Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos 4u.gif

Pagaliau ir aš turiu ką pasirodyti bis.gif
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos friends.gif Visi kiti buvo labai smulkučiai, tik tam, kad siuvinėti, ir niekur nepanaudojami blush2.gif
Tai va, Jūsų teismui mano DMC Flower Fairies, Rose Fairy bigsmile.gif
Rėminimas žinau, kad neįspūdingas, bet labai laukiu nuomonių apie darbelį, nes viskas ateina su praktika ir klaidų taisymu blush2.gif Atsiprašau, nemoku sumažinti nuotraukos doh.gif

user posted image

O čia iš arčiau, tik dar nelyginto darbelio
user posted image
Atsakyti
pats darbelis thumbup.gif tik man noretusi riskesnio remelio ir pasparto g.gif ,mano nuomone dabar viskas susilieja ir nera perejimo mastau.gif
Atsakyti
dar pagalvojau kadangi nera paveikslelio konkretaus uzbaiktumo gal visai nedeciau i rema o uztraukciau tik ant poremio [ant medinio karkaso] g.gif nezinau ar aiskiai papasakojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aiškiai, aiškiai rolleyes.gif Tik aš dar laaabai nepatyrus, ir darbelis pirmas, rimtesniam darbeliui tai jau nešiu į rėminimo saloną, o dabar pati rėminau blush2.gif Tai dėl aptraukimo - manau, kad nesugebėčiau gražiai, be to duoda aidos rinkinyje buvo nelabai daug, liko po 3 cm iš visų pusių g.gif O dėl didesnio rėmo ir pasporto tai aš visą dieną šiandien jau mąstau, kad reiktų taip padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 20, 15:53)
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos  friends.gif

rėmą tikrai reikia keisti. ir būtinai reik dėt pasportą.

o šiaip dailūs kryželiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 20, 22:21)
rėmą tikrai reikia keisti. ir būtinai reik dėt pasportą.

o šiaip dailūs kryželiai  4u.gif

Ačiū už patarimus ir pagyrimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 20, 16:53)
Sveikos  4u.gif

Pagaliau ir aš turiu ką pasirodyti  bis.gif
Mano pirmasisi rimtesnis dabrelis, net ir įrėmintas ir pakabintas ant sienos  friends.gif Visi kiti buvo labai smulkučiai, tik tam, kad siuvinėti, ir niekur nepanaudojami blush2.gif
Tai va, Jūsų teismui mano DMC Flower Fairies, Rose Fairy  bigsmile.gif
Rėminimas žinau, kad neįspūdingas, bet labai laukiu nuomonių apie darbelį, nes viskas ateina su praktika ir klaidų taisymu  blush2.gif  Atsiprašau, nemoku sumažinti nuotraukos doh.gif

Darbelis tikrai dailus ir kryželiai neblogai gula 4u.gif tik perrėminčiau ir būtinai pasporto reiktu , labiau darbelis pagyvėtų ir atsiskleistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Red&Red darbelis grazus, tik suspaustas, perremink ir bus pasaka wub.gif
Atsakyti
galvoju, ko niekas nebesiuvinėja, o pasirodo naujos temos neįsifavoritinau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 11:38)
...procesuoju...

labai labai wub.gif pati anksčiau mielai žaisdavau, sužadino sentimentus bigsmile.gif kaip kažkas jau sakė - neįmanoma atskirti, kur tikra figūra, o kur siuvinėta thumbup.gif
Atsakyti
Šauni fėjukė- o perrėminti niekada ne vėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo 4u.gif
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 21, 16:44)
Merginos, kurios siuvinėjot iš DIM rinkinių- reikia patarimo  4u.gif
Kaip siuvinėjot pusinius- ar kryptis kaip paprasto apatinio, ar kaip viršutinio? ta prasme jei apatinis eina ///, tai ir pusinį, ar pusinį \\\- lygiuot pagal viršutinį siūlą  g.gif

////////////// pusinius, o pilna pirma //////////, po to \\\\\\\\\\\
Atsakyti