Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2013 01 13, 17:15)
thumbup.gif tik pas mane bus kur kas margiau  lotuliukas.gif

thumbup.gif čia siuvinėji dovanai rolleyes.gif ...itariu ką dabar pagalvojai lotuliukas.gif dovanai, šitiek laiko doh.gif ...prie tų man dviejų matytų paveiksliukų ant sienos , kaip ir nelabai paišysis. Bet tie žiemiški su gyvūnais paveikalai wub.gif , su briedžiais , kaip ,kad tavo, su vilkais kažkur mačiau...gal Džeinė siuvinėjo...vis matau parsiduodant, taip prašoku su pele, bet itariu, kad darysiu "keep" sodyboj, žiemos metu ant akmeninės sienos šalia židinio manau visai jaukiai įsipaišys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 13, 17:42)
motyvas sampleris ,o pinkeepas tai jau pagaminta adatinė  ax.gif

Nu va kaip paprastai ir aiškiai ,ir vaizdžiai ...viskas tuom ir pasakyta 4u.gif
dar...adatinė ir biskornu dar vadinama biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 sausio 2013 - 16:45
QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 16:44)
thumbup.gif  čia siuvinėji dovanai rolleyes.gif ...itariu ką dabar pagalvojai lotuliukas.gif  dovanai, šitiek laiko doh.gif ...prie tų man dviejų matytų paveiksliukų ant sienos , kaip ir nelabai paišysis. Bet tie žiemiški su gyvūnais paveikalai wub.gif , su briedžiais , kaip ,kad tavo, su vilkais kažkur mačiau...gal Džeinė siuvinėjo...vis matau parsiduodant, taip prašoku su pele, bet itariu, kad darysiu "keep"  sodyboj, žiemos metu ant akmeninės sienos šalia židinio manau visai jaukiai įsipaišys wub.gif

nea, ne dovanai tai tikrai lotuliukas.gif pirkt, kazin ar kas nores lotuliukas.gif
kai issiuvinesiu, bus matyt, gal keisiu pagal grafika kabejima ant sienos hihihi.gif
P.S. pas mane elniai mirksiukas.gif , Dzeine, siuvinejo briedi su vilkais kovojanti drinks_cheers.gif
Atsakyti
buvau parašius ,bet kažko nedaspaudžiau g.gif

norėjau pasakyt, kad skirtukas žaviai pateiktas wub.gif patinka man toks vintage stilius .

o man tai nesiuvinėjimo mėnuo unsure.gif vyras pirštus susilaužė,tai reik slaugyt,ir nėr kada prie siuvinuko prisėst ,dar ir susirgom abu ,kur ligoninėj kartu ir pasigavom mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 sausio 2013 - 17:45
Labas visoms,
po matytu graziu graziu darbeliu, o ypac ju pateikimo, net geda kelti tas nuotraukas, bet pagaliau prisiruosiau parodyti keleta is savo darbeliu... bet labai gaila, kad mano fotike ir, turbut manyje, mygtuko "mianas" (kaip kazkuri sake smile.gif ) nera... (ir kiek cia vargo, kol ikeli normalesnio dydzio nuotraukas... kazkaip anksciau photobucket'as turejo atskira eilute, norint skelbti forume, o dabar viska mazinti reikia sad.gif )
Tulip trio (tik spalvu realiu negaliu isgaut...):
user posted image

Keletas is spetu nufotografuoti prijuosciu:
user posted image

Metrikas draugei (atsiprasau uz terliones - nenoriu duomenu internete viesinti):
user posted image

Pora padovanotu darbeliu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 13 sausio 2013 - 21:50
QUOTE(Martini @ 2013 01 13, 21:10)
Tulip trio:

man labai gražu wub.gif
bet moderatoriai greičiausiai pašalins tokį grožį iš temos dėl per didelės nuotraukos unsure.gif gerai, kad spėjau pamatyti ir pasigrožėti biggrin.gif
Atsakyti
Martini- net ir be "miaaano" super darbai thumbup.gif , įrėminti puikiai- nėr prie ko prikibti biggrin.gif
Atsakyti
Man herbariumas wub.gif

Tulpės, kaip siuvinukas-nuostabus wub.gif ...tik mano asmenine nuomone jas supa ne tos spalvos pasportas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 22:23)
Man herbariumas wub.gif

Tulpės, kaip siuvinukas-nuostabus wub.gif ...tik mano asmenine nuomone jas supa ne tos spalvos pasportas ax.gif

herbariumas man irgi labai... wub.gif reiks ir sau kazka pakartot...

o kokio pasparto reiktu tulpems?

aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 01 13, 23:25)

o kokio pasparto reiktu tulpems?

pasporto reikia ryškesnio...dabar tulpės skęsta, jos susitapatina su pasporto blankumu...nėra to" boooooom" 4u.gif
Atsakyti
Martini, oho kiek darbu bigsmile.gif blink.gif vienu kartu kad driokstelejai thumbup.gif
Smagu, smagu, smagu, kad vel ir vel tema pasipildo naujais kuriniais wub.gif
Atsakyti
Martini bigsmile.gif wub.gif Puikus darbai, o ir kiekiai ispudingi thumbup.gif
Uodegyte wub.gif nuostabus pinkypas

Atsakyti
Martini tulpėms viskas čia gerai mirksiukas.gif kartais dedamas dar vienas pasportas ,kad visuma atskirtų nuo pasporto,spalvos kitokios išgauti negalėjau ,bet mano patarimas būtų ,dėt auksinį pasportėlį ax.gif

user posted image

labai patiko levandos ,ir pats rėminimas wub.gif
Atsakyti