QUOTE(reburd @ 2013 03 13, 18:22)
Obuoliausia,
sollo, kur įsigyti to sambucus ir koks konkretus pavadinimas? Internete įvedus pirmiausiai šituos meta:
Sambucus organic for kids sirupas 120 ml ar šitie? Mano vyresnėlė jau du metus iš eilės rudenį turėjo kosulį iki vėmimo, norėčiau turėt vaistinėlėj
Sambucus kaip ir visus kitus žirniukus perku Kaune homeopatinej vaistinej, man patinka iš atskirų,konkrečių komponentų gydytis
pas mane per 9 metus pilna batų dėžė jų kaip vaistinėj
Sambucus Niger (juoduogis šeivamedis)
dusulio priepoliai-staigūs,vidury nakties.Baime,dusulys,kosulys,atrodo,kad trūktų oro.Bronchinė astma,balso plyšio spazmas,švilpiantis kvėpavimas,pamėlės veidas,kvepavimas per burną,būtinumas sėstis lovoje,silpnumas,prakaitavimas,tąsių gleivių sankaupos bronchuose ir gerklose.Bronchitas,laringitas,kokliušas,sausas karštis pasikeičia prakaitavimu.Čiaudulio priepoliai vidury nakties.
QUOTE(rinetux @ 2013 03 13, 19:33)
Po mėnesio ramybės vėl Mano trimetis su 39,5 lor daktarė sake, kad kairė ausytė paraudus ir dedasi apnašos ant tonziliu,jas nuplove, bet vaikas silpnas, temperatūra nusimuša su chemija ir tik trim valandom, mėnesi po antibu vartojom na mur ir hepar sulfur, rhus tox nieko neveikia, duosiu pulsatilla, gal dar ka patarsit?
aukštą tempą 39-40"mušu "sūnui Aconitum ,nes jis pabala,jam šalta karščiuojant,kliedi,o dukrą- Beladona, nes ji "sprogsta "nuo karščio ,parausta,negali būt užsiklojus. Jei sūnus karščiuoja su sausu kosuliu tai mums labai tinka Bronchalis heel, pirma dieną 2 val kas 15 min. po tabletka...