Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

rasiux- kur tie tavo pribaigti suniukai,ar dar neissimaude lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tai darau taip, kad visi kryželiai "žiūrėtų" į vieną pusę smile.gif t.y., jei pilno kryžiuko viršutinis siūlas "žiūri" ///////////////, tai ir pusinius kryželius darau lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Subalamūtinot, bet pasitikėsiu Dvi (nevie dėl jos profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad jau gabalėlį taip ir padariau) smile.gif
Šuniukai dar murziukai, nes dieną kol šviesu siuvinėjau DIM hortenziją, o vakare pabaigsiu šuniukams vardus išsiūt ax.gif
Atsakyti
O aš kryželius siuvinėju iš pradžių \\\\\\\\\\ , o tada ///////// g.gif
Atsakyti
Tai nesvarbu kuria kryptimi, svarbu, kad visi vienodai gultų, va tik man buvo kilęs klausimas ar pusiniai kaip viršutiniai, ar priešingai- bijau, kad darbo kokybė nenukentėtų. Nors schemų lape pusiniai parodyti lyg ir taip, kaip Dvi sakė.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 15:44)
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo  4u.gif
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą  g.gif

Kažkaip spontaniškai gaunasi pusiniai į priešingą pusę nei pilni. Logiška, pripratimas daryt pirmą dygsnį.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 01 21, 20:16)
Kažkaip spontaniškai gaunasi pusiniai į priešingą pusę nei pilni. Logiška, pripratimas daryt pirmą dygsnį.

drinks_cheers.gif labai sutinku smile.gif...kai nėra nurodyta į kurią tiksliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 21 sausio 2013 - 19:26
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 20:00)
Subalamūtinot, bet pasitikėsiu Dvi (nevie dėl jos profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad jau gabalėlį taip ir padariau)  smile.gif
Šuniukai dar murziukai, nes dieną kol šviesu siuvinėjau DIM hortenziją, o vakare pabaigsiu šuniukams vardus išsiūt  ax.gif

jau pradėjai ,ar čia kita hortenzija ax.gif
Atsakyti
Uodegyte- kita "hydrangea in bloom" blush2.gif , buvau pasiėmusi į ligoninę, smagiai pradėjau lapelius dėliot, tai galvoju dieną prie gero apšvietimo ją dėlioti (aida gan smulki mano akims, tai prie lempos jau nematau).
Dabar apžiūrėjau vieną siuvinėjamą- pusinių kryželių kryptis tikrai priešinga paprastajam. Ardyti nereiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 17:47)
Tai nesvarbu kuria kryptimi, svarbu, kad visi vienodai gultų, va tik man buvo kilęs klausimas ar pusiniai kaip viršutiniai, ar priešingai- bijau, kad darbo kokybė nenukentėtų. Nors schemų lape pusiniai parodyti lyg ir taip, kaip Dvi sakė.

aš irgi taip darau, kaip Dvi aprašė, kažkaip tokiu atveju ir išsiskiria tie pusiniai iš pilnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 19:00)
Subalamūtinot, bet pasitikėsiu Dvi (nevie dėl jos profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad jau gabalėlį taip ir padariau)  smile.gif

Schemų lapuose pusiniai parodyti kuria kryptimi siuvineti. Apart to - pusiniai paprastai naudojami tam, kad issiskirtu fonas. Pvz:
http://forumimage.ru...21488869461.jpg
http://data3.gallery...906--ud84ef.jpg
http://data14.galler...395--udba24.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 sausio 2013 - 10:50
QUOTE(Katusik @ 2013 01 21, 19:21)
O aš kryželius siuvinėju iš pradžių \\\\\\\\\\ , o tada /////////  g.gif

Visur kryzeli moko daryti /////////// ir atgal \\\\\\\\\\\. Jei kryzelius darai atvirksciai, tada pusiniai irgi turi buti atvirksciai, t.y. \\\\\\\\\\
Atsakyti