Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(Obuoliausia @ 2013 03 01, 21:58)
Kiek teko susidurt, toks dalykas galimas esant herpes grupės virusams. Turėtų padėt Rhus. Jei niežti tuos bėrimus ir pradeda luptis - Apis.

aciu Jums Obuoliausia ir kitoms merginoms uz rupesti.. Man jau nebeisnesa protas ka daryt unsure.gif verysad.gif Nulekiau i Sirdazole turejo ten SUlfur Jodatum complexa ir ten yra Rhus, bet nelabai veikia, matyt per zema potencija..D3
Sokineja tempa db mazei, ir supuliavo abieju akys, koso kaip seni diedai, jau tiek skrepliu viduje...Labai bijau kad nebutu kaip ana pavasari kai sirgome 7 savaites. unsure.gif

nesinori tempti pas sheimos kuri prirasys antibus garantija, o kad suveiks neaisku kai viena bakterija akyse, kita ausyse, trecia nosyje..
Atrode kiek veikia tas antigripinas, bet gal cia koks siaip pagerejimas buvo, ausys aisku nebeskauda po Mercurius complex gal g.gif

Merginos o virusai gi per 7 dienas praeina ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2013 03 03, 23:28)
aciu Jums Obuoliausia ir kitoms merginoms uz rupesti.. Man jau nebeisnesa protas ka daryt unsure.gif  verysad.gif  Nulekiau i Sirdazole turejo ten SUlfur Jodatum complexa ir ten yra Rhus, bet nelabai veikia, matyt per zema potencija..D3
Sokineja tempa db mazei, ir supuliavo abieju akys, koso kaip seni diedai, jau tiek skrepliu viduje...Labai bijau kad nebutu kaip ana pavasari kai sirgome 7 savaites. unsure.gif

nesinori tempti pas sheimos kuri prirasys antibus garantija, o kad suveiks neaisku kai viena bakterija akyse, kita ausyse, trecia nosyje..
Atrode kiek veikia tas antigripinas, bet gal cia koks siaip pagerejimas buvo, ausys aisku nebeskauda po Mercurius complex gal g.gif

JUS PASIDOMEKIT KAS YAR AUGALINIS ANTIBIJOTIKAS, KOKI CITROSEPT, AR UMCALOR, GERKIT.
HOMEOPATAI IRGI ANTIBUS RASO KARTASI KAI REIKIA TIKRAI, SVARBIAUSIA KAD NENUGYDYDTUMETE VAIKO.NUO TEMPOS DUOKIT LIEPZIEDZIU.C VITAMINA PAGIRDYKIT.
Atsakyti
Mergaites gal galit kas patarti kiek zirniuku ir kiek max kartu per para duoti penkiameciui BELLADONNA 6 ?
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2013 03 03, 21:28)
aciu Jums Obuoliausia ir kitoms merginoms uz rupesti.. Man jau nebeisnesa protas ka daryt unsure.gif  verysad.gif  Nulekiau i Sirdazole turejo ten SUlfur Jodatum complexa ir ten yra Rhus, bet nelabai veikia, matyt per zema potencija..D3

Mums virusas laikėsi devynias dienas, o po to nebeatlaikiau ir daviau antibus, bet tempa buvo 40, sėkmės
Papildyta:
QUOTE(ridzis @ 2013 03 04, 06:37)
Mergaites gal galit kas patarti kiek zirniuku ir kiek max kartu per para duoti penkiameciui BELLADONNA 6 ?

5-6 žirniukai tikrai galima, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Klausimas: yra alergijamano šuniui - raudona dėmė. Pradėjau duoti žirniukus, bet 6 potencija, matau, kad padeda, sumažėjo labai, bet iki galo nepraeina. Gal reiktų aukštesnės potencijos? Kokios 30? Duodu po 1 žirniuką.
Atsakyti
Argus, aš savo katei duodu Apis 30, jei pamatau raudonas dėmes (ji jautri maistui, alergiška). Dar kartas nuo karto į vandenį įlašinu Nux vomica homacord po lašą - tada apsiramina labiau organizmas, virškinimas pagerėja. Aišku, iki kito karto... aš ją suaugusią gavau, kažkas imuninę gan ilgai buvo paveikę. Jei jaunas - gali ir visai susitvarkyt tokiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2013 03 03, 21:28)

Papurškinėkit į nosį immuwash, akys dažnai puliuoja kai nėra praeinamumo iš nosytės, mums taip sakė lor daktarė, galima 5- 6 ir daugiau kartų, o į akytes mums padėjo tie lašiukai iš heel, sėkmės unsure.gif
Papildyta:
Mamytės, pasakykit man, ką duoti, trejų metų vaikiukui, kai kontaktavo su virusiniu prieš parą ir dabar tam kitam vaikui gerklę skauda, tempa pakilus ir čiaudi, savajam duodu jau trečia savaitė po antibų hepar sulfur ir na mur, ar pridėt rhus tox?Dėkoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinetux: 04 kovo 2013 - 21:38
Siandien planuojam daryti vaikams skiepa Pvevenar 13, ka vaikam duoti kad butu mazesne reakcija po skiepo ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 05, 10:29)
Siandien planuojam daryti vaikams skiepa Pvevenar 13, ka vaikam duoti kad butu mazesne reakcija po skiepo ?  unsure.gif

O kodel skiepysit situo skiepu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2013 03 05, 10:28)
O kodel skiepysit situo skiepu?  4u.gif

Mano vaikiukai daznai serga ( kosuliai, slogos) , taciau nebuna tokiu ligu kaip pulinga angina, plauciu uzdegimai, bronchitai (sunu karta buvo obstrukcinis)...Del to ir abejoju labai ar mum cia padetu. Kadangi daznai sergam, daktare senokai sake gal pasiskiepykit, bet as vis delsiau, o dabar nuejom pries pora dienu ir ji sako yra dabar galimybe pasiskiepyti nemokamai, jum sako siulyciau tikrai..As dabar giliuose apmastymuose....o sian jau laikas skiepytis.
O jus gal turite kokiu ziniu apie si skiepa apie jo veiksminguma ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 05, 12:32)
Mano vaikiukai daznai serga ( kosuliai, slogos) , taciau nebuna tokiu ligu kaip pulinga angina, plauciu uzdegimai, bronchitai (sunu karta buvo obstrukcinis)...Del to ir abejoju labai ar mum cia padetu. Kadangi daznai sergam, daktare senokai sake gal pasiskiepykit, bet as vis delsiau, o dabar nuejom pries pora dienu ir ji sako yra dabar galimybe pasiskiepyti nemokamai, jum sako siulyciau tikrai..As dabar giliuose apmastymuose....o sian jau laikas skiepytis.
O jus gal turite kokiu ziniu apie si skiepa apie jo veiksminguma ?

Na, mano vaikiukas iki dvieju metu praktiskai nesirgo, kai tik isvedziau i darzeli prasidejo...ir gerkles ir slogos, poto abs.bronchitas ir negana to atop.dermatitas nuo visu situ ligu, bet va kreipiausi i Homeopata Misiu ir gydomes zirneliai ir dabar maniskiui 4 ir po kol kas lyg nieko smile.gif nebereik nei skiepu nei tu nelemtu hormoniniu tepalu. dabar tik pradejom gerti zirniukus ziuresim kas bus toliau 4u.gif Na o tas skiepas vieniems padeda, kitiems dar didesnes ligas issaukia, taip kad cia manau tik jusu apsisprendimas smile.gif As asmeniskai neskiepyciau, nes visos ligos pagydomos, o su laiku vaikuciai tikrai jas isauga wink.gif Geriau pabandyti pagrudinti, pavezioti i drusku kambarius, jei yra tokia galimybe, bet maziau tos chemijos organizme smile.gif Bet jei apsispresite skiepyti, tai butu tikrai nuostabu, kad skiepas padetu, bet jusu vietoj dar gerai pagalvociau, pabandykit paskaitineti atsiliepimus, gal rasite ten atsakymus i savo klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2013 03 05, 11:44)
Na, mano vaikiukas iki dvieju metu praktiskai nesirgo, kai tik isvedziau i darzeli prasidejo...ir gerkles ir slogos, poto abs.bronchitas ir negana to atop.dermatitas nuo visu situ ligu, bet va kreipiausi i Homeopata Misiu ir gydomes zirneliai ir dabar maniskiui 4 ir po kol kas lyg nieko  smile.gif  nebereik nei skiepu nei tu nelemtu hormoniniu tepalu. dabar tik pradejom gerti zirniukus ziuresim kas bus toliau  4u.gif  Na o tas skiepas vieniems padeda, kitiems dar didesnes ligas issaukia, taip kad cia manau tik jusu apsisprendimas smile.gif As asmeniskai neskiepyciau, nes visos ligos pagydomos, o su laiku vaikuciai tikrai jas isauga wink.gif Geriau pabandyti pagrudinti, pavezioti i drusku kambarius, jei yra tokia galimybe, bet maziau tos chemijos organizme smile.gif Bet jei apsispresite skiepyti, tai butu tikrai nuostabu, kad skiepas padetu, bet jusu vietoj dar gerai pagalvociau, pabandykit paskaitineti atsiliepimus, gal rasite ten atsakymus i savo klausimus  4u.gif

Mano vaikas irgi, kol nėjo į darželį, nesirgo. Paskui prasidėjo pūlingos anginos. Išpjovus - kosuliai, slogos. Kai būdavo namie - niekada nesirgdavo, nesvarbu ar peršaldavo, ar šiaip sušaldavo/perkaisdavo. Paskui išsiaiškinau - kad mano sūnui turi įtakos maistas. Kai nevalgydavo darželinio maisto - nesirgdavo, kai valgydavo - sirgdavo. Šiuo metu nešasi maistą į mokyklą ir serga labai retai ir ganėtinai lengva forma.
Aišku - kiekvienam vis skirtingai.
Atsakyti