Sveikos
Pagaliau ir aš turiu ką pasirodyti
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos Visi kiti buvo labai smulkučiai, tik tam, kad siuvinėti, ir niekur nepanaudojami
Tai va, Jūsų teismui mano DMC Flower Fairies, Rose Fairy
Rėminimas žinau, kad neįspūdingas, bet labai laukiu nuomonių apie darbelį, nes viskas ateina su praktika ir klaidų taisymu Atsiprašau, nemoku sumažinti nuotraukos
O čia iš arčiau, tik dar nelyginto darbelio
pats darbelis tik man noretusi riskesnio remelio ir pasparto ,mano nuomone dabar viskas susilieja ir nera perejimo
dar pagalvojau kadangi nera paveikslelio konkretaus uzbaiktumo gal visai nedeciau i rema o uztraukciau tik ant poremio [ant medinio karkaso] nezinau ar aiskiai papasakojau
Aiškiai, aiškiai Tik aš dar laaabai nepatyrus, ir darbelis pirmas, rimtesniam darbeliui tai jau nešiu į rėminimo saloną, o dabar pati rėminau Tai dėl aptraukimo - manau, kad nesugebėčiau gražiai, be to duoda aidos rinkinyje buvo nelabai daug, liko po 3 cm iš visų pusių O dėl didesnio rėmo ir pasporto tai aš visą dieną šiandien jau mąstau, kad reiktų taip padaryt
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 20, 15:53)
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos
rėmą tikrai reikia keisti. ir būtinai reik dėt pasportą.
o šiaip dailūs kryželiai
QUOTE(Katusik @ 2013 01 20, 22:21)
Ačiū už patarimus ir pagyrimus
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 20, 16:53)
Sveikos
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos Visi kiti buvo labai smulkučiai, tik tam, kad siuvinėti, ir niekur nepanaudojami
Rėminimas žinau, kad neįspūdingas, bet labai laukiu nuomonių apie darbelį, nes viskas ateina su praktika ir klaidų taisymu Atsiprašau, nemoku sumažinti nuotraukos
Darbelis tikrai dailus ir kryželiai neblogai gula tik perrėminčiau ir būtinai pasporto reiktu , labiau darbelis pagyvėtų ir atsiskleistu
Red&Red darbelis grazus, tik suspaustas, perremink ir bus pasaka
galvoju, ko niekas nebesiuvinėja, o pasirodo naujos temos neįsifavoritinau
labai labai pati anksčiau mielai žaisdavau, sužadino sentimentus kaip kažkas jau sakė - neįmanoma atskirti, kur tikra figūra, o kur siuvinėta
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 11:38)
...procesuoju...
labai labai pati anksčiau mielai žaisdavau, sužadino sentimentus kaip kažkas jau sakė - neįmanoma atskirti, kur tikra figūra, o kur siuvinėta
Šauni fėjukė- o perrėminti niekada ne vėlu
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 16:44)
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo
////////////// pusinius, o pilna pirma //////////, po to \\\\\\\\\\\