Na va- iš mano klausimo net ir pamokėlė išsirutuliojo Ačiū Dvi už vaizdinę medžiagą
nieko nesuprantu tai jei kryzelio virsutinis siulas eina \ tai ir pusinis turi krypti \ nes ir mano masinytei reikia seseliuoti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 21, 23:14)
nieko nesuprantu tai jei kryzelio virsutinis siulas eina \ tai ir pusinis turi krypti \ nes ir mano masinytei reikia seseliuoti
taigi ka tik vizualiai parode ir aprase, kad jei tavo pilno kryzelio virsutinis eina taip - \, tai pusinis turi buti - /
dabar supratau, prisisiuvinejau nesamoniu,gerai kad nedauk
QUOTE(Dvi @ 2013 01 21, 22:33)
Visur kryzeli moko daryti /////////// ir atgal \\\\\\\\\\\. Jei kryzelius darai atvirksciai, tada pusiniai irgi turi buti atvirksciai, t.y. \\\\\\\\\\
ar yra koks esminis skirtumas, kuria kryptim eina kryžiukai, jei jie visi suguldyti į vieną pusę? juk svarbiausia būtent tai?
bet ačiū už paaiškinimą ir - tikrai - vaizdinę medžiagą
man kitam darbely tikrai prireiks daug (netgi laaaaaaaabai daug) šešėliuoti, tai jau žinosiu, kaip tai daryt
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 08:30)
ar yra koks esminis skirtumas, kuria kryptim eina kryžiukai, jei jie visi suguldyti į vieną pusę? juk svarbiausia būtent tai?
kiek teko matyti mokymo pamokelese, DMC schemose, tai apatinis kryziukas (arba pusinis) eina /, o virsutinis \.
Paprastai kairiarankes ir desiniarankes siuvineja priesingomis kryptimis
Sobieska, kaip visada, uzburia darbai
Sobieska, kaip visada, uzburia darbai
RasuteK ačiū
ir sutinku su tavim, kam kaip parankiau, tas taip ir siuvinėja
ir sutinku su tavim, kam kaip parankiau, tas taip ir siuvinėja
Tai aš turbūt irgi kairiarankė, nes mano viršutiis eina ///
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini
, , koks grozis,zaviuosi tomis kurios pacios remina ir visokias kitokias grozybes moka daryti
as nemoku
pagaliau suniukai pasirode ekrane ,kad ir nesiprause vistiek grazuoliai
as nemoku
pagaliau suniukai pasirode ekrane ,kad ir nesiprause vistiek grazuoliai
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 11:47)
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius
labai faini suniukai