Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

as per jus negaliu namu tvarkytis lotuliukas.gif tik minutei nusisuku ir vel naujas grozis pasirodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 12:23)

Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta

Knygelė išties nuostabi wub.gif
Atsakyti
kokie faini šuniukai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 01 22, 11:05)
as per jus negaliu namu tvarkytis  lotuliukas.gif

aha, ir aš biggrin.gif

jau pasižadėjau, kad šiandien (na, gal dar truputį ir rytoj hihihi.gif ) siuvinėju, o ketvirtadienį jau tikrai metu viską šalin ir kaip puolu tvarkytis-tvarkytis-tvarkytis biggrin.gif
penktadienį MB namo grįžta, tai turiu pasitikti idealia švara. kitaip atims iš manęs adatą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 13:11)
jau pasižadėjau, kad šiandien (na, gal dar truputį ir rytoj hihihi.gif ) siuvinėju, o ketvirtadienį jau tikrai metu viską šalin ir kaip puolu tvarkytis-tvarkytis-tvarkytis  biggrin.gif
penktadienį MB namo grįžta, tai turiu pasitikti idealia švara. kitaip atims iš manęs adatą  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif maniskis sake siulus pasleps blush2.gif lotuliukas.gif nors siandien balandelius padariau jau lotuliukas.gif

Suniukai wub.gif

Uzrasine wub.gif

as metrika vestuvini siuvineju, siuliau aptraukt, bet sako nusimurzins, ir bandysiu ziedu pagalvele padaryt, bet reikia ausko spalvos siuliuku, lygtais maciau DMC yra g.gif
o albuma trauksiu jaunieisiems nuo kriksto vaiku, tai siuvinesiu ju vardu pirmas raideles, turbut spesiu blush2.gif

cia vievo vakaro pazaidimas blush2.gif

user posted image

cia irgi keliaus siom dienom remintis lotuliukas.gif skaiciukai isiuvineti jau blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 13:22)

as vis stebiuosi, kokiais tempais jus siuvinejat, kad spejat tiek per viena vakara thumbup.gif 4u.gif man niekaip greiciau nesigauna blush2.gif
Atsakyti
nu merginos baikit su siom grozybem biggrin.gif man reikia kerpes apsivalyti,o dar kiek mesiu skurli ir griebsiuos adatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 10:34)

ir sutinku su tavim, kam kaip parankiau, tas taip ir siuvinėja smile.gif

drinks_cheers.gif svarbiausia, ne kaip papuola drinks_cheers.gif
o uzrasine wub.gif smegenu pusrutuliai, atsakingi uz sia sriti, pas Tave tikriausiai issprogineje vingiais vingeliais thumbup.gif na is kur toks minciu lobynas doh.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 10:47)

Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius

labai originalu thumbup.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 12:22)

greit sukiesi, jei per vakara "pazaidimas" duoda visai nemaza rezultata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 22, 13:47)
smegenu pusrutuliai, atsakingi uz sia sriti, pas Tave tikriausiai issprogineje vingiais vingeliais

biggrin.gif ...iškalbos Dievulis tamstai tai tikrai nepagailėjo...ačiū, kad privertei mane monitoriui parodyti savo dantis lotuliukas.gif

Ačiū už mano užrašinės paminėjimą 4u.gif

Nealpstu dėl metrikų, todėl pasirodžius jiems nepuolu laikinti raštu, bet pažiūrėt visai miela smile.gif

Ciucikus TIKRAI pagirsiu, kai įsirėmins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 sausio 2013 - 12:53
QUOTE(sobieska @ 2013 01 22, 11:23)
O man teko matyti ir pamokėlių ,ir schemų, kur kryžiukai gula visai priešinga kryptimi, beje ir mano viršutinis siūlas eina ///////... rolleyes.gif  sakiau, pamėginsiu smulkų darbelį dėl įdomumo padaryt priešingai

Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta

Kaip visada pakerėta darbų gražumu wub.gif wub.gif

Na pas mane tai kryželiai gula visi į vieną pusę / ir tie pusiniai ir pilni kryžel mirksiukas.gif ... Nežinau toks iprotis kažkaip savaime gaunasi jog ne į priešingą pusę gula rolleyes.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 11:47)
Tai aš turbūt irgi kairiarankė, nes mano viršutiis eina ///  smile.gif
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini  ax.gif

Kokie fainuoliai nors dar nesiprausę šuneliai wub.gif 4u.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 22, 13:22)

cia irgi keliaus siom dienom remintis lotuliukas.gif skaiciukai isiuvineti jau blush2.gif

Puikus tempas jei per vieno vakaro pažaidimą tiek atlikai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 22 sausio 2013 - 13:22
rodausi su savo procesu ax.gif
(3/7 darbo )

user posted image

Atsakyti
Ačiū už komplimentus mano murziukams 4u.gif
Sobieska- bet tikrai- iš kokio šulinio tas idėjas tu semi bigsmile.gif Labai man patinka tavo dizainų pasirinkimai, o jau pritaikymai tai tikrai be žodžių wub.gif
Kitos spartuolės taip pat šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 14:46)
rodausi su savo procesu  ax.gif
(3/7 darbo )

irgi gana sparciai i prieki judi thumbup.gif
o kur nors jau issiuvineta darba teko matyt? Nu kaip man kliuva tie baltuokliai salia BS ant kunu doh.gif blush2.gif bet gal taip turi but ax.gif
Atsakyti