Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sveikutes, gal kuri turi sios schema spalvu rakta? cia yra schemute ir spalvu raktas, bet spalvos visiskai neatitina g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2013 01 17, 20:10)
sveikutes, gal kuri turi sios schema spalvu rakta? cia yra schemute ir spalvu raktas, bet spalvos visiskai neatitina  g.gif

aš tokį patį spalvų raktą turiu g.gif o kas neatitinka? čia DMC siūliukai
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 17, 20:30)
sita ir as pradejau siuvineti thumbup.gif

o, faina bigsmile.gif
būtų įdomu pamatyti tavo procesą ir paskui galutinį rezultatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 17, 20:14)
aš tokį patį spalvų raktą turiu  g.gif o kas neatitinka? čia DMC siūliukai

ot vista esu doh.gif tikriausiai ne DMC siulai tebuvo doh.gif
viena parduotuve teradau kurioje butu siuvinejimo siulu ir tie patys neatitiko g.gif gal kuri patartu ka daryt? gal butu galima siuliukus pakeisti g.gif is DMC i kokiu kitokius ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2013 01 17, 20:24)
ot vista esu  doh.gif  tikriausiai ne DMC siulai tebuvo  doh.gif
viena parduotuve teradau kurioje butu siuvinejimo siulu ir tie patys neatitiko  g.gif  gal kuri patartu ka daryt? gal butu galima siuliukus pakeisti  g.gif is DMC i kokiu kitokius ? g.gif

o nenorit iš LT atsisiųst? aš irgi ne LT, bet aš daugybę DMC siūliukų esu iš LT atsisiuntus, tiksliau, mama persiųsdavo, tai vis tiek nemažai susitaupydavo palyginus su mūsų vietinėm kainom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 17, 20:26)
o nenorit iš LT atsisiųst? aš irgi ne LT, bet aš daugybę DMC siūliukų esu iš LT atsisiuntus, tiksliau, mama persiųsdavo, tai vis tiek nemažai susitaupydavo palyginus su mūsų vietinėm kainom  smile.gif

tikriausiai taip ir reiks padaryt smile.gif is LT parsivest
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 17, 21:56)
libaja-  hihihi.gif ,
man tie nuogaliai irgi per smarkiai atrodo. Gal kol nėra vaikų gali kabinėt namie bet ką, kas šauna galvon, o dabar kai 3 bernai smalsūs laksto, tai nedrįsčiau...
P.S.- šunų kojelėms betrūksta 5 kryžiukų ir BS beliks tik žodžius išsiuvinėti.Ir būsiu įveikusi

šaunu ,darbuojatės biggrin.gif

aš taipat link pabaigos ,afrikietė beveik baigta,bet vat siūlas baigės ,kada benusipirksiu g.gif plius dar ir metaliką keisiu į kreiniką ,nutrūko darbas ,ėmiausi kito ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 sausio 2013 - 22:59
QUOTE(Katusik @ 2013 01 17, 22:18)
o, faina  bigsmile.gif
būtų įdomu pamatyti tavo procesą ir paskui galutinį rezultatą  ax.gif

procesiuka parodysiu,bet reikia dar kiek daugiau pasiuvineti,pas mane tik pradzia smile.gif 4u.gif
o pabaiga jauciu toli toli,nes siuvinesiu tik tarpais tarp nerimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 18 sausio 2013 - 07:55
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 17, 20:30)
sita ir as pradejau siuvineti thumbup.gif
nors siuvineju labai mazai,bet tas paveikslas uzkrito ir neiseina is galvos,tad panorau ji tureti smile.gif
kaip tik siandien pradejau,irgi iskilo toks pats klausimas del tu pusiniu kryziuku,bet nutariau tu pusiniu nesiuvineti,nes visur pusinio ilgasis dygsnis dvigubinasi su BS...

is pirmo zvilgsnio atode paprasta,bet tas BS...tikrai sunkoka nepamest,todel jauciu zymejimasis markeriu labai padeda ax.gif  smile.gif

Ten ne pusiniai, o triju ketvirciu mirksiukas.gif Ir mano galva ju verkiant reikia. Jei jie teisingai issiuvineti, manau toj vietoj netgi BS nereiktu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 18, 11:32)
Ten ne pusiniai, o triju ketvirciu mirksiukas.gif Ir mano galva ju verkiant reikia. Jei jie teisingai issiuvineti, manau toj vietoj netgi BS nereiktu.  biggrin.gif

dekui labai uz apsvietima 4u.gif reikes taisyti blush2.gif
Atsakyti
...procesuoju...

user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2013 01 18, 12:38]
...procesuoju...

vaaaau bigsmile.gif kokie grazus spalvu deriniai. Nors su sachmatais absoliuciai nedraugauju, bet koloritas traukia aki grozetis ir laukti finiso clap.gif:
Atsakyti