Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Na va- iš mano klausimo net ir pamokėlė išsirutuliojo smile.gif Ačiū Dvi už vaizdinę medžiagą 4u.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu schmoll.gif tai jei kryzelio virsutinis siulas eina \ tai ir pusinis turi krypti \ g.gif nes ir mano masinytei reikia seseliuoti
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 21, 23:14)
nieko nesuprantu  schmoll.gif tai jei kryzelio virsutinis siulas eina \ tai ir pusinis turi krypti \  g.gif nes ir mano masinytei reikia seseliuoti

taigi ka tik vizualiai parode ir aprase, kad jei tavo pilno kryzelio virsutinis eina taip - \, tai pusinis turi buti - / mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif dabar supratau, cry.gif prisisiuvinejau nesamoniu,gerai kad nedauk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 22 sausio 2013 - 00:19
QUOTE(Dvi @ 2013 01 21, 22:33)
Visur kryzeli moko daryti /////////// ir atgal \\\\\\\\\\\. Jei kryzelius darai atvirksciai, tada pusiniai irgi turi buti atvirksciai, t.y. \\\\\\\\\\

ar yra koks esminis skirtumas, kuria kryptim eina kryžiukai, jei jie visi suguldyti į vieną pusę? mastau.gif juk svarbiausia būtent tai?

bet ačiū už paaiškinimą ir - tikrai - vaizdinę medžiagą 4u.gif
man kitam darbely tikrai prireiks daug (netgi laaaaaaaabai daug) šešėliuoti, tai jau žinosiu, kaip tai daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 22, 08:30)
ar yra koks esminis skirtumas, kuria kryptim eina kryžiukai, jei jie visi suguldyti į vieną pusę? mastau.gif juk svarbiausia būtent tai?

kiek teko matyti mokymo pamokelese, DMC schemose, tai apatinis kryziukas (arba pusinis) eina /, o virsutinis \.
Atsakyti
O man teko matyti ir pamokėlių ,ir schemų, kur kryžiukai gula visai priešinga kryptimi, beje ir mano viršutinis siūlas eina ///////... rolleyes.gif sakiau, pamėginsiu smulkų darbelį dėl įdomumo padaryt priešingai

Mano užrašinė dekupažuota ir siuvinėta

user posted image
Atsakyti
Paprastai kairiarankes ir desiniarankes siuvineja priesingomis kryptimis ax.gif

Sobieska, kaip visada, uzburia darbai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
RasuteK ačiū 4u.gif

ir sutinku su tavim, kam kaip parankiau, tas taip ir siuvinėja smile.gif
Atsakyti
Tai aš turbūt irgi kairiarankė, nes mano viršutiis eina /// smile.gif
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius- skalbsiu ir tvarkysiu kai rėminsiu, tad atsiprašom, kad murzini ax.gif
user posted image
Atsakyti
clap_1.gif , clap_1.gif , thumbup.gif koks grozis,zaviuosi tomis kurios pacios remina ir visokias kitokias grozybes moka daryti biggrin.gif
as nemoku blush2.gif
pagaliau suniukai pasirode ekrane clap.gif ,kad ir nesiprause vistiek grazuoliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 22 sausio 2013 - 11:00
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 22, 11:47)
Rodau ką tik baigtus Brolius kietuolius

thumbup.gif labai faini suniukai 4u.gif
Atsakyti