Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Averitagrazus darbelis bus labai grazios svelnios spalvos thumbup.gif

ir as siandien zadu pradet nauja darbeli tik nezinau kaip seksis g.gif ten tiek daug pusiniu kryzeliu kad nezinau kaip atskirt kokie ten turi but ax.gif nieko panasaus nesu siuvinejus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 sausio 2013 - 17:15
Reikia dar metrika isiuvinet , bet atsibodo jau, kazkaip sitas pasimaise po akim bigsmile.gif
Atsakyti
patarkit man prasau su kuo dar galima pasizimet ant audinio be markerio g.gif as langeliu nesibraizau
tik bendra ploti ir auksti pasizymiu kad viduri galeciau atsizimet biggrin.gif
Atsakyti
O as atejau ne savo darbelio parodyti, o mano vaikiuko, jam 6 metai. Pradejo nuo specialaus poperiaus siuvinejimio, o dabar jau siuvineja ant medziagytes smulkiais langeliais thumbup.gif jau man reikia ji vytis doh.gif nes pas ji labai didelis noras ir uzsispyrimas siuvinejimui smile.gif
Mano darbstuoliukas
Pirmasis darbukas
Dar vienas darbukas
Atsakyti
pagaliau surėminau
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif saunuolis tai dabar dvigubai daugiau paveiksleliu atsiras namuose g.gif parodzau savo 14meciui tai sake doh.gif man taip neiseitu lotuliukas.gif liepe taip ir toliau judet i prieki biggrin.gif

padangele kokie grazus darbeliai ypac tas 2 man labai patiko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 sausio 2013 - 18:54
QUOTE(nekava @ 2013 01 28, 19:34)
O as atejau ne savo darbelio parodyti, o mano vaikiuko, jam 6 metai.

jetus kaip miela wub.gif bigsmile.gif bet ir kryžiukai lygūs tokie. Šaunuolis vaikas 4u.gif

Padangele, groooožiai wub.gif o jau antrasis paveikslas tai išvis karsta.gif biggrin.gif

Tiek daug nuostabių darbų pridedat, nespėjų atskirai pagirt, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2013 01 28, 18:34)

Tai bent darbštuolis bigsmile.gif thumbup.gif
Padangėle- WAU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 28, 18:50)
patarkit man prasau su kuo dar galima pasizimet ant audinio be markerio g.gif as langeliu nesibraizau
tik bendra ploti ir auksti pasizymiu kad viduri galeciau atsizimet biggrin.gif

tai siulu pasizymek mirksiukas.gif kazkuri, man rodos, taip daro (tarp procesu rodomu tikrai maciau) ax.gif

QUOTE(nekava @ 2013 01 28, 19:34)

thumbup.gif tikrai labai saunuolis, gal uzauges bus antrasis siuvinejamtis vyras Lietuvoje 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 01 28, 19:46)
pagaliau surėminau

antrasis superinis wub.gif

Mano vienas gandras irgi jau i pabaiga biggrin.gif greitu laiku pradesiu siuvinet antraji gandriuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 01 28, 19:25)
thumbup.gif tikrai labai saunuolis, gal uzauges bus antrasis siuvinejamtis vyras Lietuvoje 

о kas tas pirmas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 28, 20:40)
о kas tas pirmas?  biggrin.gif

siuvinejantis vyras Lietuvoje
Atsakyti
Padangele antrasis darbas wub.gif Labai patiko ireminimas ir medziagos pasirinkimas. Labai labai thumbup.gif
Atsakyti