Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 01 25, 14:00)
-mamyte buvo rami per  nestuke.gif , nes siuvinejimas ramina, tai ir leliukas bus ramus wub.gif ir galesi siuvinet toliau mirksiukas.gif
--aciu 4u.gif

Na stengiausi visa laikotarpi buti rami todėl dažnas svečias mano rankose budavo ir yra siuvinėjimas 4u.gif tai tikiuosi jog ir mažylis ramutis bus ax.gif Tik dabar reikia sulaukti, kada gi pasibels mažiukas , nes kažko labai jau ilgai užsibuvo pilvelyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 25 sausio 2013 - 13:18
Kad zinokit,mano leliukui jau menuo o as niekaip nebeprisedu prie kryziavojimo,nors vaikas gan ramus doh.gif Tiesiog kiti darbai atsiranda,apsikuopt,valgyt pasidaryt,teveliai juk pas mus tik menesi atostogu eina,tai neber pagalbos blush2.gif O daznai per laisva valandele tik miego norisi,va tokia jau katik iskeptu mamyciu dalia,savo batuku metriko negaliu net pabaigt nors liko tik varda ir duomenis issiuvinet blush2.gif
Pavariau cia offtopic tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 25 sausio 2013 - 13:22
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 25, 14:18)
Kad zinokit,mano leliukui jau menuo o as niekaip nebeprisedu prie kryziavojimo,nors vaikas gan ramus  doh.gif Tiesiog kiti darbai atsiranda,apsikuopt,valgyt pasidaryt,teveliai juk pas mus tik menesi atostogu eina,tai neber pagalbos  blush2.gif O daznai per laisva valandele tik miego norisi,va tokia jau katik iskeptu mamyciu dalia  blush2.gif Pavariau cia offtopic  tongue.gif

Tai gi kad va galėtu ir ilgiau tėveliai išeiti bet tik kad va mėnesiuka teduoda... tikra tiesa aš ir manau kaži kaip čia bus su siuvinėjimu nes norėsis pasidžiaukti mažyliu ir taip bus pilna visokių darbų namie tai kaži kaip bus su siuvinėjimu... Na linkiu kad pavyktu nors kažkiek prisėsti tau pakryžiavoti 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 25, 13:21)
Na linkiu kad pavyktu nors kažkiek prisėsti tau pakryžiavoti  4u.gif  drinks_cheers.gif

Na bent jau metrika savo dukrytei noreciau pabaigt,bet neturiu graziu raideliu schemu,o ieskot nelabai yra kada,tai taip ir neprisedu pabaigt doh.gif

Oj,nepalinkejau tau greiciau stebuklo savo sulaukti... wub.gif pati pernesiojau 11 dienu tai tas laukimas zude
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 25 sausio 2013 - 13:27
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 25, 14:25)
Na bent jau metrika savo dukrytei noreciau pabaigt,bet neturiu graziu raideliu schemu,o ieskot nelabai yra kada,tai taip ir neprisedu pabaigt  doh.gif

Oj,nepalinkejau tau greiciau stebuklo savo sulaukti... wub.gif  pati pernesiojau 11 dienu tai tas laukimas zude

Na galiu atsiusti keleta turiu variantu raidelių bet neperdaugiausiai nes esu išvykusi ir naudojuosi ne savo kompuParašyk man i až savo gmaila atsiusiu gal kas tiks 4u.gif
Ačiū labai už palinkėjimą. Tikiuosi, jog reitai mažylis gims nes tikrai vargina tas užnešiojimas, pati jau turėjau pirmadienį gimdyti bet va mažylis nei pro kur dar nenori gimti tai žėsim kiek laiko užnešiosiu aš
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 22:14)
vasare...tipo...jooooo thumbup.gif  pakrauk batareikas...jei grįšiu iš darbo dar nebus ką žiūrėt, pulsiu depresijon..juk su ta mintim eisiu miegot biggrin.gif

neturiu teises blogai sutart ir dar su kaimynais biggrin.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 24, 22:15)
Įsimečiau temą į favorites, semsiuos įkvėpimo  wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 01 25, 08:45)
žiūriu, tarp siuvinėjančių nemažai tokių pačių gyvanašlių kaip ir aš  unsure.gif

manisksis tai reciau nei retai isvaziuoja, del to gal net ir sunkiau biggrin.gif

na ka, dedu ataskaita cool.gif :

vestuvems dariau jausmu dezute ir palinkejimu knyga
user posted image
user posted image

dezute dareme tryse lotuliukas.gif kaimyne daze, as siuvinejau ir vidaus apdaila dariau, MB prisaude medziaga

palinkejimu knyga nesu visai patenkinta, ta prasme, kad siulai man besiuvinejant pasidare visiskai ne i tema...
o apvilkimas kaip pirma karta visai gerai gavosi thumbup.gif galvojau, kad bus sunkiau rolleyes.gif

na ir HAED:
buvo
user posted image

siandien yra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 25, 13:18)
Na stengiausi visa laikotarpi buti rami todėl dažnas svečias mano rankose budavo ir yra siuvinėjimas 4u.gif  tai tikiuosi jog ir mažylis ramutis bus ax.gif  Tik dabar reikia sulaukti, kada gi pasibels mažiukas , nes kažko labai jau ilgai užsibuvo pilvelyje smile.gif

Gražaus susitikimo su mažyliu wub.gif

Mano mergina ''atėmė'' iš manęs norą siuvinėti, tuoj jai sueis du metukai, tai jau jau pradedu su didesne meile žiūrėti į kryžiukus biggrin.gif O taip, ji vis lipa, atiminėja, tampo viską. Su nėriniais paprasčiau, tik siūlų kamuoliukus panešioja
Atsakyti
Labukas,

vis ziurejau ziurejau, nu nrealiu darbeliu prikrovet pastarosiom dienom.

labiausiai istrigo, kas be ko, Pienes pukas thumbup.gif Dar dalmantinai, mini kavos puodeliukas ir vaikiskas kiskutis wub.gif Ir knygute su "mašrūmiukais", kaip mano dicke išsireiškė, buvo labai super smile.gif

vasare, neralus lapai thumbup.gif As tokiam dideliam darbui nezinau, kada pribresiu. sekmes Tau 4u.gif

Pupsiukeli, ir Tau sekmes wink.gif As pati dicke uznesiojau 7 dienas, tai suprantu tavo nuotaikas. Ir su ja du metus siuvinet negalejau. Uztad mazei gimus atsigirebiu smile.gif
Atsakyti
vestuvem daikciukai thumbup.gif

paveikslas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif tik niekaip nesuprantu g.gif kaip tarp tu atspalviu galima nepasiklysti,man tai neiveikiama,net sapnuose tokiu darbu nesiryzciau imtis ax.gif blush2.gif

nu kaip grazu negaliu atsiziuret swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 25, 17:22)
na ka, dedu ataskaita  cool.gif :
na ir HAED:
buvo
siandien yra

wub.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Vasare nu tempai kokie thumbup.gif aš tai užmigčiau amžinu miegu prie tokio darbo biggrin.gif dar ir vestuviniai dalykėliai mieli labai rolleyes.gif
Atsakyti
Vasarės darbų apimtis- tai be žodžių wub.gif , vestuvinės dovanos- thumbup.gif
Man matyt ferarinis/lamborgininis/formulinis greitis ir nesvietiškas noras siuvinėt irgi tik dabar pargrįžo, kai mažajam 2 suėjo. Nes kol visai buvo mažiukas rankose jį labiau nei adatą laikyt norėjosi, paskui galėjau tik kokį vienspalvį imt, nes taaaaip išrausdavo mano lobyną doh.gif , o dabar labiau domina visokios technikos, tai siūlų nebekrausto, tik kartais nori pripiešt man į schemą, bet čia jau baikos biggrin.gif
Atsakyti