Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū 4u.gif Aš ankščiau labiau draugavau, retas vakaras be jų apsieidavo, va dabar tai tik mažius prispiria, reikia aiškint kodėl yra tik karalius ir karalienė, o kur yra princai ir princesės iki šiol nesugebu iššaiškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 12:38)
...procesuoju...

Eina sau, kaip grazu wub.gif Nelabai ir suprasi, kurios figuros siuvinetos, o kurios tikros lotuliukas.gif . Ir spalvu derinys thumbup.gif Kazkas labai dziaugsis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 18, 14:02)
  Kazkas labai dziaugsis. 4u.gif

Aš pati džiaugsiuosi, tai bus maišelis , kuriame bus tušinukai, bloknotai ir kita fignia...kartais prireikia kažkam kažką užsirašyt, tai turiu bėgt ieškot, o dabar bus prie vietos...dar prie biliardo prieisiu smile.gif
Atsakyti
sobieska thumbup.gif wub.gif sachmatais nemoku zaisti ax.gif bet darbelis labai grazus
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 13:04)
Aš pati džiaugsiuosi, tai bus maišelis , kuriame bus tušinukai, bloknotai ir kita fignia...kartais prireikia kažkam kažką užsirašyt, tai turiu bėgt ieškot, o dabar bus prie vietos...dar prie biliardo prieisiu smile.gif

Irgi gerai biggrin.gif Ideja pritaikymui superinė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 14:11)
[bet darbelis labai grazus

...bus smile.gif , dar liko viena figūra ir apvadas, paskui jau su mašiniuku padirbėsiu...o dar pelėdos liko neapiformintos, nors jos drauge man toooookios žavios su diiiiiidele prievaizda per vidurį lotuliukas.gif

Ačiūūūūū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 sausio 2013 - 13:32
Rodausi su savo pirmuoju darbeliu šiais metais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2013 01 18, 15:37)

...TOOOKS...išsiliejęs katiniokas thumbup.gif
Atsakyti
Jis nesitveria savam kaily biggrin.gif
Atsakyti
labai idomiai tas katinelis ziurisi g.gif thumbup.gif ,o tai ten prieki skaitosi jo seselis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 13:38)
...procesuoju...

Koks puikus procesiukas thumbup.gif ir spalvu derinamumas liuksiškas, nors apie šachmatus visiškai neturiu jokios logikos, ir jų žaidimą doh.gif , žalia esu kitaip tariant biggrin.gif biggrin.gif , bet žiurint iš šono labai gražus procesiukas ir spalvos taip traukia akį vis užmesti žvilgsnį į šį procesiuką 4u.gif

QUOTE(Kuttis @ 2013 01 18, 15:37)

Gražus katukas wub.gif , bet kažkaip įdomiai žiurisi blush2.gif toks vaizdas atrodo kaip lietusi akyse unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 18 sausio 2013 - 15:15
Sobieska, pasakyk tu man, kada tu miegi? g.gif Sitiek darbu padarai ir dar kokiu wub.gif
Atsakyti