Vasarė, tikrai kad ir dar kartą
kur jau čia mano šokėjėlės vienspalvės
j_tina87, labai patiko miškas ant lino
sveikos, mergaitės
kelias dienas neturėjau laisvų rankų pagyroms rašyt, tai dabar teko citatas susirankiot iš 10 puslapių nes taip norisi visas pagirti už nuostabius darbus ir pastangas
taip pavasariu padvelkė, nu man šita užrašinė nereali, vis bandau rast vertų žodžių, ale jie visi ant liežuvio galo, vienžo, patylėsiu ir pasidžiaugsiu tokiu nuostabiu darbu
tikri kietuoliai labai liuks, o ir sūneliai, įsivaizduoju, kokie patenkinti, mamą turbūt nubučiavo
mieli darbeliai, o ir tempai
puikiai stumies į priekį jau laikas ir daugiau parodyt
nerealu! ir foto tie darbai tokie apgaulingi pasirodė, kol neparašei baigto darbo dydžio... maniau, mažiukai paveiksliukai, o iš tikro
dailus, smagu kartais ir prie tokių pasikrapštynėti
aišku, kad prisimenam manęs turbūt ne, nes anksčiau kitu nicku buvau
o delmantinas fainuolis turėčiau tokį šunį, tikrai šitą paveikslą siuvinėčiau, jis man toks mieeeeelas
labai įdomu, kaip apipavidalinsi
Papildyta:
man tie zuikiai meilumo įsikūnijimas, nemažai schemų su jais prisirinkus esu galėtų mažylis jau ir pasiskubint, kad mama galėtų darbą užbaigt
ir aš šitą siuvinėjus tik man su šitu darbu prasti prisiminimai, įrėmino taip prastai, kad man gėda nuvažiavus pas brolį šitą darbą matyt, o rėmint kai ne pati nešiau, tai taip ir gavosi būčiau pati nešus, būčiau palikus perrėmint
tie akmenukai kaip tikri ir knyga man labai gražiai žiūrisi, nesikabinėk be reikalo o apie HAEDą aš patyliu... lenkiu galvą prieš tas, kurios jį apsiima siuvinėt... buvau ir aš vieną pasiėmus, tai, kai 10x10 plote vos ne visi skirtingų spalvų kryžiukai buvo, mečiau ne man tokios krapštalynės...
atsiprašau, jei kurią praleidau
Papildyta:
gal šiandien ir aš pasirodysiu su baigtu darbeliu, liko tik išlygint, o jei vaikai leis, gal ir įrėmint pavyks, nes rėmas jau seniai nupirktas guli
kelias dienas neturėjau laisvų rankų pagyroms rašyt, tai dabar teko citatas susirankiot iš 10 puslapių nes taip norisi visas pagirti už nuostabius darbus ir pastangas
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 09:23)
Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta
taip pavasariu padvelkė, nu man šita užrašinė nereali, vis bandau rast vertų žodžių, ale jie visi ant liežuvio galo, vienžo, patylėsiu ir pasidžiaugsiu tokiu nuostabiu darbu
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 09:47)
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius
tikri kietuoliai labai liuks, o ir sūneliai, įsivaizduoju, kokie patenkinti, mamą turbūt nubučiavo
QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 11:22)
mieli darbeliai, o ir tempai
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 13:45)
rodausi su savo procesu
puikiai stumies į priekį jau laikas ir daugiau parodyt
QUOTE(cindy @ 2013 01 23, 12:39)
Pagaliau šiandien laikau savo rankose!!!!
nerealu! ir foto tie darbai tokie apgaulingi pasirodė, kol neparašei baigto darbo dydžio... maniau, mažiukai paveiksliukai, o iš tikro
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 23, 13:49)
Smulkutis bet užtat labai gardus ,mėgstantiemns kavą
dailus, smagu kartais ir prie tokių pasikrapštynėti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 23, 20:02)
aišku, kad prisimenam manęs turbūt ne, nes anksčiau kitu nicku buvau
o delmantinas fainuolis turėčiau tokį šunį, tikrai šitą paveikslą siuvinėčiau, jis man toks mieeeeelas
QUOTE(Padangele @ 2013 01 24, 16:34)
kelių vakarų terapija....
labai įdomu, kaip apipavidalinsi
Papildyta:
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 24, 19:27)
Dviejų dienelių darbelis Mažyliui bus ... betruksta tik vardo ir duomenų
man tie zuikiai meilumo įsikūnijimas, nemažai schemų su jais prisirinkus esu galėtų mažylis jau ir pasiskubint, kad mama galėtų darbą užbaigt
QUOTE(Averita @ 2013 01 25, 11:40)
nors daug kam metrikai nepatinka, o ypac vestuviniai, nu bet kad prisiemiau ant savo sprando
ir aš šitą siuvinėjus tik man su šitu darbu prasti prisiminimai, įrėmino taip prastai, kad man gėda nuvažiavus pas brolį šitą darbą matyt, o rėmint kai ne pati nešiau, tai taip ir gavosi būčiau pati nešus, būčiau palikus perrėmint
QUOTE(vasarė @ 2013 01 25, 15:22)
vestuvems dariau jausmu dezute ir palinkejimu knyga
palinkejimu knyga nesu visai patenkinta, ta prasme, kad siulai man besiuvinejant pasidare visiskai ne i tema...
na ir HAED:
palinkejimu knyga nesu visai patenkinta, ta prasme, kad siulai man besiuvinejant pasidare visiskai ne i tema...
na ir HAED:
tie akmenukai kaip tikri ir knyga man labai gražiai žiūrisi, nesikabinėk be reikalo o apie HAEDą aš patyliu... lenkiu galvą prieš tas, kurios jį apsiima siuvinėt... buvau ir aš vieną pasiėmus, tai, kai 10x10 plote vos ne visi skirtingų spalvų kryžiukai buvo, mečiau ne man tokios krapštalynės...
atsiprašau, jei kurią praleidau
Papildyta:
gal šiandien ir aš pasirodysiu su baigtu darbeliu, liko tik išlygint, o jei vaikai leis, gal ir įrėmint pavyks, nes rėmas jau seniai nupirktas guli
QUOTE(j_tina87 @ 2013 01 25, 22:34)
nesusišneku su tais paveiksliukais
Idedu nuoroda
Idedu nuoroda
Labai mielas darbelis ir įrėminimas liuks
vasare linkiu sekmės judant į priekį su tokiu gigantišku gražumu
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 10:14)
sveikos, mergaitės
Man taip pat jie labai meilučiai tai, kad va mažylis kaip tyčia delsia ir nesiskubina niekur
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 17:10)
pristatau paskutinį savo darbelį išsiuvinėtas prieš gerus metus, bet tik dabar prisiruošiau karoliukus prisiūt
Grožis koks čia linas ? nuostabiai atrodo.
Alatėja, žavu ...ir tie karoliukai savo duoda...švelnus paveiksliukas
kaip grazu
kiekviena diena yra kuo pasigrozeti jus visos tokios saunuoles man i juos ziurint is balto pavydo net seile tysta
kiekviena diena yra kuo pasigrozeti jus visos tokios saunuoles man i juos ziurint is balto pavydo net seile tysta
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 15:10)
pristatau paskutinį savo darbelį išsiuvinėtas prieš gerus metus, bet tik dabar prisiruošiau karoliukus prisiūt
tinginuke tu- tokį grožį laikei padėjus spintoj
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 15:10)
ooo, vienas mano mėgstamiausių
jau schemą seniai turiu pasiruošusi, bet vis prisibijau pradėti. bijau, kad nesusitvarkysiu su tais siaurais kryželiais
ar jūs siuvinėjot tiksliai pagal schemą su visais tais pasiaurinimais, ar turėjot kokį paprastesnį variantą?
QUOTE(Katusik @ 2013 01 26, 19:48)
ar jūs siuvinėjot tiksliai pagal schemą su visais tais pasiaurinimais, ar turėjot kokį paprastesnį variantą?
kad ,kitaip ir neišsiuvinėsi ,jai tų kryželių nedarysi ,kažko trūks ,nebus toks apvalesnis veidas.
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 26, 16:10)
Gražu ir slėpei tokį grožį nuo mūsų, daugiau neslėpk tokių grožių