rasiux- kur tie tavo pribaigti suniukai,ar dar neissimaude
O aš tai darau taip, kad visi kryželiai "žiūrėtų" į vieną pusę t.y., jei pilno kryžiuko viršutinis siūlas "žiūri" ///////////////, tai ir pusinius kryželius darau lygiai taip pat
Subalamūtinot, bet pasitikėsiu Dvi (nevie dėl jos profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad jau gabalėlį taip ir padariau)
Šuniukai dar murziukai, nes dieną kol šviesu siuvinėjau DIM hortenziją, o vakare pabaigsiu šuniukams vardus išsiūt
Šuniukai dar murziukai, nes dieną kol šviesu siuvinėjau DIM hortenziją, o vakare pabaigsiu šuniukams vardus išsiūt
O aš kryželius siuvinėju iš pradžių \\\\\\\\\\ , o tada /////////
Tai nesvarbu kuria kryptimi, svarbu, kad visi vienodai gultų, va tik man buvo kilęs klausimas ar pusiniai kaip viršutiniai, ar priešingai- bijau, kad darbo kokybė nenukentėtų. Nors schemų lape pusiniai parodyti lyg ir taip, kaip Dvi sakė.
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 15:44)
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą
Kažkaip spontaniškai gaunasi pusiniai į priešingą pusę nei pilni. Logiška, pripratimas daryt pirmą dygsnį.
QUOTE(libaja @ 2013 01 21, 20:16)
Kažkaip spontaniškai gaunasi pusiniai į priešingą pusę nei pilni. Logiška, pripratimas daryt pirmą dygsnį.
labai sutinku ...kai nėra nurodyta į kurią tiksliai
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 20:00)
Subalamūtinot, bet pasitikėsiu Dvi (nevie dėl jos profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad jau gabalėlį taip ir padariau)
jau pradėjai ,ar čia kita hortenzija
Uodegyte- kita "hydrangea in bloom" , buvau pasiėmusi į ligoninę, smagiai pradėjau lapelius dėliot, tai galvoju dieną prie gero apšvietimo ją dėlioti (aida gan smulki mano akims, tai prie lempos jau nematau).
Dabar apžiūrėjau vieną siuvinėjamą- pusinių kryželių kryptis tikrai priešinga paprastajam. Ardyti nereiks
Dabar apžiūrėjau vieną siuvinėjamą- pusinių kryželių kryptis tikrai priešinga paprastajam. Ardyti nereiks
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 17:47)
Tai nesvarbu kuria kryptimi, svarbu, kad visi vienodai gultų, va tik man buvo kilęs klausimas ar pusiniai kaip viršutiniai, ar priešingai- bijau, kad darbo kokybė nenukentėtų. Nors schemų lape pusiniai parodyti lyg ir taip, kaip Dvi sakė.
aš irgi taip darau, kaip Dvi aprašė, kažkaip tokiu atveju ir išsiskiria tie pusiniai iš pilnų
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 19:00)
Schemų lapuose pusiniai parodyti kuria kryptimi siuvineti. Apart to - pusiniai paprastai naudojami tam, kad issiskirtu fonas. Pvz:
http://forumimage.ru...21488869461.jpg
http://data3.gallery...906--ud84ef.jpg
http://data14.galler...395--udba24.jpg
QUOTE(Katusik @ 2013 01 21, 19:21)
O aš kryželius siuvinėju iš pradžių \\\\\\\\\\ , o tada /////////
Visur kryzeli moko daryti /////////// ir atgal \\\\\\\\\\\. Jei kryzelius darai atvirksciai, tada pusiniai irgi turi buti atvirksciai, t.y. \\\\\\\\\\