Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 04 19, 20:11)
Nutraukiau vaistukų naudojimą jokio bėrimo nebėra thumbup.gif tik dar ta tekanti sloga ir kosulys jau 5 mėn taip vieną dieną geriau kita išvis teka doh.gif
Geriam prieš alerginius vaistus kol prieisim pas Pulmonologą, tada viskas išaiškės gal, nei aš nei vyras niekam nealergiški, tikiuosi ir dukrelė nebus alergiška.

tai gal ir nebera berimo, jei geriat priesalerginius smile.gif
kai mano vienam is vaiku buvo menesiukas, tai apsirgo, slogyte, gerklyte ir temperatura. nezinojau, ka duot, sudaviau influcid lasiukais, gal per daug, nezinau, nors atrode jog ne, gal netiko, o ir siaip neaiskiai sureagavo organizmas, bet isbere, visa kuneli, zandelius, nors pabertas ir nuo gimimo buvo. turejom auksini stafilokoka zarnyne, tai nuo gimimo vis kas islysdavo. tada veziau pas gydytoja(siemos gydytoja), gydytoja isigandus, nezino nei koki vaista paskirt, tai i ligonine mus. pagulejom ten 5 dienas, visa ta laika leido nuo alergijos vaistelius, vaikas valandom grazejo, bet kas is to, paskutine diena matau, jog net ir vartojant vaistus zandukai vel lyg nori bertis, bet nieko nebesakiau, kad tik isleistu namo. tai ir gryzom ir toliau bere, kapi ir anksciau, kol su homeopates pagalba neissivalem. pirma stafilokoka, o paskui ir berimukai nyko, nors kartais buna ir dabar paberia, bet laikinai. is triju, vienintelis graziausias, kitus du dar sunkiai sekasi, bet po truputi po truputi vis geriau. taip kad, priesalerginiai manau laikinai gali padet, o visa laik juk ju negersi. nors daug gydytoju daznai juos skiria doh.gif

ir bendrai pasakysiu, dabar suprantu, kodel tiek nedaug kas gydosi homeopatija biggrin.gif na gi kantrybes reikia kibirais turet su ja uzsiimant doh.gif Aciu D...., kad jos turiu rolleyes.gif nes kartais atrodo, kad spjausiu i viska ir suduosiu as tam vaikui normalius vaistus, bet susiimu ir istempiam.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2013 04 19, 10:11)
Šienligė tikrai gali būti (bent pagal aprašymą labai panašu). Šią savaitę labai bujoja lazdynai, be to - visiškai nėra žalumos, kuri bent kiek sugertų dar po žiemos neišvalytą purvą. Po lietaus turi palengvėt.
Kiek žinau, daug kam esant šienligei padeda Sambucus 6 (kai pats pikas galima bandyti keisti Sambucus 30).
Toks varveklis kaip iš krano - Allium cepa (6 ar 30 - priklauso nuo organizmo).

Luffa compositum tabletės ar purškalas. Tabletės daugiau jei linkęs į astminius kosulius.
Apis complex
Jei vos atsigulus sugniaužia visą trachėją ir dusina - Coccus cacti.
Jei slankioja gleivių gumulas kakle - Hydrastis.
Guna kompleksas TRC 6 (Kaune platina Grožio akademija).

Laaabai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Jau pati norėjau klausti kaip tvarkytis su šienlige. Šiemet labai keistai kažkaip - visada tekėdavo nosis, o šiemet kosčiu ir slankioja gleivių gumulas trachėjoj. Bandysiu Hydrastis, gal dar ir Luffa kartu g.gif
O ką duot mažąjai - jai tik vrva iš nosytės vandenukas, bet tik lauke?

Papildyta:
QUOTE(Yamaja @ 2013 04 19, 23:27)
ir bendrai pasakysiu, dabar suprantu, kodel tiek nedaug kas gydosi homeopatija  biggrin.gif na gi kantrybes reikia kibirais turet su ja uzsiimant  doh.gif Aciu D...., kad jos turiu  rolleyes.gif nes kartais atrodo, kad spjausiu i viska ir suduosiu as tam vaikui normalius vaistus, bet susiimu ir istempiam.

Va va, ir pas mane panaši situacija verysad.gif . Gydomės jau ilgai bet judėjimas silpnas. Nors kai pažiūriu - jau greitai trys metukai, o dar negavę jokių antibiotikų, turim atopinį dermatitą - bet vis išsisukdavom be hormonų. Tai gal nėr taip blogai ax.gif . O mano dičkę homeopatas tai ištraukė labai greitai - 15metų kankinomės, mynėm reanimacinio slenkstį, o jis per pusmetį sutvarkė, tfu tfu tfu jau 3metai kaip ramu.
Atsakyti

Ačiū, tik čia ateidama nusiraminu, nes daktarai prieš, tai aš dar naujai pradedanti draugauti su homeopatiją, prisipirkau žirniukų ir lašiukų poliklinikos daktarė sako teks išmest viską, nu tikrai ne schmoll.gif iš pažįstamų tik 1 draugė naudoja homeopatiją, tai va dar ji mane palaiko, daugiau kiti pasukioja pirštą ir sako, kuo daugiau saugai vaiką tuo daugiau sirgs ir alergiją įtaisysi, kai nežino nesidomi tai varo ant tos homeopatijos, o aš kantrybės turiu tai tikrai nemesiu visko.
Dar nebuvom išgėrę tabletės priešalerginių vaistukų jau bėrimas dingo, matyt buvo perstiprūs arba reikėjo didesnius laiko tarpus daryti nuo vieno tarp kito vaistuko, na dabar nieko neduodu, nei nuo slogos nei nuo kosulio lauksim susitikimo su alergologe ką ji mums pasakys.
Bet keistai jau 2 kartus bendras kraujo tyrimas nerodo jokios alergijos, na sako gal tas išsamus parodys viską.
Na šiaip buvome sveiki jokių bėdų neturėjom bet nuo pernai gegužės mėn viskas apsivertė aukštyn kojom sad.gif sveikas vaikas jai ne tas kosulys doh.gif
Atsakyti
Skaiciuoju stiprybes ir kantrybes Jums ir toliau. 4u.gif Saunu kad laikotes visdar, nors aplinka salia jusu priesinga, kadangi nezino ka daro homeopatija, tai negali ir pykti ant ju uz tai kad jie nezino.
o Pulmonologas padarys tyrimus , pasakys kokius cheminius vaistukus gerti toliau kad baigtusi dazna sloga ar ten kosulys. jis priezasties jums nepasakys.O jei domines homeopatija - tai zinot kad ne pasekmes reikia gydyti, o priezasti.
siulyciau kreiptis pas homeopata ir palaikant rysi su juo , ir isgydysit vaika be chemijos tikrai. o Alergija jei tik berimas be niezulio - tai kaip sakau dar labai lengva forma , o kai jau ir berimai su niezuliu prasideda- tada jau kosmaras (aisku kitos tiki vaiku daktarais tepdamos ant vaikuciu odeles skirtus hormonus ar ten pries alerginius vaistukus, ir oda aprimsta ,bet tai neissprendzia bedu, tik laikinai apramina oda)
O berimas su tom alergijiom gi yra taip: susidure organizmas su alergenu tai berimas po triju dienu netgi gali pasirodyti. nebutinai iskarto ir ta pacia akimirka.

Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2013 04 20, 10:34)

Antradienį išskrendame ten kur šilta manau pagerės viskas, bet kai grįšime jau bus eilė mums pas alergologą tada viskas paiškės, parašysiu, o bėrims mums buvo tik savaitę daugiau per 3,9metus nėra buvę jokių bėrimų, manau tai tik pradžia.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 04 20, 10:17)
Na šiaip buvome sveiki jokių bėdų neturėjom bet nuo pernai gegužės mėn viskas apsivertė aukštyn kojom sad.gif sveikas vaikas jai ne tas kosulys doh.gif

Kas liečia kosulį, tai mano vyresnioji kosti nuo lapkričio mėn, aš kosčiu nuo gruodžio. Šeimos gyd nieko nerado, net į tuberkuliozinį dispancerį saviškę nutempiau. Nieko nerado. O mes vis kostim... Dukra sakė kad keletas jos klasiokų taip pat kosti ilgai, gal čia virusai vienas po kito išprovokuoja tokius kosulius, nežinau. Dar netyriau mononukleozės... Pirmadienį vėl eisiu pas homeopatą, gal padės.
O dar pradeda viskas aplinkui žydėt tai man jau alergija lenda doh.gif , jaučiu kosėsiu visus metus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruteja: 20 balandžio 2013 - 12:35
QUOTE(biruteja @ 2013 04 19, 23:40)
Va va, ir pas mane panaši situacija  verysad.gif . Gydomės jau ilgai bet judėjimas silpnas. Nors kai pažiūriu - jau greitai trys metukai, o dar negavę jokių antibiotikų, turim atopinį dermatitą - bet vis išsisukdavom be hormonų. Tai gal nėr taip blogai  ax.gif . O mano dičkę homeopatas tai ištraukė labai greitai - 15metų kankinomės, mynėm reanimacinio slenkstį, o jis per pusmetį sutvarkė, tfu tfu tfu jau 3metai kaip ramu.

na mano vienas vaikas nuo 3.5 metu negaves antibu, o jau 9 metai, sirgo tai tikrai ne maziau nei pries homeopatija, o dar AD. kitas keturiu beveik, kelis kartus gaves, bet hormoniniu tepalu ne, vyresniji templiojau, ir maciau, kiek jis naudos duoda, tai kitiem vaikams net nepirkau, nors ir skirdavo. aplamai, dicki esu vezusi kelis kartus pas alergologus, karta is nevilties, jog niekaip neisauga, ir vienu metu umiai buvo isbertas, dariau visus imanomus tyrimus - ir nieko, absoliuciai nieko nerado, skaiciukai buvo tokie, kokie ir neberianciam zmogui gali but, o sumokejau takart nemazai (500 Lt doh.gif ), alergologu ir ta pati dainele, tept tepalais, hormonais. tai kitu vaiku ir nesivarginu veziot pas juos, nes zinau jau ka pasakys ir prirasys.

QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 04 20, 10:17)

Ačiū, tik čia ateidama nusiraminu, nes daktarai prieš, tai aš dar naujai pradedanti draugauti su homeopatiją, prisipirkau žirniukų ir lašiukų poliklinikos daktarė sako teks išmest viską, nu tikrai ne schmoll.gif iš pažįstamų tik 1 draugė naudoja homeopatiją, tai va dar ji mane palaiko, daugiau kiti pasukioja pirštą ir sako, kuo daugiau saugai vaiką tuo daugiau sirgs ir alergiją įtaisysi, kai nežino nesidomi tai varo ant tos homeopatijos, o aš kantrybės turiu tai tikrai nemesiu visko.
Dar nebuvom išgėrę tabletės priešalerginių vaistukų jau bėrimas dingo, matyt buvo perstiprūs arba reikėjo didesnius laiko tarpus daryti nuo vieno tarp kito vaistuko, na dabar nieko neduodu, nei nuo slogos nei nuo kosulio lauksim susitikimo su alergologe ką ji mums pasakys.
Bet keistai jau 2 kartus bendras kraujo tyrimas nerodo jokios alergijos, na sako gal tas išsamus parodys viską.

del aplinkiniu, tai taip, mano vyras ir seniau siukiodavo pirsta prie smilkinio, dabar jau to nebedaro, nes zino, kas i tai atsakysiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galesit patarti, suaugusiam zmogui skiriant konstitucini vaista, kokios potencijos duodama?
vaikam homeopate skiria 30C, po labai ilgu skaitymu sau pati atradau labiausiai mane apibudinanti vaituka, dabar galvoju, kokia galtu buti potencija? bigsmile.gif
Atsakyti
merginos , gal zinot kaip chlamidijas gydyti?
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2013 04 21, 12:53)
sveikutes, gal galesit patarti, suaugusiam zmogui skiriant konstitucini vaista, kokios potencijos duodama?
vaikam homeopate skiria 30C, po labai  ilgu skaitymu sau pati atradau labiausiai mane apibudinanti vaituka, dabar galvoju, kokia galtu buti potencija? bigsmile.gif

Šiaip man homeopatas išrašė 30 potenciją. Vaikams taip pat.
Kita gomeopatė išrašė vaikams 200 potenciją. Bet reik žinot kaip dozuot. Iš pradžių kasdien, paskui retinti.
Aš pati 30 potenciją geriu kasdien po 5 žirnius, jau 4 menesius.
Atsakyti
Sveiki, gal kas gydėt stomatitą su homeopatija, galvoju apie borax smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2013 04 21, 13:53)
vaikam homeopate skiria 30C, po labai  ilgu skaitymu sau pati atradau labiausiai mane apibudinanti vaituka, dabar galvoju, kokia galtu buti potencija? bigsmile.gif

Pradėkite nuo 30 4u.gif Jis prajudins fizinį ir šiek tiek emocinį planą. Jei matysit, kad viskas gerai - tada tik pavaliui judėkit aukštyn.
Nes staigiai šokant prie aukštos gali pritrūkti jėgų, jei prasidės koks nors proveržis.

QUOTE(rinetux @ 2013 04 22, 11:21)
Sveiki, gal kas gydėt stomatitą su homeopatija, galvoju apie borax smile.gif

Turi tikti Rhus tox 30, nes čia vienas iš herpesinių grupės virusų.

Kristule, dėl chlamidijų nepasakysim 4u.gif Nes gali būti begalė variantų...
Pirmas dalykas - keisti mitybą. Kiek galima mažinti (ar visai atsisakyti) saldėsių ir miltinių produktų. Dar maitintis šarminančiais organizmą produktais (internete turi būti daug informacijos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 22 balandžio 2013 - 10:28