Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Katusik, pasitaupyk šį feisiką, va kai pamatysi RYT vaizdzialį, tada ir griūk
biggrin.gif
Kažko aš šiandien šneki g.gif ...gal todėl, kad visi namuose...vyras grįžo iš komandiruotės
Atsakyti
Aš su savo tempais tai kiek tų lapų, tiek metų ir siuvinėčiau, įvertinant, kad man jau virš 30, daugiau 30-tinio negalėčiau imtis biggrin.gif
Zuikis irgi greitai atliuoksėjo- vos per porą dienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:45)
Manau, kad ryt turėsiu malonumą paspoksot cool.gif

ot tipo dabar jau nusimuilint neiseis ane lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:59)
Kažko aš šiandien šneki g.gif ...gal todėl, kad visi namuose...vyras grįžo iš komandiruotės

pazistamas jausmas visai nesenas. MB parvare sekmadieni paryciais thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 24, 22:02)
Aš su savo tempais tai kiek tų lapų, tiek metų ir siuvinėčiau, įvertinant, kad man jau virš 30, daugiau 30-tinio negalėčiau imtis  biggrin.gif

kazin kiek metu as pati ji siuvinesiu lotuliukas.gif . Po geros savaites i darba pareinu doh.gif tai kol susistyguosim visa ritma...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 24, 23:02)
įvertinant, kad man jau virš 30,

...tai ką man tada kalbėt doh.gif , aš išvis pagal tavo mąstymą turėčiau kryželius su lupa siuvinėt lotuliukas.gif

vasare...tipo...jooooo thumbup.gif pakrauk batareikas...jei grįšiu iš darbo dar nebus ką žiūrėt, pulsiu depresijon..juk su ta mintim eisiu miegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 sausio 2013 - 22:22
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 24, 10:55)
Paukščiuk- tu kažkoks ežiukas, o ne paukščiukas- vasarą iš namų, žiemą namo  biggrin.gif  Bet kaip faina, kad sugrįžai  thumbup.gif , jei dar ir Džeinė pasirodytų, tai iš vis būtų liuks  smile.gif

Aš sieloj ežiukas biggrin.gif
Ačiū mergaitės, kad nepamiršote. Jau pradedu norėti siuvinėti, kažką rimtesnio, kažką sau, bus matyti kiek mažoji man leis biggrin.gif

Įsimečiau temą į favorites, semsiuos įkvėpimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 24, 22:09)
ot tipo dabar jau nusimuilint neiseis ane  lotuliukas.gif
pazistamas jausmas visai nesenas. MB parvare sekmadieni paryciais thumbup.gif

panašų, kad ne biggrin.gif
tikrai labai norisi pamatyti tokį didžiulį darbą ax.gif

žiūriu, tarp siuvinėjančių nemažai tokių pačių gyvanašlių kaip ir aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 22:14)
...tai ką man tada kalbėt doh.gif , aš išvis pagal tavo mąstymą turėčiau kryželius su lupa siuvinėt lotuliukas.gif

turiu galvoje, ne kad sena, bet, kad to laiko tokiems darbams kaip Vasarės po 80 lapų jau laiko nebeliko, nes jei po 1 lapą per metus, tai jau liktų anūkėms pabaigt palikimas taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 23:23)

ir uodegytės kava pakvipusį sempleriuką praleidau, o jis ganėtinai mielas, toks nekasdieniškos pakraipos, tskant prie miaaano wub.gif

labai ačiū už tokį šiltą ,gražų pasisakymą rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 22:45)
Pupsiukėli, kodėl tik mažylį...ir aš stebėjau kryžiukus cool.gif , o jie gan lygiai gulas vienas šalimais kito

Tai ir stengiuosi kad lygiai ir gražiai gultu xxxx 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 24, 23:02)
Aš su savo tempais tai kiek tų lapų, tiek metų ir siuvinėčiau, įvertinant, kad man jau virš 30, daugiau 30-tinio negalėčiau imtis  biggrin.gif
Zuikis irgi greitai atliuoksėjo- vos per porą dienų  bigsmile.gif

Na greitokai atliuoksėjo 4u.gif kai namie tik pagrinde tik gulinėti reikia, neskaitant šiek tiek tvarkymosi ir maisto ruošimo,dar vis laukiu kada gi nestuke.gif pasibels mažylis 4u.gif tai ir siuvinėjasi greitai, po to kaži kada bepavyks prisėsti prie savo hobio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 25 sausio 2013 - 12:18
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 25, 13:15)
po to kaži kada bepavyks prisėsti prie savo hobio unsure.gif

o gal leliukas bus ramut ramutelis, tau to ir linkiu 4u.gif

nors daug kam metrikai nepatinka, o ypac vestuviniai, nu bet kad prisiemiau ant savo sprando blush2.gif

keliauja remintis pirmadieni, prie visos kruvos lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 25, 13:40)
o gal leliukas bus ramut ramutelis, tau to ir linkiu 4u.gif

nors daug kam metrikai nepatinka, o ypac vestuviniai, nu bet kad prisiemiau ant savo sprando blush2.gif

keliauja remintis pirmadieni, prie visos kruvos lotuliukas.gif

Na matysime mirksiukas.gif ači už palinkėjima, tikėkimės ramutis bus 4u.gif
Man metrikai patinka nors dar tik keleta esu išsiuvinėjusi... Gražus darbelis, nors ne karta jau matytas ax.gif lauksim foto jau su rėmeliu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 25, 13:56)
Na matysime mirksiukas.gif  ači už palinkėjima, tikėkimės ramutis bus 4u.gif
Man metrikai patinka nors dar tik keleta esu išsiuvinėjusi... Gražus darbelis, nors ne karta jau matytas ax.gif  lauksim foto jau su rėmeliu 4u.gif  mirksiukas.gif

-mamyte buvo rami per nestuke.gif , nes siuvinejimas ramina, tai ir leliukas bus ramus wub.gif ir galesi siuvinet toliau mirksiukas.gif
--aciu 4u.gif
Atsakyti