Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kaip man jie laiptineje tiktu kaip tik lipant i virsu trys sienos g.gif vis masciau ka ten galeciau padaryt mastau.gif sitas varijantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 01 23, 15:39)
Pagaliau šiandien laikau savo rankose!!!! bigsmile.gif 

Jetau kaip gražu bigsmile.gif čia iš tos pm schemos ? blush2.gif na bet ir tikroviškumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 sausio 2013 - 14:35
nu va, visos citatos dingo, tai pagirsiu tik labiausiai įstrigusius - Sobieskos užrašinė tiesiog nereali wub.gif Rasiux šuniukai nuostabūs, ir dar labai gražūs vaikų vardai bigsmile.gif na, ir aišku pūkai pūkeliai wub.gif wub.gif labai tikroviški ir dailūs thumbup.gif
Atsakyti
Smulkutis blush2.gif bet užtat labai gardus ,mėgstantiemns kavą biggrin.gif

user posted image

40 ct linas baltas,3 melanžiniai siūlai ,ir kiti DMC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 sausio 2013 - 14:51
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 23, 14:34)
Jetau kaip gražu  bigsmile.gif čia iš tos pm schemos ?  blush2.gif na bet ir tikroviškumas  wub.gif

Taip, iš tos schemos smile.gif Siuvinėjau ir bijojau, gausis gražiai ar ne, schema normali ar ne biggrin.gif

Kaip tik mėgaujuosi kava bigsmile.gif Dailu :0
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 01 23, 14:39)

nepaprastai nuostabu wub.gif
isimylejau wub.gif
jetus kiek cia darbelio ideta,turetum tikrai savim didziuotis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cindy wub.gif jie mano sarase bigsmile.gif
Atsakyti
cindy tbula wub.gif
Atsakyti
mano mėgstamiausias desertas vadinasi Pienės pūkas wub.gif

labai gražu thumbup.gif jei turėčiau kur kabinti - gal ir pati susigundyčiau siuvinėti ax.gif
beje, kiek ten spalvų? ir tas dydis (38 x 38,5 cm) - čia pačio siuvinio ar įskaitant ir paliktus kraštus? g.gif
Atsakyti
"Švelnus pūkeli ar žinai, kur mano laimė, kur jinai...." wub.gif
Jau kaip gražu, o už juodą medžiagą dar papildomai 4u.gif Aš ant juodos pasiryžčiau tik vasarą kai labi daug saulės.
Uodegyte- dėl tavęs pradėjau braškes- vakare turėtų pražyst pirmasis žiedelis mirksiukas.gif Užėjo kažkokia manija- kai jau ilgai dirbtą darbą užbaigiau tai net varikliukas užsivedė siuvinėjimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 01 23, 14:39)

wub.gif koks grožis, kaip tikri wub.gif man tai įtartina ta PM schema atrodė, bet pasirodo kaip gerai gaunasi bigsmile.gif o gal galima iš arčiau kiekvieną pamatyt? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar kartą ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 23, 15:08)

jetus kiek cia darbelio ideta,turetum tikrai savim didziuotis 4u.gif  4u.gif

Ir didžiuojuosi, net labai blush2.gif Pati stebiuosi iš kur tiek kantrybės pas mane biggrin.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 01 23, 18:06)

labai gražu  thumbup.gif jei turėčiau kur kabinti - gal ir pati susigundyčiau siuvinėti  ax.gif
beje, kiek ten spalvų? ir tas dydis (38 x 38,5 cm) - čia pačio siuvinio ar įskaitant ir paliktus kraštus?  g.gif

Dydis su rėmu smile.gif

O spalvų nei daug, nei mažai - 29 smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 23, 18:39)
"Švelnus pūkeli ar žinai, kur mano laimė, kur jinai...."  wub.gif
Jau kaip gražu, o už juodą medžiagą dar papildomai  4u.gif  Aš ant juodos pasiryžčiau tik vasarą kai labi daug saulės.

O aš vasarą ir buvau juos pradėjusi siuvinėti, bet žinokit, kai įpratau, tai ir prie dirbtinės šviesos gerai buvo smile.gif Net nesijautė, kad sunku ar kažkas panašaus smile.gif

QUOTE(Dantiste @ 2013 01 23, 19:03)
wub.gif koks grožis, kaip tikri wub.gif man tai įtartina ta PM schema atrodė, bet pasirodo kaip gerai gaunasi bigsmile.gif o gal galima iš arčiau kiekvieną pamatyt? 4u.gif

Nufotografuosiu ryt prie dienos šviesos smile.gif
Atsakyti