QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 04 19, 20:11)
Nutraukiau vaistukų naudojimą jokio bėrimo nebėra tik dar ta tekanti sloga ir kosulys jau 5 mėn taip vieną dieną geriau kita išvis teka
Geriam prieš alerginius vaistus kol prieisim pas Pulmonologą, tada viskas išaiškės gal, nei aš nei vyras niekam nealergiški, tikiuosi ir dukrelė nebus alergiška.
Geriam prieš alerginius vaistus kol prieisim pas Pulmonologą, tada viskas išaiškės gal, nei aš nei vyras niekam nealergiški, tikiuosi ir dukrelė nebus alergiška.
tai gal ir nebera berimo, jei geriat priesalerginius
kai mano vienam is vaiku buvo menesiukas, tai apsirgo, slogyte, gerklyte ir temperatura. nezinojau, ka duot, sudaviau influcid lasiukais, gal per daug, nezinau, nors atrode jog ne, gal netiko, o ir siaip neaiskiai sureagavo organizmas, bet isbere, visa kuneli, zandelius, nors pabertas ir nuo gimimo buvo. turejom auksini stafilokoka zarnyne, tai nuo gimimo vis kas islysdavo. tada veziau pas gydytoja(siemos gydytoja), gydytoja isigandus, nezino nei koki vaista paskirt, tai i ligonine mus. pagulejom ten 5 dienas, visa ta laika leido nuo alergijos vaistelius, vaikas valandom grazejo, bet kas is to, paskutine diena matau, jog net ir vartojant vaistus zandukai vel lyg nori bertis, bet nieko nebesakiau, kad tik isleistu namo. tai ir gryzom ir toliau bere, kapi ir anksciau, kol su homeopates pagalba neissivalem. pirma stafilokoka, o paskui ir berimukai nyko, nors kartais buna ir dabar paberia, bet laikinai. is triju, vienintelis graziausias, kitus du dar sunkiai sekasi, bet po truputi po truputi vis geriau. taip kad, priesalerginiai manau laikinai gali padet, o visa laik juk ju negersi. nors daug gydytoju daznai juos skiria
ir bendrai pasakysiu, dabar suprantu, kodel tiek nedaug kas gydosi homeopatija na gi kantrybes reikia kibirais turet su ja uzsiimant Aciu D...., kad jos turiu nes kartais atrodo, kad spjausiu i viska ir suduosiu as tam vaikui normalius vaistus, bet susiimu ir istempiam.