Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(DaG @ 2013 01 19, 11:55)
stiklą dedate? blush2.gif

Vienur TAIP, kitur NE...priklauso nuo siuvinio.

Faini visų procesai, bet jie tooookie skirtingi, kaip ir žmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 19:07)
mano judantis i prieki darbelis smile.gif

Oi kaip idomiai - BS siuvinejat kai tik baigiat lopineli issiuvinet?.. blink.gif as BS megaujuosi siuvinedama, kai jau apskritai visas darbelis buna uzbaigtas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vėl pradėjau sekti temas apie siuvinėjimą wub.gif Ruošiuos siuvinėti metriką savo mažuliui wub.gif Išsirinkau šį TT meškiuką
user posted image
Mąstau, kaip geriau išdėliot vardą, datą gimimo ir ūgio/svorio skaičiukus g.gif Tų drugelių turbūt nesiuvinėsiu.
Galvoju gal vardą daryt virš meškučio, o visa kita po juo? Patarkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 01 19, 11:02)
Oi kaip idomiai - BS siuvinejat kai tik baigiat lopineli issiuvinet?.. blink.gif  as BS megaujuosi siuvinedama, kai jau apskritai visas darbelis buna uzbaigtas  ax.gif

aš BS irgi ant pačio galo pasilieku, bet nesimėgauju juo hihihi.gif iki šiol maniau, kad BieSas - pati baisiausia siuvinėjimo dalis, iki kol pabandžiau siūt karoliukus doh.gif lotuliukas.gif va dabar tai tikrai kankinuos biggrin.gif darbą išsiuvinėjau prieš gerus metus, ir rėmas jau nupirktas, ale niekaip neprisiruošiau karoliukų prisiūt, ale dabar užsispyriau nepradėt naujo darbo, kol šito neįveiksiu ax.gif nors naujas akis bado paruoštas siuvinėjimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 19, 13:40)
aš BS irgi ant pačio galo pasilieku, bet nesimėgauju juo  hihihi.gif iki šiol maniau, kad BieSas - pati baisiausia siuvinėjimo dalis, iki kol pabandžiau siūt karoliukus  doh.gif  lotuliukas.gif va dabar tai tikrai kankinuos  biggrin.gif darbą išsiuvinėjau prieš gerus metus, ir rėmas jau nupirktas, ale niekaip neprisiruošiau karoliukų prisiūt, ale dabar užsispyriau nepradėt naujo darbo, kol šito neįveiksiu  ax.gif nors naujas akis bado paruoštas siuvinėjimui  lotuliukas.gif

pasidėk naująjį kuo toliau biggrin.gif aš savo rožes tokiu principu pabaigiau, tikrai gera motyvacija. užtad dabar tooooks malonumas naujo imtis, niekas ant sąžinės neguli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kas dien užeinu jūsų darbelių pasižiūrėti, o man tai kažkaip nesiuvinėjimo mienuo smile.gif Tai darbai, tai nuotaikos nėra tai dar kas. doh.gif Nors 2 darbeliai yra pradėti.
Atbėgu su klausimu. Paprašė išsiuvinėti pinigų medį. Turėtų šis būti, tik riš tikras kupiūras.
user posted image
Dabar galvoju ar ant 14 aidos siuvinėti ar ant smulkesnės. Šiuo metu persimečiau ant smulkesnės visus darbelius daryti, taip daug gražiau, bet čia vistiek reikia kad būtų nemažas darbelis, juk pinigai neturėtų užgožti viso medžio. g.gif Kaip manot jūs?
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 01 19, 13:02)
Oi kaip idomiai - BS siuvinejat kai tik baigiat lopineli issiuvinet?.. blink.gif  as BS megaujuosi siuvinedama, kai jau apskritai visas darbelis buna uzbaigtas  ax.gif

jei tik darbelio isorinis konturas siuvinejasi bc tai darau ant galo,bet masinytei visos detales siuvinejasi bc uztat stengiuosiu lopineli sutvarkyt iki galo kad daugiau prie jo gryzt nebereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 01 19, 15:26)
Atbėgu su klausimu. Paprašė išsiuvinėti pinigų medį. Turėtų šis būti, tik riš tikras kupiūras.
Dabar galvoju ar ant 14 aidos siuvinėti ar ant smulkesnės. Šiuo metu persimečiau ant smulkesnės visus darbelius daryti, taip daug gražiau, bet čia vistiek reikia kad būtų nemažas darbelis, juk pinigai neturėtų užgožti viso medžio.  g.gif  Kaip manot jūs?

Manau kad ir 14 Aida tiktu, nesirinkčiau smulkesnės. Nes vistiek nors šiek tiek didesnis medelis bus siuvinėjant ant 14 Aidos mirksiukas.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 19, 13:40)
aš BS irgi ant pačio galo pasilieku, bet nesimėgauju juo  hihihi.gif iki šiol maniau, kad BieSas - pati baisiausia siuvinėjimo dalis, iki kol pabandžiau siūt karoliukus  doh.gif  lotuliukas.gif va dabar tai tikrai kankinuos  biggrin.gif darbą išsiuvinėjau prieš gerus metus, ir rėmas jau nupirktas, ale niekaip neprisiruošiau karoliukų prisiūt, ale dabar užsispyriau nepradėt naujo darbo, kol šito neįveiksiu  ax.gif nors naujas akis bado paruoštas siuvinėjimui  lotuliukas.gif

Aš taip pat BS pasilieku pabaigai... Kažkaip taip įpratau , na nebent siuvinėsiu didelį darbą ateitije ir bus daug BS tada išsiuvinėjus dalį darbelio kipsiu į BS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 19 sausio 2013 - 14:34
rinkites 28Ct Ewa, bent fonas grazus bus. Atitinka 14ct Aida, bet lygus ir vientisas audinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 01 19, 16:21)
rinkites 28Ct Ewa, bent fonas grazus bus. Atitinka 14ct Aida, bet lygus ir vientisas audinys  mirksiukas.gif

Niekad nebandžiau, reiks pagalvoti apie tai
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 01 19, 12:02)

O aš kaip tik mėgstu detalėmis siūti. Norisi matyt kaip ryškėja paveikslėlis.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 19, 17:29)
O aš kaip tik mėgstu detalėmis siūti. Norisi matyt kaip ryškėja paveikslėlis.

drinks_cheers.gif ir man taip labiau patnka,ir tada pats procesas netoks nuobodus biggrin.gif
Atsakyti