Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 01 13, 15:27)
kaip tvirtinai juostelę?
gal gali visgi kitą pusę parodyti?  blush2.gif  (aišku, jeigu siuvinukai nusimauna nuo tos virvelės  4u.gif )

Kita pusė lygiai tokia pati, tik be siuvinuko, todėl nieko naujo ten nebus smile.gif , juostelė eina vidury
Atsakyti
sobieska tu vis sugebi mus nustebinti savo darbeliais bigsmile.gif jie labia mieli
InDovi rozes thumbup.gif , as pati pagrinde tik geles ir tesiuvineju biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska tavo darbai visada dziugina aki wub.gif Po kiekvieno tavo darbo gaunu spyri ir greitai rankose atsiduria siuvinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 16:23)
Man labai gražus siuvinukas, kur uodegytė idėjo temos atidarymui...noriu tos schemos, gal kas turit savo archyve ax.gif

darbelis mano pačios,kuris pavirto į pinkeepą ,tik niekaip nenufotografuoju ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 sausio 2013 - 15:46
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 13, 15:32)
darbelis mano pačios,kuris pavirto į pinkeepą

o ką tai reiškia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 01 13, 16:32)
darbelis mano pačios,kuris pavirto į pinkeepą ,tik niekaip nenufotografuoju ax.gif

Man tiks ir pdf. smile.gif ar atsiūsti savo meilo adresiuką ax.gif ...gražus motyvas, noriu draugei su juo dėžutę padaryt.

Ačiū dar kartelį, už tiek skambių pasisakymų mano adresu 4u.gif ...visai džiugu, kad kai kam esu akstinas daryti grožį cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2013 01 13, 16:51)
o ką tai reiškia?  blush2.gif

Tai tas pats kaip adatinė, tik neminkšta biggrin.gif ...čia lietuviškai...manoji su šermukšniais tokia buvo
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 13, 13:29)

aš pagaliau grįžau siuvinėt, pradėjau judint savo DFEA rožes,

yra:

puikiai, ir tikrai nedaug beliko drinks_cheers.gif va as prie savo HAED po kitu darbu pertraukos grizau, tai mano finisas dar oi kaip toli karsta.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 14:23)

vasare, malonu susipažint, gal kada prasilenksim, anuž ir užsikalbinsim mirksiukas.gif

as apie ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Pora valandu meditavau prie tavo foto lobyno, sviesiausia dienos meta praleidau, na bet akys apraibo nuo ideju, ispildymo, reprezentavimo. Kai yra duota ne tik sugebejimas padaryti rankdarbi, bet dar ji ir pritaikyti, iprasminti, vizualiai pateikti - negaila laiko praleisto gerintis tokias sedevrais (turiu omeny ne tik siuvinejima, dekupaza mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 13, 16:54)

Pora valandu meditavau prie tavo foto lobyno, sviesiausia dienos meta praleidau...

ir šitiek laiko praleidai veltui doh.gif kai tuo tarpu galėjai savo didžiulį pradėtą darbą tęst...nu bus žiauriai gražu, kai pabaigsi paskutinį dūrį, o dar įsirėmins mmm wub.gif

Aš dabar galiu ramia dūšia eit siuvinėt, nes padariau dekupažinį užsakymuką, tai dabar kaifuosiu su kryželiais, va vyno taurę įsipyliau...bus juoda, balta, juoda, balta...ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 15:54)
Tai tas pats kaip adatinė, tik neminkšta biggrin.gif ...čia lietuviškai...manoji su šermukšniais tokia buvo

su tais apsnigtais? bigsmile.gif
o argi ten ne sempleris buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 16:03)
ir šitiek laiko praleidai veltui doh.gif kai tuo tarpu galėjai savo didžiulį pradėtą darbą tęst...nu bus žiauriai gražu, kai pabaigsi paskutinį dūrį, o dar įsirėmins mmm wub.gif

Aš dabar galiu ramia dūšia eit siuvinėt, nes padariau dekupažinį užsakymuką, tai dabar kaifuosiu su kryželiais, va vyno taurę įsipyliau...bus juoda, balta, juoda, balta...ruda biggrin.gif

tai as tiek ikvepimo prisisemiau is Taves, kad vaikus suguldzius, kaip seeeesiu bigsmile.gif thumbup.gif tik pas mane bus kur kas margiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 13, 17:10)
su tais apsnigtais?  bigsmile.gif

Jis nebuvo paminkštintas...bet juk tai beveik vienas ir tas pats...priklauso nuo to, kaip patogu adatą įsmeigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 13, 18:10)
su tais apsnigtais?  bigsmile.gif

motyvas sampleris ,o pinkeepas tai jau pagaminta adatinė ax.gif

tai va toks ax.gif tik dar jie stovelį turi ,man tokį vyras pagamino ,bet nuotraukos neturiu ax.gif

user posted image

QUOTE(sobieska @ 2013 01 13, 17:54)
Man tiks ir pdf. smile.gif  ar atsiūsti savo meilo adresiuką ax.gif ...gražus motyvas, noriu draugei su juo dėžutę padaryt.

jo adresiuko reik,tik perspėju, kad mano laiškus siunčia kaip spam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 sausio 2013 - 16:45