Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Katinukas tikras fainuolis,graži man jų visa serija ,buvau sau nužiūrėjus vieną ax.gif
Atsakyti
Štai ka siuvinėjau tik šiek tiek pritrukau siulo doh.gif teks užbaikti tik kai važiuosiu į miestą ir nusipirksiu tos firmos siulą... Čia dar nelyginta ir neplauta
user posted image
Ir štai ka pradėjau siuvinėti, kol negaliu užbaikti moters , mažyliui bus darbelis... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 18 sausio 2013 - 16:10
labai,labai... thumbup.gif ,cia turbut vyrui dovanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 17:26)
labai,labai... thumbup.gif ,cia turbut vyrui dovanu g.gif

Taip vyrui dovana 4u.gif pataikėte kaip pirštu į akį thumbup.gif
Atsakyti
Darbeliai visi nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

mano judantis i prieki darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 19:07)

Liuks mašiniukas bus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai katinukas fainuolis wub.gif ,myliu kates, tai seniai į šios serijos katinėliu žiuriu, tik bijau ka planuotis nes pirma visus nebaigtus darbelius noriu pabaigti doh.gif , o dar vienas nenumatytas darbelis atsirado, tai šiai dienai bijau net pagalvoti apie naujus norus, bet visų kitų darbeliai tai labai, labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 01 18, 19:19)
Liuks mašiniukas bus 4u.gif  thumbup.gif

tikiuosi kad toks ir bus ,nes darbo tai dauk visas detales reikia perdiksniuoti doh.gif

atsiprasau uz foto kokybe,kazko fotikas streikuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 sausio 2013 - 18:53
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 17:07)

su kiek siūliuku ant kokios aidos siuvinėji? g.gif labai jau šviečiasi medžiaga unsure.gif
Atsakyti
o as pasiguosiu verysad.gif pradejau siuvinet dukrai metrikus, bet apsizioplinau ir supainiojau siulus (ne tuos pasiemiau, per tamsius). Gera gabaliuka jau issiuvinejau doh.gif ir nezinau, ka dabar daryt, ar palikti, ar ardyt, nors taip gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 19:52)
tikiuosi kad toks ir bus  ,nes darbo tai dauk visas detales reikia perdiksniuoti  doh.gif

atsiprasau uz foto kokybe,kazko fotikas streikuoja g.gif

Sekmės tada darbuojantis... numanau kad apsunkėja darbas kai reikia kiekviena detale BS apvesti... Manęs jau rytoj šis nemalonus dalykas lauks... doh.gif Bet gražu kai po truputi išriškėja detalės visos ir pats galutinis vaizdas 4u.gif
Atsakyti