Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Vasarė, tikrai kad swoon.gif swoon.gif ir dar kartą swoon.gif
kur jau čia mano šokėjėlės vienspalvės doh.gif

j_tina87, labai patiko miškas ant lino wub.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės smile.gif

kelias dienas neturėjau laisvų rankų pagyroms rašyt, tai dabar teko citatas susirankiot iš 10 puslapių biggrin.gif nes taip norisi visas pagirti už nuostabius darbus ir pastangas rolleyes.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 09:23)
Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta

taip pavasariu padvelkė, nu man šita užrašinė nereali, vis bandau rast vertų žodžių, ale jie visi ant liežuvio galo, vienžo, patylėsiu ir pasidžiaugsiu tokiu nuostabiu darbu wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 09:47)
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius

tikri kietuoliai thumbup.gif labai liuks, o ir sūneliai, įsivaizduoju, kokie patenkinti, mamą turbūt nubučiavo biggrin.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 11:22)
cia vievo vakaro pazaidimas

cia irgi keliaus siom dienom remintis

mieli darbeliai, o ir tempai thumbup.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 13:45)
rodausi su savo procesu 

puikiai stumies į priekį mirksiukas.gif jau laikas ir daugiau parodyt tongue.gif

QUOTE(cindy @ 2013 01 23, 12:39)
Pagaliau šiandien laikau savo rankose!!!!

nerealu! ir foto tie darbai tokie apgaulingi pasirodė, kol neparašei baigto darbo dydžio... maniau, mažiukai paveiksliukai, o iš tikro thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 23, 13:49)
Smulkutis  blush2.gif bet užtat labai gardus ,mėgstantiemns kavą

dailus, smagu kartais ir prie tokių pasikrapštynėti wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 23, 20:02)
Sveikutės, ar bepamenat mane  blush2.gif

Ateinu su Delmantinu  ax.gif

aišku, kad prisimenam wub.gif manęs turbūt ne, nes anksčiau kitu nicku buvau biggrin.gif

o delmantinas fainuolis wub.gif turėčiau tokį šunį, tikrai šitą paveikslą siuvinėčiau, jis man toks mieeeeelas wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 01 24, 16:34)
kelių vakarų terapija....

labai wub.gif įdomu, kaip apipavidalinsi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 24, 19:27)
Dviejų dienelių darbelis 4u.gif  Mažyliui bus wub.gif ... betruksta tik vardo ir duomenų

man tie zuikiai meilumo įsikūnijimas, nemažai schemų su jais prisirinkus esu wub.gif galėtų mažylis jau ir pasiskubint, kad mama galėtų darbą užbaigt biggrin.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 25, 11:40)
nors daug kam metrikai nepatinka, o ypac vestuviniai, nu bet kad prisiemiau ant savo sprando blush2.gif

ir aš šitą siuvinėjus biggrin.gif tik man su šitu darbu prasti prisiminimai, įrėmino taip prastai, kad man gėda nuvažiavus pas brolį šitą darbą matyt, o rėmint kai ne pati nešiau, tai taip ir gavosi verysad.gif būčiau pati nešus, būčiau palikus perrėmint unsure.gif

QUOTE(vasarė @ 2013 01 25, 15:22)
vestuvems dariau jausmu dezute ir palinkejimu knyga

palinkejimu knyga nesu visai patenkinta, ta prasme, kad siulai man besiuvinejant pasidare visiskai ne i tema...

na ir HAED:

tie akmenukai kaip tikri wub.gif ir knyga man labai gražiai žiūrisi, nesikabinėk be reikalo tongue.gif o apie HAEDą aš patyliu... lenkiu galvą prieš tas, kurios jį apsiima siuvinėt... buvau ir aš vieną pasiėmus, tai, kai 10x10 plote vos ne visi skirtingų spalvų kryžiukai buvo, mečiau blush2.gif ne man tokios krapštalynės... biggrin.gif

atsiprašau, jei kurią praleidau blush2.gif
Papildyta:
gal šiandien ir aš pasirodysiu su baigtu darbeliu, liko tik išlygint, o jei vaikai leis, gal ir įrėmint pavyks, nes rėmas jau seniai nupirktas guli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2013 01 25, 22:34)
nesusišneku su tais paveiksliukais smile.gif
Idedu nuoroda smile.gif

Labai mielas darbelis ir įrėminimas liuks wub.gif wub.gif

vasare linkiu sekmės judant į priekį su tokiu gigantišku gražumu thumbup.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 10:14)
sveikos, mergaitės  smile.gif

man tie zuikiai meilumo įsikūnijimas, nemažai schemų su jais prisirinkus esu  wub.gif galėtų mažylis jau ir pasiskubint, kad mama galėtų darbą užbaigt  biggrin.gif

Man taip pat jie labai meilučiai wub.gif tai, kad va mažylis kaip tyčia delsia ir nesiskubina niekur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 26 sausio 2013 - 09:59
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 sausio 2013 - 13:19
pristatau paskutinį savo darbelį smile.gif išsiuvinėtas prieš gerus metus, bet tik dabar prisiruošiau karoliukus prisiūt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 17:10)
pristatau paskutinį savo darbelį  smile.gif išsiuvinėtas prieš gerus metus, bet tik dabar prisiruošiau karoliukus prisiūt  blush2.gif

Grožis wub.gif koks čia linas ? nuostabiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 sausio 2013 - 15:16
Alatėja, žavu wub.gif ...ir tie karoliukai savo duoda...švelnus paveiksliukas wub.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

kiekviena diena yra kuo pasigrozeti thumbup.gif jus visos tokios saunuoles biggrin.gif man i juos ziurint is balto pavydo net seile tysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 15:10)
pristatau paskutinį savo darbelį  smile.gif išsiuvinėtas prieš gerus metus, bet tik dabar prisiruošiau karoliukus prisiūt  blush2.gif

tinginuke tu- tokį grožį laikei padėjus spintoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 15:10)

ooo, vienas mano mėgstamiausių wub.gif
jau schemą seniai turiu pasiruošusi, bet vis prisibijau pradėti. bijau, kad nesusitvarkysiu su tais siaurais kryželiais blush2.gif

ar jūs siuvinėjot tiksliai pagal schemą su visais tais pasiaurinimais, ar turėjot kokį paprastesnį variantą?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 26, 19:48)

ar jūs siuvinėjot tiksliai pagal schemą su visais tais pasiaurinimais, ar turėjot kokį paprastesnį variantą?

kad ,kitaip ir neišsiuvinėsi ,jai tų kryželių nedarysi ,kažko trūks ,nebus toks apvalesnis veidas.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 16:10)

Gražu wub.gif wub.gif ir slėpei tokį grožį nuo mūsų, daugiau neslėpk tokių grožių mirksiukas.gif
Atsakyti