as per jus negaliu namu tvarkytis tik minutei nusisuku ir vel naujas grozis pasirodo
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 12:23)
Knygelė išties nuostabi
kokie faini šuniukai
Papildyta:
aha, ir aš
jau pasižadėjau, kad šiandien (na, gal dar truputį ir rytoj ) siuvinėju, o ketvirtadienį jau tikrai metu viską šalin ir kaip puolu tvarkytis-tvarkytis-tvarkytis
penktadienį MB namo grįžta, tai turiu pasitikti idealia švara. kitaip atims iš manęs adatą
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 01 22, 11:05)
as per jus negaliu namu tvarkytis
aha, ir aš
jau pasižadėjau, kad šiandien (na, gal dar truputį ir rytoj ) siuvinėju, o ketvirtadienį jau tikrai metu viską šalin ir kaip puolu tvarkytis-tvarkytis-tvarkytis
penktadienį MB namo grįžta, tai turiu pasitikti idealia švara. kitaip atims iš manęs adatą
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 13:11)
maniskis sake siulus pasleps nors siandien balandelius padariau jau
Suniukai
Uzrasine
as metrika vestuvini siuvineju, siuliau aptraukt, bet sako nusimurzins, ir bandysiu ziedu pagalvele padaryt, bet reikia ausko spalvos siuliuku, lygtais maciau DMC yra
o albuma trauksiu jaunieisiems nuo kriksto vaiku, tai siuvinesiu ju vardu pirmas raideles, turbut spesiu
cia vievo vakaro pazaidimas
cia irgi keliaus siom dienom remintis skaiciukai isiuvineti jau
QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 13:22)
as vis stebiuosi, kokiais tempais jus siuvinejat, kad spejat tiek per viena vakara man niekaip greiciau nesigauna
nu merginos baikit su siom grozybem man reikia kerpes apsivalyti,o dar kiek mesiu skurli ir griebsiuos adatos
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 10:34)
svarbiausia, ne kaip papuola
o uzrasine smegenu pusrutuliai, atsakingi uz sia sriti, pas Tave tikriausiai issprogineje vingiais vingeliais na is kur toks minciu lobynas
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 10:47)
labai originalu
QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 12:22)
greit sukiesi, jei per vakara "pazaidimas" duoda visai nemaza rezultata
QUOTE(vasarė @ 2013 01 22, 13:47)
smegenu pusrutuliai, atsakingi uz sia sriti, pas Tave tikriausiai issprogineje vingiais vingeliais
...iškalbos Dievulis tamstai tai tikrai nepagailėjo...ačiū, kad privertei mane monitoriui parodyti savo dantis
Ačiū už mano užrašinės paminėjimą
Nealpstu dėl metrikų, todėl pasirodžius jiems nepuolu laikinti raštu, bet pažiūrėt visai miela
Ciucikus TIKRAI pagirsiu, kai įsirėmins
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 11:23)
O man teko matyti ir pamokėlių ,ir schemų, kur kryžiukai gula visai priešinga kryptimi, beje ir mano viršutinis siūlas eina ///////... sakiau, pamėginsiu smulkų darbelį dėl įdomumo padaryt priešingai
Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta
Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta
Kaip visada pakerėta darbų gražumu
Na pas mane tai kryželiai gula visi į vieną pusę / ir tie pusiniai ir pilni kryžel ... Nežinau toks iprotis kažkaip savaime gaunasi jog ne į priešingą pusę gula
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 11:47)
Tai aš turbūt irgi kairiarankė, nes mano viršutiis eina ///
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini
Kokie fainuoliai nors dar nesiprausę šuneliai
QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 13:22)
cia irgi keliaus siom dienom remintis skaiciukai isiuvineti jau
Puikus tempas jei per vieno vakaro pažaidimą tiek atlikai
rodausi su savo procesu
(3/7 darbo )
(3/7 darbo )
Ačiū už komplimentus mano murziukams
Sobieska- bet tikrai- iš kokio šulinio tas idėjas tu semi Labai man patinka tavo dizainų pasirinkimai, o jau pritaikymai tai tikrai be žodžių
Kitos spartuolės taip pat šaunuolės
Sobieska- bet tikrai- iš kokio šulinio tas idėjas tu semi Labai man patinka tavo dizainų pasirinkimai, o jau pritaikymai tai tikrai be žodžių
Kitos spartuolės taip pat šaunuolės
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 14:46)
irgi gana sparciai i prieki judi
o kur nors jau issiuvineta darba teko matyt? Nu kaip man kliuva tie baltuokliai salia BS ant kunu bet gal taip turi but