Mamytes, pasidalinkit savo patirtimi
Kreipiausi ir as i homeopate del maziuko alergijos ir Atopinio dermatito. Geriam paskirtus vaistukus 3 diena ir berimu tik daugeja, niezulys dideja Susisiekiau su daktare, ji liepe testi preparatu vartojima. Bet man nenormalu, kad geriant vaistus berimu daugeja, nors as nieko naujo is maisto nevartoju (maitinu MP)
Kaip jum buvo, mamukai? Ar irgi paumejo berimai pradzioje?
Aciu visom pasisakiusioms!
QUOTE(rinetux @ 2013 03 17, 15:58)
Sveikos vėl noriu patrukdyti- ausis susitvarkėm, tonziles taip pat, tik vakar prasidėjo šlapias dažnas kosulys su vidine sloga, nu nieko neišpūtėm, o vat šiandien visa puokštė reikalų, akytė dešinioji traiškanoja, dažnas labai kosulys su atskosėjimu, taip užsikoso, kad atrodo apsivems, mieguistas, dar temperos nėra, na, o baisiausia yra sloga, kuri bėga nuolat- tąsi kaip kiaušinio baltymas, jau net nosytės krašteliai raudoni nuo nuolatinio valymo, alium cepa nepadeda, gal luffa....padėkit,labai prašau a...dar čiaudulys, o gal na mur?
Jei vaikas mieguistas, labai kostis,o temperatūros nėra kreipkitės greičiau į gydytojus.Tiek plaučių uždegimas, tiek gripas nebūtinai pasireiškia aukšta temperatūra
Papildyta:
QUOTE(fufute @ 2013 03 17, 16:44)
Mamytes, pasidalinkit savo patirtimi
Kreipiausi ir as i homeopate del maziuko alergijos ir Atopinio dermatito. Geriam paskirtus vaistukus 3 diena ir berimu tik daugeja, niezulys dideja Susisiekiau su daktare, ji liepe testi preparatu vartojima. Bet man nenormalu, kad geriant vaistus berimu daugeja, nors as nieko naujo is maisto nevartoju (maitinu MP)
Aš čia naujokė, tik nesenai pradėjau domėtis homeopatiniais vaistais, bet kiek teorijos skaičiau, tai jei pradėjus vartot homeopatinius vaistus,šiek tiek padėtis pablogėja, tai į gerą, reiškia kad gerai atitaikytas vaistas (paskaityk šios temos pirmą psl)
QUOTE(rririle @ 2013 03 17, 16:46)
Jei vaikas mieguistas, labai kostis,o temperatūros nėra kreipkitės greičiau į gydytojus.Tiek plaučių uždegimas, tiek gripas nebūtinai pasireiškia aukšta temperatūra
Mes penktadienį jau buvom, tai nieko dar nebuvo, ryt vėl keliausim, tik kaip tą slogą pristabdyt, kad vaikui būtų palengvėtų, o gripu jau persirgom prieš mėnesį
QUOTE(rririle @ 2013 03 17, 17:54)
Aš čia naujokė, tik nesenai pradėjau domėtis homeopatiniais vaistais, bet kiek teorijos skaičiau, tai jei pradėjus vartot homeopatinius vaistus,šiek tiek padėtis pablogėja, tai į gerą, reiškia kad gerai atitaikytas vaistas (paskaityk šios temos pirmą psl)
Is to strioko, net nepaziurejau pirmojo puslapio, bet jau perskaiciau
O po kiek dienu jau galima tiketis, kad bukle prades gereti?
Ne laiku musu gydytoja isvaziavo atostogauti
Rinetuxx-mum va cia panasiai buvo su dicke ir maze.bandziau tartephereli ir bronchali.ir dar daug ka.nepadejo baigem plauciu uzd ir antibais.
bet jus pabandykit tartephedreli.
as galiu pasakyt apis ir urtica apramino dilgeline,bet ne iki galo.arba dozuot dar daugiau? nes po vandens pastebejau dar blogiau.po vonios mazei uzpkalis ale nuplikytas ir visas baltais reziais:(
ka daryt?gal padidint kartu kieki?
as galiu pasakyt apis ir urtica apramino dilgeline,bet ne iki galo.arba dozuot dar daugiau? nes po vandens pastebejau dar blogiau.po vonios mazei uzpkalis ale nuplikytas ir visas baltais reziais:(
QUOTE(Dzada @ 2013 03 17, 21:12)
Rinetuxx-mum va cia panasiai buvo su dicke ir maze.bandziau tartephereli ir bronchali.ir dar daug ka.nepadejo baigem plauciu uzd ir antibais.
Na nebegąsdinkit, tik praeitą mėnesį tuos šlykštynes vartojom, bet mėnesį buvo ramybė, na negali būt plaučių uždegimas per dvi dienas, man vis dėl tos slogos nesugaudau, todėl ir prašau patarimo, pradėjau duot antigripiną 3, nes vienkomponenčių nepritaikau
Sveikos Patarkite ką duot mano mažiukei. Vakar beveik visą dieną gan intensyviai čiaudėjo. Nuo ryto atsikėlus irgi čiaudėja ir jaučiu, kad pasikimšus nosis, bandžiau valyt, vos vos sekreto ištraukiau, bespalvį su gelsvu atspalviu. Temperatūra 37.1, apetitas kolkas yra, šiaip sakyčiau gal kiek ramesnė pasidarė. Nosis neparaudus, akys irgi. visumoj mergaitė linkusi į sausus kosulius, padidėję adenoidai, tonzilės. Namie turiu Antigripinum 3, Aconitum Complexa, Echinacea complex, Bryonnia. Parašykit jei kas tinka iš šitų, o ką galima būtų ir vaistinėj rasti. Ačiū
QUOTE(rinetux @ 2013 03 17, 21:38)
Na nebegąsdinkit, tik praeitą mėnesį tuos šlykštynes vartojom, bet mėnesį buvo ramybė, na negali būt plaučių uždegimas per dvi dienas, man vis dėl tos slogos nesugaudau, todėl ir prašau patarimo, pradėjau duot antigripiną 3, nes vienkomponenčių nepritaikau
Mes irgi visa šeima atkritom, penktadieni sūnus ir dukra abu atsikele su baisia sloga, tokia tasia zalsva, pradejau duot mercurius, tai pradejo eiti zalia zalia sunui net i vakara kraujo pasirodė..nutraukiau mercuriusa. bet prasivale nosis, kita diena jau sloga nebevuo tokia baisi, bet atsirado siabingas kosulys, sausas, stiprus...na ir prasdejo mano eksperimentai stodal daviau, antigripina 3, dabar nutariau kad bronchalis gal tiktu..Ziuriu kad visai nesigaudau toj homeopatijoj Pradedu duoti vaista, ziuriu negereja nuo ryto iki vakaro, pradedu kita duoti..
Tarkim pradejau duoti Hyoscyamus 30 potencija, daviau 2 kartus (is ryto ir per pietus) ,man pasirode kad vaikas dar labiau pradejo koset, nutraukiau, tada pradejau kita duoti..matyt blogai darau ? kaip suprasti ar tinka as vaistas, nes juk buna kad is pradziu pablogja bukle, paskui pradeda geret, bet kaip suprasti kad vaistas netinka ?? kiek laukti to pagerejimo ??
man paciai prasidejo viskas nuo kuteniko nosyje, paskui i gerkle nusileido, vakar rastokai jauciausi, visa laika antigripina 3 geriau, tai siandien jau geriau. Taip pati save dar kazkaip galiu su homeopatija pagydyt, o vat vaiku dar nekato nepavyko
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 18, 10:10)
Mes irgi visa šeima atkritom, penktadieni sūnus ir dukra abu atsikele su baisia sloga, tokia tasia zalsva, pradejau duot mercurius, tai pradejo eiti zalia zalia sunui net i vakara kraujo pasirodė..nutraukiau mercuriusa. bet prasivale nosis, kita diena jau sloga nebevuo tokia baisi, bet atsirado siabingas kosulys, sausas, stiprus...na ir prasdejo mano eksperimentai stodal daviau, antigripina 3, dabar nutariau kad bronchalis gal tiktu..Ziuriu kad visai nesigaudau toj homeopatijoj Pradedu duoti vaista, ziuriu negereja nuo ryto iki vakaro, pradedu kita duoti..
Tarkim pradejau duoti Hyoscyamus 30 potencija, daviau 2 kartus (is ryto ir per pietus) ,man pasirode kad vaikas dar labiau pradejo koset, nutraukiau, tada pradejau kita duoti..matyt blogai darau ? kaip suprasti ar tinka as vaistas, nes juk buna kad is pradziu pablogja bukle, paskui pradeda geret, bet kaip suprasti kad vaistas netinka ?? kiek laukti to pagerejimo ??
man paciai prasidejo viskas nuo kuteniko nosyje, paskui i gerkle nusileido, vakar rastokai jauciausi, visa l antigripina 3 geriau, tai siandien jau geriau. Taip pati save dar kazkaip galiu su homeopatija pagydyt, o vat vaiku dar nekato nepavyko
man paciai prasidejo viskas nuo kuteniko nosyje, paskui i gerkle nusileido, vakar rastokai jauciausi, visa l antigripina 3 geriau, tai siandien jau geriau. Taip pati save dar kazkaip galiu su homeopatija pagydyt, o vat vaiku dar nekato nepavyko
na manau, jog tikrai per daug metotes, as visada bent kitos dienos palaukiu, tada tikrai matosi ar tikrai blogeja, ar bent kiek geriau. nera taip, kad sudavet zirni ir jau vakare vakare vaikas sveikas, buna aisku, bet bent jau man tai pavieniai kartai, kad sudavus ryte, vakare jau vaikas pusiau sveikas. dazniausiai, jei nutysus pirmai slogai suduodu koki zirni, ir bagiasi viskas, bet lieku nesupratus, ar cia pagavau greit, ar siaip tik kazkoks nesusipratimas su ta sloga islaukit bent kitos dienos, o tada spreskit ar tinka vaistukas ar ne, ypac manau su kompleksais ne taip greit vyksta viskas. keisti neben tada, kai sudavet, o paskui persigalvojot ir tikrai manot, jog kitas vaistas bus tinkamas, gal tada, bet siaip per greit keiciat vaistukus. pati susimaisot ir organizmas prades maisytis
Yamaja, ačiū už atsakymą, vat ir as galvoju kad mėtausi..bet būna kad iš pradžių manau kad tinka, paskui pasižiūrių pagal sudėti kito vaisto, gal jis labiau tiktų, ir keičiu Tiesiog sunku dar labai suprasti ir atitaikyti
o ar yra homeopatinis vaistas kuris būtų panašus į Ventoliną ? nes papršiau auklės kad suduotų ventolino, sako apmažėjo kosulys. Reiškia jam vėl spazmuoja bronchai jei pagerėjo nuo ventolino... o cheminiu kartu su homeopatija gali juk vartoti ? tik dabar mastau, ar reikia jų, jei jau cheminius pradėjom...Gal Bronchalio nebereikia ?
o ar yra homeopatinis vaistas kuris būtų panašus į Ventoliną ? nes papršiau auklės kad suduotų ventolino, sako apmažėjo kosulys. Reiškia jam vėl spazmuoja bronchai jei pagerėjo nuo ventolino... o cheminiu kartu su homeopatija gali juk vartoti ? tik dabar mastau, ar reikia jų, jei jau cheminius pradėjom...Gal Bronchalio nebereikia ?
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 18, 14:02)
o cheminiu kartu su homeopatija gali juk vartoti ? tik dabar mastau, ar reikia jų, jei jau cheminius pradėjom.
Jie vienas kitam nemaišo Ventoliną drąsiai gali vartoti su homeopatija.