Gal kuri patars,pas vaika atsirado virskinimo problemu,raugulys liezuvis issausejes, apsineses,didelis meteorizmas,bet pilvelio neskauda.Tustinasi normaliai gal tik sviesiau.Del maisto pasmus visada problemos, ko reikia to nevalgo.Duodu GASTROCYNESINE,gal pasiulysite kanors is vienkomponenciu zirneliu.(cia tik mano nuomone, man atrodo mums labiau cia su kepenim kepenis)
QUOTE(DAIVA1972 @ 2013 01 16, 17:35)
Gal kuri patars,pas vaika atsirado virskinimo problemu,raugulys liezuvis issausejes, apsineses,didelis meteorizmas,bet pilvelio neskauda.Tustinasi normaliai gal tik sviesiau.Del maisto pasmus visada problemos, ko reikia to nevalgo.Duodu GASTROCYNESINE,gal pasiulysite kanors is vienkomponenciu zirneliu.(cia tik mano nuomone, man atrodo mums labiau cia su kepenim kepenis)
nux vomica bandykit
mergaitės, o būna kas nors nuo trūkinėjančių lūpų kampučių? man per porą mėnesių jau kelintą kartą trūkinėja kampučiai, taip skauda. pageriu tom dienom žuvų taukų ir kažkaip praeina, bet nežinia, ar tikrai nuo jų, ar visgi jau laikas būna.
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 11:15)
mergaitės, o būna kas nors nuo trūkinėjančių lūpų kampučių? man per porą mėnesių jau kelintą kartą trūkinėja kampučiai, taip skauda. pageriu tom dienom žuvų taukų ir kažkaip praeina, bet nežinia, ar tikrai nuo jų, ar visgi jau laikas būna.
cia simptonas kad tuksta organizmui juodos duonos, tik kokybiskos.
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 17, 10:29)
cia simptonas kad tuksta organizmui juodos duonos, tik kokybiskos.
arba vit b, ane?
kur tos kokybiškos duonos gaut šiais laikais
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 11:51)
Patiems išsikepti Visai nesunku.
Tik raugo tereikia gauti.
QUOTE(Aronia @ 2013 01 17, 11:13)
tai aš kepu kepu, bet tą be raugo kur, arba su sausu neprisiruošiu pasikuist po receptus ir rast tikrai skanią juodą duoną
zinokit as randu gera duona su nat raugu ir didziosiose parduotuvese
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 17, 12:05)
zinokit as randu gera duona su nat raugu ir didziosiose parduotuvese
o kokia?
na bet jei jau sakot, kad trūksta duonos, reiks atidžiau ieškot
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 14:45)
ieskokit kas butu raugas ir juoda
mergaitės kaip išvaryti karkalus... kažkur nosiaryklėje ar kur lyg būtų...
QUOTE(goodly @ 2013 01 17, 15:59)
mergaitės kaip išvaryti karkalus... kažkur nosiaryklėje ar kur lyg būtų...
bronhalis