Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rituker @ 2013 01 16, 15:01)

Tik, nesutariam kur kabinti. Tai guli spintoj  doh.gif

biggrin.gif nu joooo. o čia tai problema...manau miegamajam arba...vonios kambary prie rankšluosčių skyriaus (jei patalpa didelė) tiks...nemanau, kad svetainėj būtų idialu biggrin.gif
Atsakyti
EGOiste- smagu, kad neįsižeidei, darbuokis ir toliau mums rodykis- visada laukiam naujų vėjų mirksiukas.gif
O man tas medituojantis diedas visgi per daug.... kakžkaip konservatyvi aš tuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EGOistė 21 @ 2013 01 17, 13:54)
Ačiū visoms už pastabas smile.gif štai kaip naudinga kartais išlisti ir pasirodyti viešumoje. O tai sėdžiu ir galvoju sau, kad viskas gražu ir ok  blush2.gif  Dar kartą dėkoju ir bandysiu pasitobulinti  4u.gif

tikrai smagu, kad nepriemei to kaip sumenkinimo ir nurasymo bigsmile.gif Kartais tikrai nedrasu issakyti patarimus, bet labai norisi is sono patarti, kad galima gauti grazesni vaizda nepalyginamai 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 17, 15:12)
O man tas medituojantis diedas visgi per daug.... kakžkaip konservatyvi aš tuo klausimu  blush2.gif

man tai jis ne ka "baisiau" nei gana daznai megstami nuogi kunai, ypac FB populiarus cool.gif . Jei yra, kur tokius darbus pritaikyti - liux, nes sarzas tai su gilia mintim thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu pasirodyti su savo procesu ax.gif

user posted image

septyntadalis darbo įveiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 17, 18:58)

septyntadalis darbo įveiktas  biggrin.gif

aha, vien susibraižymas kiek laiko atima biggrin.gif .
Nu man tai kažkaip gaila laiko būtų skirt tom teplionėm, paskui pergyvenk, išsiplaus, neišsiplaus, o dabar pasižiūri į monitorių/schemą atsiskaičiuoji ir siuvinėji, vėl susiskaičiuoji...
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 17, 17:58)
noriu pasirodyti su savo procesu  ax.gif

nematytas bigsmile.gif thumbup.gif
tik va ten, ko ir klausei, prasosi tu 3/4 kryziuku 4u.gif

as, kur fonas neuzsisiuvineja, jau neberizikuoju braizytis, bet HAED paisau (tiek, kiek tam etape reikia siuvinejimui), nes parkavime butu sumaistis be kvartalu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 17 sausio 2013 - 18:10
QUOTE(sobieska @ 2013 01 17, 18:08)
aha, vien susibraižymas kiek laiko atima biggrin.gif .
Nu man tai kažkaip gaila laiko būtų skirt tom teplionėm, paskui pergyvenk, išsiplaus, neišsiplaus, o dabar pasižiūri į monitorių/schemą atsiskaičiuoji ir siuvinėji, vėl susiskaičiuoji...

aš kaip naujokė dar nepasitikiu savo jėgos, kad siuvinėčiau be subraižymo unsure.gif
anksčiau išvis dygsniuodavau, tai kai sužinojau apie markerius - tai gyvenimas man prašvito smile.gif

QUOTE(vasarė @ 2013 01 17, 18:08)
nematytas  bigsmile.gif  thumbup.gif
tik va ten, ko ir klausei, prasosi tu 3/4 kryziuku  4u.gif

jie jau yra išsiuvinėti unsure.gif
tik kažkaip keistai atrodo. gal be jų konturas tvarkingesnis atrodytų? g.gif
Atsakyti

Puikus procesiukas thumbup.gif keistai atrodo subraižyta, pati niekada neesu braižiusi su markeriu ir pan. pasiskaičiuodavau ir kibdavau į darbą ax.gif Na kaip sakoma kiekvienas vis savaip daro, kad lengviau būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 17, 15:12)
O man tas medituojantis diedas visgi per daug.... kakžkaip konservatyvi aš tuo klausimu  blush2.gif

Man irgi. Kažkas nesuvokiamo, kaip namuose tokie dalykai gali veistis. Man labai keista, kaip vienam užkietėjusiam pirtininkui padovanojau nuogalius pirtininkus, o jis virtuvėj pasikabinęs doh.gif
Atsakyti
libaja- hihihi.gif ,
man tie nuogaliai irgi per smarkiai atrodo. Gal kol nėra vaikų gali kabinėt namie bet ką, kas šauna galvon, o dabar kai 3 bernai smalsūs laksto, tai nedrįsčiau...
P.S.- šunų kojelėms betrūksta 5 kryžiukų ir BS beliks tik žodžius išsiuvinėti.Ir būsiu įveikusi
Atsakyti

sita ir as pradejau siuvineti thumbup.gif
nors siuvineju labai mazai,bet tas paveikslas uzkrito ir neiseina is galvos,tad panorau ji tureti smile.gif
kaip tik siandien pradejau,irgi iskilo toks pats klausimas del tu pusiniu kryziuku,bet nutariau tu pusiniu nesiuvineti,nes visur pusinio ilgasis dygsnis dvigubinasi su BS...

is pirmo zvilgsnio atode paprasta,bet tas BS...tikrai sunkoka nepamest,todel jauciu zymejimasis markeriu labai padeda ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 17 sausio 2013 - 20:31
QUOTE(libaja @ 2013 01 17, 20:06)
Man irgi. Kažkas nesuvokiamo, kaip namuose tokie dalykai gali veistis. Man labai keista, kaip vienam užkietėjusiam pirtininkui padovanojau nuogalius pirtininkus, o jis virtuvėj pasikabinęs  doh.gif

viena nori kad tuos pirtininkus isiuvineciau mergvakariui doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti