Ačiū Aš ankščiau labiau draugavau, retas vakaras be jų apsieidavo, va dabar tai tik mažius prispiria, reikia aiškint kodėl yra tik karalius ir karalienė, o kur yra princai ir princesės iki šiol nesugebu iššaiškint
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 12:38)
...procesuoju...
Eina sau, kaip grazu Nelabai ir suprasi, kurios figuros siuvinetos, o kurios tikros . Ir spalvu derinys Kazkas labai dziaugsis.
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 18, 14:02)
Kazkas labai dziaugsis.
Aš pati džiaugsiuosi, tai bus maišelis , kuriame bus tušinukai, bloknotai ir kita fignia...kartais prireikia kažkam kažką užsirašyt, tai turiu bėgt ieškot, o dabar bus prie vietos...dar prie biliardo prieisiu
sobieska sachmatais nemoku zaisti bet darbelis labai grazus
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 13:04)
Aš pati džiaugsiuosi, tai bus maišelis , kuriame bus tušinukai, bloknotai ir kita fignia...kartais prireikia kažkam kažką užsirašyt, tai turiu bėgt ieškot, o dabar bus prie vietos...dar prie biliardo prieisiu
Irgi gerai Ideja pritaikymui superinė.
QUOTE(zerutis @ 2013 01 18, 14:11)
[bet darbelis labai grazus
...bus , dar liko viena figūra ir apvadas, paskui jau su mašiniuku padirbėsiu...o dar pelėdos liko neapiformintos, nors jos drauge man toooookios žavios su diiiiiidele prievaizda per vidurį
Ačiūūūūū
Rodausi su savo pirmuoju darbeliu šiais metais
QUOTE(Kuttis @ 2013 01 18, 15:37)
...TOOOKS...išsiliejęs katiniokas
Jis nesitveria savam kaily
labai idomiai tas katinelis ziurisi ,o tai ten prieki skaitosi jo seselis
QUOTE(sobieska @ 2013 01 18, 13:38)
...procesuoju...
Koks puikus procesiukas ir spalvu derinamumas liuksiškas, nors apie šachmatus visiškai neturiu jokios logikos, ir jų žaidimą , žalia esu kitaip tariant , bet žiurint iš šono labai gražus procesiukas ir spalvos taip traukia akį vis užmesti žvilgsnį į šį procesiuką
QUOTE(Kuttis @ 2013 01 18, 15:37)
Rodausi su savo pirmuoju darbeliu šiais metais
Gražus katukas , bet kažkaip įdomiai žiurisi toks vaizdas atrodo kaip lietusi akyse
Sobieska, pasakyk tu man, kada tu miegi? Sitiek darbu padarai ir dar kokiu