Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(Teka @ 2013 01 13, 21:35)
30 potenciją turėjot omeny? o ką reiškia, tiek kiek reikia? po kelis žirniukus kas 15 min pvz? kaip ūmiu atveju?

taip.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 01 14, 00:21)
Teka, Kristule666 ačiū 4u.gif
Noriu ryt skambintis sūnelį dėl AD pas Pinikienę užregistruoti, bet jų puslapyje neparašyta kainos, o norisi bent preliuminariai žinoti, gal galite parašyti, būčiau dėkinga 4u.gif
Ačiū jums labai, pagal aprašymą mums tinka chamomilla 4u.gif

Rodos 250 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 14, 08:47)
Rodos 250 lt  4u.gif

Ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 01 14, 10:12)
Ačiū Jums 4u.gif

Kreipiuosiu su tokiu klausimu. Gal kas gali patarti, ką reikia gerti menopauzės laikotarpiu, kai kankina periodiniai karsčio pylimai, blogas miegas, padažnėjęs lakstymas į WC
Ačiū, jei kas duos patarimą.
Pas gydytojus (homeopatus) eilės ilgiausios, o taip norosi pagerinti savijautą g.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2013 01 14, 11:25)
Kreipiuosiu  su tokiu klausimu. Gal kas gali patarti, ką reikia gerti menopauzės laikotarpiu, kai kankina periodiniai karsčio pylimai, blogas miegas, padažnėjęs lakstymas į WC
Pas gydytojus (homeopatus) eilės ilgiausios, o taip norosi pagerinti savijautą g.gif

yra kompleksu menopauzei palengvinti.
Klimakt-Heel tabletės

as kiek zinau del karscio bangu tik tiek kad jos kyla nuo nervu susijaudinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 14 sausio 2013 - 09:42
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 13, 17:49)
zarnyna valyti galima ivairiais budais, ne tik aparatu tuo. o kad ji valyti reikia, drastiskiau ar svelniau, tai faktas.

dėl žarnyno valymo bus kaip visada dvi stovyklos. Vieni už valymą, kiti prieš. smile.gif Ir kokiu būdu valyti: drastišku ar švelniu. g.gif tongue.gif
Jei drastišku - daugiau žalos nei naudos, nes išplaunat viską iš žarnyno. O tada ilgai, nuobodžiai ir brangiai atstatinėjat jo veiklą.
Jei švelniai - vaistažolės, maisto produktai, jei labai reikia klizmutė, tada daugiau naudos nei žalos.
Apibendrintai - jei prisižiūrit ką valgot, vartojat daug daržovių, grūdinių kultūrų, ląstelienos, raugintų pieno produktų, reguliariai tuštinatės - jokių valymų nereikia.
P.S. poster_offtopic.gif gavosi, bet tikiuosi, naudinga info.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 13, 22:34)
Mes taip pat pas ji apsilankem, siaip patiko, bet labai norejau kad pasakytu ka turet pvz nuo slogos, nuo kosulio, ir t.t., kokius butiniausius vaistus turet namie, bet jis issisuko tipo va israsiau jum vaistukus tai taip nebesirgsit  biggrin.gif ir tas, kad jam negali paskambinti kada prireikia irgi nuliudino.. mano vaikai daznai serga, tai noreciau konsultuotis, o prisiskambint nera kaip...Tai as dar anksciau buvau uzsirasius pas Pinikiene , jau po keliu dienu vizitas ir nezinau ka daryt , eiti pas ja ar ne, nes pas Popova 2 vaikus vedziau, ir pas ja reiktu...Bet girdejau kad ji pataria kokius butiniausius vaistus turet namu vaistinelej, kad galima prisiskambinti kada reikia, pasikonsultuoti... nezinau ka daryt, pinigai nemazi vistik...ir israsys vel naujus vaistukus, ka daryt tada , varot tuos kur Popovas israse ar ji  doh.gif  Patarkit prasau, ka daryt, verta blaskytis taip ar ne  doh.gif Praktiskai noriu pas ja eiti tik del to kad veliau galeciau skambint konsultuotis, ir kad pasakytu kokius mum butiniausius reiktu turet...nors ziuriu kad ir pati jau apsiskaiciau nemazai, bet..... unsure.gif

popovas antram vaikui taiko nuolaida. atrodo g.gif nu lyg
be to mes nesergam taip dažnai, kad būtų bėdų. kai buvo ekstra atvejai, skambinau tol, kol prisiskambinau ir būnant ne lietuvoj, pasakė, ką vartot.
o ką namie turėt iš būtiniausių tai jo, nesako jis biggrin.gif

QUOTE(Kirkė @ 2013 01 14, 12:18)
dėl žarnyno valymo bus kaip visada dvi stovyklos. Vieni už valymą, kiti prieš.  smile.gif Ir kokiu būdu valyti: drastišku ar švelniu.  g.gif  tongue.gif
Jei drastišku - daugiau žalos nei naudos, nes išplaunat viską iš žarnyno. O tada ilgai, nuobodžiai ir brangiai atstatinėjat jo veiklą.
Jei švelniai - vaistažolės, maisto produktai, jei labai reikia klizmutė, tada daugiau naudos nei žalos.
Apibendrintai - jei prisižiūrit ką valgot, vartojat daug daržovių, grūdinių kultūrų, ląstelienos, raugintų pieno produktų, reguliariai tuštinatės - jokių valymų nereikia.
P.S.  poster_offtopic.gif gavosi, bet tikiuosi, naudinga info.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 14, 14:09)
popovas antram vaikui taiko nuolaida. atrodo  g.gif nu lyg
be to mes nesergam taip dažnai, kad būtų bėdų. kai buvo ekstra atvejai, skambinau tol, kol prisiskambinau ir būnant ne lietuvoj, pasakė, ką vartot.
o ką namie turėt iš būtiniausių tai jo, nesako jis biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Taip , taiko 4u.gif bet as pati ejau ir du vaikus vedziau, tai susidare sumele blush2.gif Tai net nezinau ka ir daryt, eti pas kita daktare ar ne doh.gif turiu ir dabar klausimu, bet zinau kad jis nelabai atraso i elektroninius laiskus...
ir siaip man rodos viena vaistuka jis nelabai tinkama parinko, tai nezinau rasyt jam apie tai ar ne ? bijau nekaip pasirodyt g.gif tiesiog pagal aprasyma matau ir net nezinau duoti ar ne, kaip manot ?ar nepakenks vaikui jei duosiu? g.gif
Atsakyti
nau jau kokį gyd rinktis, tai tik jūs galit spręst. aš irgi einu pati su dviem vaikais, tai irgi moku nemažai. tik tiek kad mes kažkur kas pusę metų einam, o ir vieną kartą man rodos jis neėmė už konsultaciją, kaip už 3, o tik kaip už vieną, nes aš viena buvau, tik vaikams žirniukus parinko kitus.
o dėl tikimo netikimo, man irgi vieni labai netiko, bet ne pagal aprašymą (aš netikrinau, ką jis paskyrė, tą daviau), o emociškai prasidėjo kažkas negerai, tai aš jam parašiau, tai sakė nutraukt laikinai, o vėliau vėl pabandyt.
o skambint jūs jam išvis bandėt? nes į laiškus tikrai nebeatrašo jau gan seniai, nežinau net kodėl
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 13, 16:56)
dzada, bulanovas man nepatiko ir tiek, mano nuomone, nenormalu visiems iš eilės kišt žarnyno valymo procedūras (juolab, kad jos yra būtent tam pačiam centre ir kainuoja kosmosą). o dėl  maisto produktų. anot jo turėjom atsisakyt praktiškai visko ir dėl ko? dėl kažkokio aparčiuko?  na man jis netiko ir nepatiko, pas jį niekam nerekomenduočiau eit. o popovas pagal paveldėjimą homeopatas, iš kartos į kartą perduodamos žinios kaip sakant, man tiko. buvom ir pas gemą, netiko visai, biolaukai nesutapo

supratau, aciu uz nuomone 4u.gif jei persha ner gerai. mes kol kas valomes visa sheima be drastisku budu, kaip vat parase Kirke 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2013 01 13, 20:19)
37-38', šokinėjanti tokia rolleyes.gif
O po kiek duoti  chamomilia, jei viburcol jau dėjau? 4u.gif

as duodu kas 15min, kai labai umu,mazei 1,5 metu tai duodu 2 zirniukus 4u.gif bet pas mus ne 30potencija, o tokia 6, 12,30, 2000( cia viename) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2013 01 14, 10:25)
Kreipiuosiu  su tokiu klausimu. Gal kas gali patarti, ką reikia gerti menopauzės laikotarpiu, kai kankina periodiniai karsčio pylimai, blogas miegas, padažnėjęs lakstymas į WC

Cimicifuga 6. Veikia estrogenų gamybą. 4u.gif Dar vienas pagrindinių reguliuojančių moteriškus hormonus - Sepia (6 ar 30).
Dar minėta heel produkcija (Klimakt heel, hormeel). Pasiskaitykite sudedamųjų dalių aprašymus (materia medica), kuris labiau tiktų.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 14, 10:41)
yra kompleksu menopauzei palengvinti.
Klimakt-Heel tabletės

as kiek zinau del karscio bangu tik tiek kad jos kyla nuo nervu susijaudinimo.

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti