiesiog foto ne taip parodyta smile.gif cia vat mano darbelis https://picasaweb.go...115377623616674
Atsakyti
QUOTE(pakstaite @ 2013 01 28, 21:31)
as sita siuvinejau ne per seniausiai  thumbup.gif smagiai siuvinejosi tik man asmeniskai cia vat mano darbelis

man ta raudona spalva ant geltonos tilpės irgi keistai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 28, 23:43)
man ta raudona spalva ant geltonos tilpės irgi keistai atrodo  g.gif

o man visai gerai ax.gif tokia tulpė yra ax.gif gal kam per ryškiai pereina,galėtų būt šviesenė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2013 01 28, 18:34)
O as atejau ne savo darbelio parodyti, o mano vaikiuko, jam 6 metai.

blink.gif eik tu sau. Mergaite butu, sakyciau - nu gal nieko jau labai keisto, o cia berniukas ir taip graziai, kantriai suguldes kryziukus clap_1.gif: prasom ir toliau rodytis ir dziuginti thumbup.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 18:46)
pagaliau surėminau

laaaabi grazu. Kai Sobieska atnese cia savo natiurmorta, jau numaniau, kad bus klonu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net ir kaimyne mano siuvineja ji lotuliukas.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 01 28, 19:52)

Vakaru Lietuvoje mirksiukas.gif siaip tikrai ne vienas. Kur nesu remint Kaune, tai rode man vyruko darbus, sake ziauriai daug atnesa remint cool.gif

toks jausmas kad siektiek sumaisyta spalva,

man irgi cia viskas puiku, juk buna tokiu dryzai margu tulpiu
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 28, 19:43)
man ta raudona spalva ant geltonos tilpės irgi keistai atrodo  g.gif

ta raudona tai bent jau ir ant originalios riolio foto atrodo taip pat, nors gal ir per ryskiai. o vat zalia ant geltonos geles tai kazkaip ne taip.. g.gif na bet kiekvienam skirtingai smile.gif mane tuo metu taip buvo sunervinus ta zalia, kad norejau isvis nebesiuvinet arba pakeist, bet paskui galvoju tiek to jau smile.gif
Atsakyti
pakstaite labai grazus darbelis, viskas liuks,laukiam ireminimo bigsmile.gif kiek laiko siuvinejai g.gif
Atsakyti

labai labai... gražu

QUOTE(vasarė @ 2013 01 28, 22:16)
Kai Sobieska atnese cia savo natiurmorta, jau numaniau, kad bus klonu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif net ir kaimyne mano siuvineja ji  lotuliukas.gif

del klonavimo.... na ta schema ilgai ilgai voliojosi pas mane ant stalo ir medziagos buvo nupirktos, dar pries Sobieskos debiuta biggrin.gif tiesiog sutapo darbu planai

o del reminimo, orchidejos pasportas bordinis, kaip geles viduriukas, tik foto kazkaip nelabai matosi, tamsu gi vakare... tik dabar kai ziuriu reikejo daugiau palikti medziagos is krastu, na bet yra jau kaip yra, nesiuosi ryt i darba, pasipuosiu kabineta wub.gif

p.s. aciu visoms uz grazu zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 01 29, 01:21)

o del reminimo, orchidejos pasportas bordinis, kaip geles viduriukas, tik foto kazkaip nelabai matosi, tamsu gi vakare...  tik dabar kai ziuriu reikejo daugiau palikti medziagos is krastu, na bet yra jau kaip yra, nesiuosi ryt i darba, pasipuosiu kabineta  wub.gif

aš taipat pagalvojau ,kad daugiau kraštuose palikt ,pati orchidėja tokia raskošna,tiesiogiai reikalauja daugiau laisvės biggrin.gif nes kitur kai rėmina,jeetau kiek vietos palieka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 sausio 2013 - 23:51