Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

vasare. mmm.ėėėė....mmmm daaaa...išvada: pasižadėjau sau, kai išeisiu į penciją siuvinėsiu panašaus gabarito siuvinius ir tai tik žiemą biggrin.gif ...auga fotografija, auga wub.gif

Akmenėlių dėžutė...idėja , išpildymas nu ir pats turinys thumbup.gif ...like...

Va albumėlį tai norėčiau rankose palaikyt, pastudijuočiau biggrin.gif ...mat man dabar visai kaip ir aktualu rolleyes.gif ...gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 25, 17:22)
vestuvems dariau jausmu dezute ir palinkejimu knyga
[dezute dareme tryse  lotuliukas.gif kaimyne daze, as siuvinejau ir vidaus apdaila dariau, MB prisaude medziaga

palinkejimu knyga nesu visai patenkinta, ta prasme, kad siulai man besiuvinejant pasidare visiskai ne i tema...
o apvilkimas kaip pirma karta visai gerai gavosi  thumbup.gif galvojau, kad bus sunkiau  rolleyes.gif

Na gi gražu ir dėžutė puiki ir palinkėjimo knygutė puiki 4u.gif o HEAD tai ohoho tempa bigsmile.gif i tikriausiai gyvenime nepasiryšių tokiam dideliam darbui doh.gif neįsivaizduoju kada pribaikčiau tokio didžio darbą...

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 25, 17:30)
Gražaus susitikimo su mažyliu  wub.gif

Mano mergina ''atėmė'' iš manęs norą siuvinėti, tuoj jai sueis du metukai, tai jau jau pradedu su didesne meile žiūrėti į kryžiukus biggrin.gif  O taip, ji vis lipa, atiminėja, tampo viską. Su nėriniais paprasčiau, tik siūlų kamuoliukus panešioja

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif 4u.gif Na matysime kaip čia man bus su kryžiavojimu gymus mažiukui g.gif ax.gif

QUOTE(Katu @ 2013 01 25, 17:32)
Pupsiukeli, ir Tau sekmes wink.gif As pati dicke uznesiojau 7 dienas, tai suprantu tavo nuotaikas. Ir su ja du metus siuvinet negalejau. Uztad mazei gimus atsigirebiu smile.gif

Ačiū labai už palinkėjimus 4u.gif matysim kiek čia aš užnešiosiu savo mažiuką, ir ar teks pamiršti laikinai siuvinėjimą ir ji padėti į šoną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 25 sausio 2013 - 19:40
vasare wub.gif
kalbant apie mazus neklauzadas tai doh.gif kai nestuke.gif tada neriau gimus mazei artejant metukam atsiminiau kryziukus tai galiu pasakyt kartais iki asaru uznervina kai pribegus stveria viska ir bega doh.gif blush2.gif todel nesiryztu imt i rankas spalvas....kol kas mono valdo ax.gif
pupsikeli kantrybes tau 4u.gif pati abu pernesiojau viena 7d kita 10 ir toliau buciau vaiksciojus bet gyd nusprende kad gana biggrin.gif zinau kaip tau sunku laukt kada gi bus 4u.gif

beje pasigirsiu biggrin.gif MB baigia padaryt man rema bigsmile.gif jau maciau sian griaucius smile.gif tik dar reikia sugalvot kaip patobulint ta vieta kur medziaga tvirtinas doh.gif padekit patarimu ka kas turi gamintus remus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 25 sausio 2013 - 20:04
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 25, 21:01)

pupsikeli kantrybes tau 4u.gif pati abu pernesiojau viena 7d kita 10 ir toliau buciau vaiksciojus bet gyd nusprende kad gana biggrin.gif zinau kaip tau sunku laukt kada gi bus 4u.gif

Ačiū 4u.gif Na tikiuosi bent kažkiek pavyks pakryžiavoti gimus mažyliui mirksiukas.gif na tikrai sunku laukti kada gi mažylis pasibels į šį pasaulį, įdomu kiek aš užtemsiu ax.gif jau su vyru nekantraujame ir taip kada gi mūsų pirmagimis gims
Atsakyti
Visoms tos pacios bedos,mano ir siulus megeja patampyt, labai idomu kuom cia ta mama uzsiima doh.gif lotuliukas.gif

vasare labai wub.gif
Atsakyti
Suprantama ,kad mažiukai tampo darbelius ir siūlus,pati taipat tai praėjau ,kai trūkstamo siūlo neberasdavau.
o kalbant apie gimdymą ir naujagymio laukimą ,tai jau visai kas kita 4u.gif likime prie siuvinėjimo temos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 sausio 2013 - 20:37
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 25, 20:31)
Suprantama ,kad mažiukai tampo darbelius ir siūlus,pati taipat tai praėjau ,kai trūkstamo siūlo neberasdavau.
o kalbant apie gimdymą ir naujagymio laukimą ,tai jau visai kas kita  4u.gif likime prie siuvinėjimo temos  ax.gif

atsiprasom atsiprasom uz oftopic 4u.gif tiesiog noris palaikyt pupsikeli 4u.gif
Atsakyti
vasare, lenkiu zemai galva, jau tas paveikslas, truksta zodziu wub.gif man dar tik su keliom spalvom siuvinet sudetinga, o cia doh.gif
ir dalmantinas, ir pienes , ir visi kiti darbai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 25 sausio 2013 - 21:10
Jau kiškučio grožis... svajoju ir aš jį pada nors už ausų pagaut smile.gif

Head tai nera žodžių, kiek sakykit iš viso lapų schemos?

Užrašų knygelė labai dailiai smile.gif tik klausimukas, siulai margi?

O čia mano metus laiko "išmylėtas"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu Mielosios uz pagyras aciuks.gif mano pasirodymui biggrin.gif

QUOTE(Katu @ 2013 01 25, 16:32)
  As tokiam dideliam darbui nezinau, kada pribresiu.

as, matyt, ne nuo to galo pradejau lotuliukas.gif, nes pradzia - nemazi, o uzbaigsiu turbut smulkmenom ir dar buityje gal kur sugebesiu pritaikyt lotuliukas.gif , apart pakabinimo ant sienos thumbup.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 01 25, 16:53)
tik niekaip nesuprantu kaip tarp tu atspalviu galima nepasiklysti,man tai neiveikiama,net sapnuose tokiu darbu nesiryzciau imtis 

visai paprastai, juk viskas su numeriais, simboliais, siulas yra ten, kur jo ir vieta. Visai nesunku. mirksiukas.gif Aisku, prie dirbtinos sviesos sunku kartais palaida siula, likusi ant sofos uzvynioti ten, kur jam ir priklauso biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 25, 17:32)
Vasare nu tempai kokie  thumbup.gif  aš tai užmigčiau amžinu miegu prie tokio darbo  biggrin.gif dar ir vestuviniai dalykėliai mieli labai 

kad nedideli man jie ax.gif (mano akimis ziurint). Paskutini karta HAED fotkinau spalio pabaigoj, o va dabar tik lapa uzbaigiau. Aisku iskrito laikas dezutei, knygai, bet akimis, mintimis viskas siuvinejasi daug greiciau, nei rankos realybej dirba doh.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 25, 19:00)

Va albumėlį tai norėčiau rankose palaikyt, pastudijuočiau biggrin.gif ...mat man dabar visai kaip ir aktualu rolleyes.gif ...gražus

4u.gif 4u.gif 4u.gif
as pirkausi kietus virselius, lapus MB spausdino su fonais (vestuviu tematika) ant gelsvo popieriaus, nes nieko - NIEKO- schmoll.gif neradau normalaus, o ir kainos doh.gif. Paskui tiesiog klijavau medziaga, prieslapius, i dar pries tai nunesiau, kad iklijuotu man knygos viduri.

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 25, 19:40)
neįsivaizduoju kada pribaikčiau tokio didžio darbą...

ir as nelabai isivaizduoju drinks_cheers.gif , bet mane zavi dideli darbai, tai turbut del to metu neskaiciuoju lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(j_tina87 @ 2013 01 25, 21:17)

Head tai nera žodžių, kiek sakykit iš viso lapų schemos?

Užrašų knygelė labai dailiai smile.gif tik klausimukas, siulai margi?

O čia mano metus laiko "išmylėtas"

koks mielas ir nematytas motyvas wub.gif

konkreciai schemos lyg 63 g.gif nepamenu, nes numeracija ten dviguba ir grynai schemai. O atidarius pdf sumoj 72 su visais siulu simboliais ir t.t.

palinkejimu knygos (a4) siulai melanziniai (pereinama spalva). Dabar siuvineciau greiciausiai vienspalviu ir kitokio atspalvio g.gif
Atsakyti
nesusišneku su tais paveiksliukais smile.gif
Idedu nuoroda smile.gif

http://s269.beta.pho...cf085d.jpg.html
Papildyta:

palinkejimu knygos (a4) siulai melanziniai (pereinama spalva). Dabar siuvineciau greiciausiai vienspalviu ir kitokio atspalvio g.gif
[/quote]

man tas spalvu perėjimas taip gražiai atrodo, iš karto "už akies traukia smile.gif

motyvas tai is naujesnės laidos, bet forumietės ir padėjo jį gauti smile.gif
Atsakyti
vasare nu negaliu sedziu dabar darbe ir akyse paveikslas stovi,neistveriau kompa isijungiau dar paziuret thumbup.gif wub.gif as savo masinytes vaikui gimtadieniui nespejau pabaikt blush2.gif tai kai matai tokius darbus tai ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif einu siuvinet gal iki pirmadienio spesiu i svarune nuvaryt nes kitaip is gedos pati sau numirsiu
Atsakyti