Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 15:46)
rodausi su savo procesu  ax.gif
(3/7 darbo )

Puikiai judi į priekį 4u.gif gražėja darbelis vis labiau artėjant link pabaigos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 22, 16:13)
irgi gana sparciai i prieki judi  thumbup.gif
o kur nors jau issiuvineta darba teko matyt? Nu kaip man kliuva tie baltuokliai salia BS ant kunu  doh.gif  blush2.gif bet gal taip turi but  ax.gif

nea, nesu. susižavėjau schema ir kibau į darbą blush2.gif

man tie baltuokliai irgi kliuva, bet jei schemoje taip parodyta, taip ir darau.
gal kai visas darbas bus baigtas, viskas stos į savo vietas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 17:20)
nea, nesu. susižavėjau schema ir kibau į darbą  blush2.gif

gal kai visas darbas bus baigtas, viskas stos į savo vietas?  g.gif

o is arciau nufotografuoti nepavyksta? kad aiskiau matytusi, kas ten?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 18:20)
nea, nesu. susižavėjau schema ir kibau į darbą  blush2.gif

gal kai visas darbas bus baigtas, viskas stos į savo vietas?  g.gif

ten pusiniai kryželiai turi būti ,antras paveikslėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 sausio 2013 - 16:55
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 11:24)
Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta

labai labai wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 11:48)
Tai aš turbūt irgi kairiarankė, nes mano viršutiis eina ///  smile.gif
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini  ax.gif

liuks atrodo! jaučiu vaikai džiaugiasi biggrin.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 13:23)
cia vievo vakaro pazaidimas blush2.gif
cia irgi keliaus siom dienom remintis lotuliukas.gif skaiciukai isiuvineti jau blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, noriu nuomones, patarimo blush2.gif nesu labai meniska, tad gal cia rasiu ideju... tai va, issiuvinejau toki paveiksliuka(tik jis dar neskambtas, nelygintas ir neremintas, kai ranka pasveiks tada tai padarysiu )
kabinsiu ji virtuvei, bet mastau kad dar kazko norisi salia, gal patartumet kas labiausiai tiktu blush2.gif is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 01 22, 18:18)
sveikos, noriu nuomones, patarimo blush2.gif  nesu labai meniska, tad gal cia rasiu ideju... tai va, issiuvinejau toki [

nieko salia nebesiuvineciau, manau, kad uzteks jam remo su pasportu ax.gif Jei ant sienos daug vietos, galima panasaus stiliaus kelis tokius paveiksliukus pasidaryt ax.gif 4u.gif bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 01 22, 18:35)
nieko salia nebesiuvineciau, manau, kad uzteks jam remo su pasportu  ax.gif Jei ant sienos daug vietos, galima panasaus stiliaus kelis tokius paveiksliukus pasidaryt  ax.gif  4u.gif bet cia tik mano nuomone  ax.gif

gal netaip suformavau klausima doh.gif tai man ant sienos kazka dar noretusi, bet va mastau ar koks puodelis nebus perdaug, mastau gal koki maiseli su paburusiom kavos pupelem, arba gal kokia moteris gerianti kava g.gif lbai seniai siuvinejau toki, bet jis pas mama virtuvei nutupe user posted image
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 01 22, 19:18)
sveikos, noriu nuomones, patarimo blush2.gif  nesu labai meniska, tad gal cia rasiu ideju... tai va, issiuvinejau toki paveiksliuka(tik jis dar neskambtas, nelygintas ir neremintas, kai ranka pasveiks tada tai padarysiu )
kabinsiu ji virtuvei, bet mastau kad dar kazko norisi salia, gal patartumet kas labiausiai tiktu  blush2.gif  is anksto dekui 4u.gif

mano nuomone ,gali keksiuką nespalvotą išsiuvinėti,arba šiaip kokį sampleriuką su kavos malimo mašinėle,pupelėmis ,nes visos siuvinėja tik kavą ,puodelius.o skanumynų niekas nesiuvinėja ax.gif galiu puodelių schemų duoti,tikrai išsirinksi ax.gif man į až savo el. pašto adresą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 sausio 2013 - 17:51
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 15:46)
rodausi su savo procesu  ax.gif
(3/7 darbo )

tikrai greitai judi thumbup.gif taip siuvinejant,panasu ilgai neuztruksi thumbup.gif

as issiuvinejau tik pora merginu ir sustojau,pritrukau siulo,ir pasirodo visoje Utenoje jo nera doh.gif doh.gif doh.gif
tad teko uzsakinet internete...lauksim kol atsius.

as del tu baltuokliu pagudravau siek tiek,tik nezinau ar i nauda...BS visur siuvinejau vienu siuliuku,o aplink merginas-dviem,kad kuo labiau uzsipildytu.bet ka as cia pripasakosiu,kai turesiu vaizdines medziagos tada ir parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 01 22, 16:32)
o is arciau nufotografuoti nepavyksta? kad aiskiau matytusi, kas ten?

fotkinu telefonu. labiau priartinant vaizdas visai susilieja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 22, 16:56)
ten pusiniai kryželiai turi būti ,antras paveikslėlis

daliniai, ne pusiniai 4u.gif
būtent jie ten ir eina, siuvinėjama kitos spalvos siūlu. o aplink - BS

ačiū, merginos prieš kelias dienas padėjo man su schema išsiaiškinti, kaip tas vietas siuvinėti.

Atsakyti