Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kelių vakarų terapija....
user posted image
Atsakyti
Padangele- romantiška biggrin.gif
Prisiduodu savo prcesus:
Braškės žiedelis
Hortenzijos lapeliai
Atsakyti
rasiux, tai kaip ir dviem frontais varai smile.gif Mano vaizduotė laki, kokios bus braškės daug primest nereikia-mačiau fotkę, o va kokia hortenzija...mintys lekia ratu per savo turimas schemas, kai pamatysiu daugiau, tai pasitikrinsiu ar aš link TOS ėjau biggrin.gif

Padangėle wub.gif ...man kažkodėl tą paveiksliuką norėtūsi pritvirtint ant dėžutės rolleyes.gif

Aišku...ciucikas fainuolis, o jei dar ir namuose toks gyvas egzempliorius laksto, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Dviejų dienelių darbelis 4u.gif Mažyliui bus wub.gif ... betruksta tik vardo ir duomenų
user posted image
Atsakyti
Sobieska- tada jų pavadinimo nerašysiu biggrin.gif - bus spėlionė, nors kitos jau turbūt matė, o ir užuomina apie DIM buvo biggrin.gif
Esu joms jau ir rėmelį susiorganizavusi- 1EU parduotuvėj buvo paveiksliukas kažkoks- pasižiūrėjau, kad rėmelis kaip tik ir parsinešiau ( nors gėlės tik pradėtos )
Atsakyti
ir procesai, ir zuikis - thumbup.gif
as siandien uzbaigiau HAED dar viena lapa didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 23, 23:35)

Dėkui ,kad pastebėjai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2013 01 23, 22:00)
I sobieskos uzrasine spoksojau penkias minutes,kol apsiblause akys, istyso seile ir swoon.gif . pienes pukas ir kiti darbukai  wub.gif

Turbūt žliba jau pasidariau , kryžiukus savaitgalį dėsiu šalin doh.gif ...ačiū 4u.gif

ir uodegytės kava pakvipusį sempleriuką praleidau, o jis ganėtinai mielas, toks nekasdieniškos pakraipos, tskant prie miaaano wub.gif

pupsiukėli...mano mažius praeidamas pro šalį užmatė tavąjį kralikiuką, tai liepė sustabdyt tipo,mam, atsuk kadrą atgal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2013 01 24, 21:50)
dar viena lapa didis.gif  lotuliukas.gif

nelabai įsivaizduoju, kas telpa žodyje "lapas"...tai, kad ten tų lapų lapelių, lapeliukų...galėtum ir vizualiai pasirodyt...žžžžžavus bus paveiksliokas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 sausio 2013 - 21:20
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 21:23)
nelabai įsivaizduoju, kas telpa žodyje "lapas"...tai, kad ten tų lapų lapelių, lapeliukų...galėtum ir vizualiai pasirodyt...žžžžžavus bus paveiksliokas wub.gif

turejau omeny viena a4 formato schemos lapa. jame yra 65*80 kryziuku, o tokiu lapu berods 63 lotuliukas.gif
pafotkint reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 24, 22:23)
pupsiukėli...mano mažius praeidamas pro šalį užmatė tavąjį kralikiuką, tai liepė sustabdyt tipo,mam, atsuk kadrą atgal biggrin.gif

Na va sudomino mano darbelis tavaji mažyli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 24 sausio 2013 - 21:41
QUOTE(vasarė @ 2013 01 24, 22:39)

pafotkint reikia  cool.gif

Manau, kad ryt turėsiu malonumą paspoksot cool.gif

Pupsiukėli, kodėl tik mažylį...ir aš stebėjau kryžiukus cool.gif , o jie gan lygiai gulas vienas šalimais kito
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 24, 21:39)
turejau omeny viena a4 formato schemos lapa. jame yra 65*80 kryziuku, o tokiu lapu berods 63  lotuliukas.gif

swoon.gif
Atsakyti