Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 01 22, 13:14)
O mes jau antra savaitė geriame stoda+bryonia complex+angin heel ir jokio pagerėjimo vis ryte atsikėlusi sausai pakoso tai nebežinau kiek laiko dar duoti ar keisti kažką, vakar nupirkau svilarožių sirupo ir čiulpiamų Ysla.

Na bet juk ryte dar būna užsilikusių gleivių, tai normalu, kad pakoso, aš tikrai nieko nekeisčiau, tik imuvašo papurškinėčiau,kokio stodalo dar duočiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinetux: 22 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(rinetux @ 2013 01 22, 22:30)
Na bet juk ryte dar būna užsilikusių gleivių, tai normalu, kad pakoso, aš tikrai nieko nekeisčiau, tik imuvašo papurškinėčiau,kokio stodalo dar duočiau

Tai vis nesulaukiu ats,. dėl gripo profilaktikos ką duoti, nors dar mūsų regione nėra epidemijos, tačiau sergamumas sparčiai didėja.Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(L'amour @ 2013 01 16, 12:42)
Gal kuri naudojote, IMUNO GRIP, 20 g. čia tokie homeopatiniai žirneliai, kiek girdėjau, kad ten eina ežiuole ir unkarika. Unkarija labai gerai bakterijas, o ežiuolė virusus.
Labai lauksiu atsiliepimų  biggrin.gif

QUOTE(rinetux @ 2013 01 23, 00:33)
Tai vis nesulaukiu ats,. dėl gripo profilaktikos ką duoti, nors dar mūsų regione nėra epidemijos, tačiau sergamumas sparčiai didėja.Būčiau labai dėkinga

man, suaugusiai, homeopate skyre echinacea D4 tik v iena men. "Uzstiprinti" imunine sistema irgi nera labai gerai. tai sunku ka ir rekomenduoti vaikui.
Influcidas, grippheel, panasios sudetys, tai galima prideti ir engystol .
I diena karta manau uzteks profilaktiskai, o seip maziui duodu acerola .
Irgi tikiuosi kad nesirgs.
Papildyta:
gal kam pravers:

Adenoidai – limfi nės liaukos, gaminančios limfocitus ir padedančios organizmui gintis nuo ligų. Jie ypač ryškūs iki 4 metų, todėl daug problemų sukelia vaikams. Tai gynybinės liaukos, todėl jas nereikia skubėti operuoti, o pabandyti išsiaiškinti, su kuo vaiko organizmas kovoja. Dažniausiai šios problemos kyla vaikams, kurie jautriai reaguoja į tėvų draudimus ir liepimus, šeimos vidines problemas, sunkiau prisitaiko darželyje ir lopšelyje. Esant adenoidams rekomenduojami homeopatinių preparatų deriniai:

Detox-Kit rinkinys, Traumeel S, Engystol ir Euphorbium compositum Nasal Spray S. Esant vaiko dideliam jautrumui – Viburcol ir Valerianaheel.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 23, 09:31)
Adenoidai – limfi nės liaukos, gaminančios limfocitus ir padedančios organizmui gintis nuo ligų. Jie ypač ryškūs iki 4 metų, todėl daug problemų sukelia vaikams. Tai gynybinės liaukos, todėl jas nereikia skubėti operuoti, o pabandyti išsiaiškinti, su kuo vaiko organizmas kovoja. Dažniausiai šios problemos kyla vaikams, kurie jautriai reaguoja į tėvų draudimus ir liepimus, šeimos vidines problemas, sunkiau prisitaiko darželyje ir lopšelyje. Esant adenoidams rekomenduojami homeopatinių preparatų deriniai:

tai va dėl ko pas mano vyresnėlį adenoidai...

aš tai irgi bijau gripo, bet iš tikro tai net nežinau, ką duot. turiu ir echinaea ir engystol ir dar ten visokių vienkonponenčių
Atsakyti
Dėl "profilaktikos" homeopatiniais nėra vienareikšmių nuomonių. Klasikiniai homeopatai nepripažįsta tokio dalyko, nes vaistas turi atitikti būklę ir ją koreguoti. Jei nėra sutrikimo - tai vaistų ir nereikia. Holistinė medicina / homotoksikologija teigia, kad galima duot profilaktiškai, pvz., Engystol. Kas realiai veikia - išbandžius tik praktiškai galima atsakyt.

Aš asmeniškai "profilaktiškai" duodu žiemos metu tik vit. C draže, nes tie patys obuoliai sausio mėn. jau ne tokie, kaip rudenį. Plius natūralių sulčių (namuose konservuotų ar pas ūkininkus pirktų). Po pasirgimo dar kurį laiką (savaitę-dvi) Hepar sulphur 6 ar Natrium sulphuricum 6.

O bet tačiau... gyvenimo tempas net ir vaikų toks, kad vis kas nors "iškrenta" iš rikiuotės: neišsimiegojo, prisiplojo, liko mėlynė ir t.t. Todėl karts nuo karto vis ko nors prireikia, kad atstatyt pusiausvyrą, tada ir nesuserga rimčiau.
Atsakyti
gal kas naudojote Antigripinus ir zinote koks numeris kam skirtas daugiau, nes man sake, kad Antigripinas Nr. 2 skirtas daugiau slogai, o Nr. 3 viskam, bet paguglinus internete radau kiek kitaip parasyta?
Atsakyti
QUOTE(auksuliukas @ 2013 01 23, 13:23)
gal kas naudojote Antigripinus ir zinote koks numeris kam skirtas daugiau, nes man sake, kad Antigripinas Nr. 2 skirtas daugiau slogai, o Nr. 3 viskam, bet paguglinus internete radau kiek kitaip parasyta?

nr. 2 daugiau gerklei ir temperaturai, antigripinas 3 slogai ir kad nebutu komplikaciju.
Atsakyti
[quote=kristule666,2013 01 23, 13:26]
nr. 2 daugiau gerklei ir temperaturai, antigripinas 3 slogai ir kad nebutu komplikaciju.
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
noreciau patarimo:
sunui 6m,kazkos keistas sausas kosulys buvo uzpuoles, bet be temperaturos, slogos nebuvo.kosejo istisai-davaiau bronchali-nepadejo, drosera-nepadejo.bandziau tarpdehidrili ir naso heel, pradejo slapiai atsikoseti.lyg viskas ir prasejo, nebekosejam,neuzkimes, tik va antra savaite dar vis krenkstim. (toks jausmas kad kazkas gerkleje yra padarom hm, ir viskas)
nesuprantu kas tai galetu buti
valgom gerai.
bandau duodi homeovox, purskiu apropos (propoli), bet tas pats
kas tai galetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 23, 12:26)

tai kad sakyčiau 1 labiau gerklei ir tempai g.gif aconitum+beladona+bryonia
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 15:39)
tai kad sakyčiau 1 labiau gerklei ir tempai  g.gif aconitum+beladona+bryonia

pirmo nezianu, na as antra tikrai gerklei duodu. padeda
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2013 01 22, 21:25)
Būna žemos potencijos graižažiedžiams (t.y. D potencijos). Perėjus prie C potencijų nebealergizuoja (nuo C12 arba D24 nebelieka fizinės medžiagos, galinčios alergizuoti).

Vakar buvau pas musu gydytoja. Sake, jog gali alergizuoti ir patare padatyri pertrauka 3-5 d.
Keista, as daviau dukrai C30.
Atsakyti