QUOTE(DAIVA1972 @ 2013 01 18, 10:21)
vaikui sukilo acetonas,kas padetu?
daug vandens reikia gerti, jei slapime acetonas.
QUOTE(DAIVA1972 @ 2013 01 18, 08:21)
geras, daug kantrybės reikalaujantis būdas. aš taip atstačiau (pas mus kartojas karts nuo karto tokia bėda). padariau stiprios juodos saldžios arbatos ir kas 5 min! po arb.šaukštelį girdžiau taip 2 val. iškart atsigavo. bet reik sąžiningai kas 5 min po šaukštelį. kadangi didelis skysčio kiekis iškart gali sukelti vėmimą, tada išvemia ir vėl viskas iš naujo. jei nenorit arbatos, duokit vandens, svarbu skysčiai. dar ligoninėj, kai gulėjom sakė duot ko sūraus, kad priverst gert. bet šitas būdas su šaukšteliu man labiau pasitvirtino. po tų 2 val vaikas pradėjo eit į wc, o tai jau ženklas, kad skysčiai pradėjo atsistatyt. tada jau nebe šaukšteliu daviau, bet vistiek vis daviau ir daviau pagert.
sėkmės
kristule666 - AČIŪ gaudykit
QUOTE(Teka @ 2013 01 18, 10:03)
geras, daug kantrybės reikalaujantis būdas. aš taip atstačiau (pas mus kartojas karts nuo karto tokia bėda). padariau stiprios juodos saldžios arbatos ir kas 5 min! po arb.šaukštelį girdžiau taip 2 val. iškart atsigavo. bet reik sąžiningai kas 5 min po šaukštelį. kadangi didelis skysčio kiekis iškart gali sukelti vėmimą, tada išvemia ir vėl viskas iš naujo. jei nenorit arbatos, duokit vandens, svarbu skysčiai. dar ligoninėj, kai gulėjom sakė duot ko sūraus, kad priverst gert. bet šitas būdas su šaukšteliu man labiau pasitvirtino. po tų 2 val vaikas pradėjo eit į wc, o tai jau ženklas, kad skysčiai pradėjo atsistatyt. tada jau nebe šaukšteliu daviau, bet vistiek vis daviau ir daviau pagert.
sėkmės
sėkmės
Paruošiu vandens su cukrumi ir trupučiu druskos. Atstato kažkiek ne tik skysčius, bet ir druskų netekimą. Jei viduriuoja, vemia ir nevalgo, tai jaučiamas didelis silpnumas dėl cukraus trūkumo. Todėl būtinai reiktų gerai pasaldinti.
Jei neišvemia galima girdyti tą skystį. Jei išvemia, tada, kaip Teka ir rašė, po arb.šaukštelį kas 5 min. Gaunasi lašelinės efektas. Vargas, bet geriau nei ligoninė.
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 17, 11:29)
cia simptonas kad tuksta organizmui juodos duonos, tik kokybiskos.
o juodoje duonoje daug B grupės vitaminų Žuvų taukai, B grupės vitaminai ir per savaitę viskas susitvarkys. Jei iš maisto produktų: juoda duona, grikiai ir daugiau neautsimenu
QUOTE(goodly @ 2013 01 17, 14:59)
mergaitės kaip išvaryti karkalus... kažkur nosiaryklėje ar kur lyg būtų...
maniškiams padeda Hepar sulfur 30 4-5 k per dieną suskystinti karkalus ir juos paleisti per slogą.
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 17, 13:05)
zinokit as randu gera duona su nat raugu ir didziosiose parduotuvese
Aš taip pat randu mano mėgstamiausia "Daujėnų naminė duona" yra visose Rimi, Vilniuje turgaus halėje ir įvairiose mugėse.
QUOTE(goodly @ 2013 01 18, 12:04)
kristule666 - AČIŪ gaudykit
o jau padejo, kad dekojat
QUOTE(DAIVA1972 @ 2013 01 18, 09:21)
Mano vaikui padėjo greitai išvalyti acetoną keletas šaukštų medaus ir vanduo (patarė žymus Kauno pediatras, nors mūsų gydytoja tokį gydymą išjuokė ), ale vaikui ilgą laiką rasdavo acetono, o po keturių šaukštų medaus ir vandens viskas susitvarkė tebuvo jam 3 metai, jei nėra alergiškas medui, pabandykit ir jūs
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 09:15)
mergaitės, o būna kas nors nuo trūkinėjančių lūpų kampučių? man per porą mėnesių jau kelintą kartą trūkinėja kampučiai, taip skauda. pageriu tom dienom žuvų taukų ir kažkaip praeina, bet nežinia, ar tikrai nuo jų, ar visgi jau laikas būna.
man visada padeda keletas vit e žirniukų
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 18, 08:29)
daug vandens reikia gerti, jei slapime acetonas.
mums pasiūlė šarminti terpę, duodu nuo rūgšties ir daug vandens, maniškiai labai mėgsta borjomi
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, o ką duoti geriau nuo artėjančios gripo epidemijos engistol, infliucidą, hepar sulfur, grip hell, čia daugiau dėl profilaktikos, būčiau labai dėkingą už nuomonę