Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(kristule666 @ 2013 02 06, 12:39)
o man antanavicius taip sake, nesutria vyras ir zmona biggrin.gif

Geras biggrin.gif bet gal tada pakaitomis tik pačioje pradžioje, ar visą sirgimą? Daktarė taip sakė į konkrečią situaciją, ko gero taip ir turi būti, bet dar pabrėžė, kad po negri 2, negri 1 nebeveiksmingas. Ir dar kas man įdomu buvo, kad moterims ligos pradžioje vos pajunti viruso simptomus -gerti Negri 2 vaikams, o vyrams Negri 1 suaugusiems. Nepaaiškino kodėl, tik man taip prie visų pradžių kai sloga kabina, gerklę gniaužt pradeda, Negri 1 suaugusiems jau ne vieną kartą pagelbėjo.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 02 06, 10:47)
Po kiek laiko, kai pasveiko, atkrito? Ir ar ilgai sirgo?
Klausiu, nes maniškiui, kaip jau minėjau, vakar silpna buvo labai, galva stipriai skaudėjo, raumenys skaudėjo, jautėsi kaip sulaužytas. Temperatūros max buvo 38, bet vakare ji nukrito ir ryte buvo 36,6. Vieną dieną tik tęsėsi visa tai. O daviau Influcidą, Osciloccocsinum ir Rhus tox.

sirgo dvi dienas, temperatūros buvo 39-39,5 abi dienas. Sukilo staigiai, labai nenorėjo kristi, bet po dviejų dienų nukrito ir nebepakilo. Mažius jautėsi su tokia temperatūra gerai, o dukra paslika gulėjo. Bet apetitai buvo, vaikštinėjo, žaidė, daug miegojo. Jokie kiti simptomai neišlindo, tik mažius buvo pakimęs. Palaikiau dvi dienas namie, viskas buvo gerai: jokios temperatūros, tik nedidelė sloga dukrai. O po dviejų dienų vėl staigiai sukilo temperatūra iki 39, o tada ir kosuliai ir sloga atsirado. Dabar jau bus savaitė kaip serga. Sloga dukrai nelabai nori trauktis, o kosuliai mažiui beveik baigėsi. Jei lyginčiau su kitais sirgimais, sakyčiau, kad šį kartą Rhus tox nebuvo toks veiksmingas. Kažką reikėjo pridėti prie jo arba ilgiau duoti (daviau 3 dienas).
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2013 02 06, 14:38)
Geras biggrin.gif bet gal tada pakaitomis tik pačioje pradžioje, ar visą sirgimą? Daktarė taip sakė į konkrečią situaciją, ko gero taip ir turi būti, bet dar pabrėžė, kad po negri 2, negri 1 nebeveiksmingas. Ir dar kas man įdomu buvo, kad moterims ligos pradžioje vos pajunti viruso simptomus -gerti Negri 2 vaikams, o vyrams Negri 1 suaugusiems. Nepaaiškino kodėl, tik man taip prie visų pradžių kai sloga kabina, gerklę gniaužt pradeda, Negri 1 suaugusiems jau ne vieną kartą pagelbėjo.

o kas yra tie Negri 1, Negri 2 ? kokia ju sudetis? ax.gif
as paprastai ligos pirma diena duodu pakaitom belladonnos ir ferrum phosp.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 02 07, 00:25)
sirgo dvi dienas, temperatūros buvo 39-39,5 abi dienas. Sukilo staigiai, labai nenorėjo kristi, bet po dviejų dienų nukrito ir nebepakilo. Mažius jautėsi su tokia temperatūra gerai, o dukra paslika gulėjo. Bet apetitai buvo, vaikštinėjo, žaidė, daug miegojo. Jokie kiti simptomai neišlindo, tik mažius buvo pakimęs. Palaikiau dvi dienas namie, viskas buvo gerai: jokios temperatūros, tik nedidelė sloga dukrai. O po dviejų dienų vėl staigiai sukilo temperatūra iki 39, o tada ir kosuliai ir sloga atsirado. Dabar jau bus savaitė kaip serga. Sloga dukrai nelabai nori trauktis, o kosuliai mažiui beveik baigėsi. Jei lyginčiau su kitais sirgimais, sakyčiau, kad šį kartą Rhus tox nebuvo toks veiksmingas. Kažką reikėjo pridėti prie jo arba ilgiau duoti (daviau 3 dienas).

Mums daktariukas sakė duoti Tuberculinum+Echinacea lašiukus paskutiniams simptomams nuimti.

Bet ką tik vėl vėmė po 4-ių dienų pertraukos ir skundžias galvos skausmu. Tempos nėra. Apskritai pradedu įtarti arba migreną savo beveik aštuonmečiui, arba kažkas su akimis negerai. Pirmadienį darysiu rimtesnius tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2013 02 07, 17:44)
Mums daktariukas sakė duoti Tuberculinum+Echinacea lašiukus paskutiniams simptomams nuimti.

Bet ką tik vėl vėmė po 4-ių dienų pertraukos ir skundžias galvos skausmu. Tempos nėra. Apskritai pradedu įtarti arba migreną savo beveik aštuonmečiui, arba kažkas su akimis negerai. Pirmadienį darysiu rimtesnius tyrimus.

Zinokit jau galva ir man plysta nuo tu ligu verysad.gif Karscevo sunus penkias paras dvi paras pagerejimas jau nurimau, kad lyg virusas pasitrauke. Siandiena sako mamyte skauda smegenys palieciau galvyte, tai taip smilkiniukai tvinksejo temp., 37 taciau daviau paracetamolio, nes nenumaniau ka duoti nuo skausmo anotacijoje raso, kad tinka nuo skausmo galvos. Uzmigo verysad.gif
O kokius rimtesnius tyrimus zadate daryti? Musu gydytoja padare krauja ir sako rodo uzdegima, tai myk myk nu reiketu pagerti antibiotiku. Zinokit nusisaut gatava tokiu neuztikrintu balsu ji pasake, kad net bloga pasidare antras kursas butu antibiotiku. Ir pirmi nezinau ar buvo reikalingi doh.gif Tai ar as gydytoja ar ji. Sakau nekarsciuoja jau dvi paras, tai virusas jam sakau ar ne. Nu jai nesukarsciuos daugiau tai neatvaziuokit. O jai sukarsciuos atvaziuokit israsysiu antibiotiku doh.gif verysad.gif Ir setau plysta jam galvyte. Kosulys slapes atsikosti, slogyte vidine.
Palikta viskas mano atsakomybeje greitaja kviestis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 02 07, 20:23)
Zinokit jau galva ir man plysta nuo tu ligu verysad.gif  Karscevo sunus penkias paras dvi paras pagerejimas jau nurimau, kad lyg virusas pasitrauke. Siandiena sako mamyte skauda smegenys palieciau galvyte, tai taip smilkiniukai tvinksejo temp., 37 taciau daviau paracetamolio, nes nenumaniau ka duoti nuo skausmo anotacijoje raso, kad tinka nuo skausmo galvos. Uzmigo  verysad.gif
O kokius rimtesnius tyrimus zadate daryti? Musu gydytoja padare krauja ir sako rodo uzdegima, tai myk myk nu reiketu pagerti antibiotiku. Zinokit nusisaut gatava tokiu neuztikrintu balsu ji pasake, kad net bloga pasidare antras kursas butu antibiotiku. Ir pirmi nezinau ar buvo reikalingi doh.gif Tai ar as gydytoja ar ji. Sakau nekarsciuoja jau dvi paras, tai virusas jam sakau ar ne. Nu jai nesukarsciuos daugiau tai neatvaziuokit. O jai sukarsciuos atvaziuokit israsysiu antibiotiku doh.gif  verysad.gif Ir setau plysta jam galvyte. Kosulys slapes atsikosti, slogyte vidine.
Palikta viskas mano atsakomybeje greitaja kviestis? verysad.gif

Pradžiai, aišku kraujas+šlapimas. Aš prieš antibiotikus "bile reik bile nereik", kaip mūsų gydytojai mėgsta išrašyt. Jei primygtinai siūlys - lėksim pas savo homeopatą tartis. O šiaip dar siuntimų prašysiu pas okulistą, neurologą, echoskopą jau esam darę, patologijaus vidaus organuose nėra. Dar būtų gerai ištirt, ar nėra auksinio stafilokoko žarnyne...
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2013 02 07, 22:09)
Pradžiai, aišku kraujas+šlapimas. Aš prieš antibiotikus "bile reik bile nereik", kaip mūsų gydytojai mėgsta išrašyt. Jei primygtinai siūlys - lėksim pas savo homeopatą tartis. O šiaip dar siuntimų prašysiu pas okulistą, neurologą, echoskopą jau esam darę, patologijaus vidaus organuose nėra. Dar būtų gerai ištirt, ar nėra auksinio stafilokoko žarnyne...

Slapima tirdavo sena sunucio pediatre isejo i pensija.
Dabar visad padaro tik kraujo tyrima ir tai mano prasymu. Zinokit taip tikejaus paims krauja ir bent suzinosiu kas jam yra. Kraujas pas sunu dar sutirstejes, eme is dvieju pirsteliu.. Girdau stodala ir nupirkau tartephedreel sloga skaidri, bet neissipuce vaikas jauce, kaip ji teka gerklyte.
Nezinau jai dar bus tokia itartina temperatura rysiuos vaziuot ligoninen. Nes matau iseiti jai pas gydytoja, tai pati nesupranta reik ar nereik mum antibiotiku tipo pati turiu nusprest. O taip buvau patenkinta seimos gydytoja kol nesusirgom rimciau verysad.gif
Atsakyti
Noriu paklaust. Sūnui šiandien vėl 38 iš pačio ryto. O taip tikėjaus, kad lengvai pralįsim. Užteko paplikinėti. Šiandien temperatūra ryte 38, naktį blogai miegojo, išraudęs visas, lūpos tokios vos ne vyšninės, kaip apibrėžtos, bet nėra toks nusilpęs, gana aktyvus, valgyt nori, gerklė raudona ir snarglys po nosiarykle vaikšto, nors slogos kaip ir nėra, nekalba pro nosį. Snarglys toks tirštas, geltonas, prie gerklės prisikabinęs. O gerklė raudona visa, truputį užkilusi, skauda ryjant.
Ką duoti nuo gerklės ir to snarglio gerklės galinėje sienelėje?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 02 08, 08:18)
Noriu paklaust. Sūnui šiandien vėl 38 iš pačio ryto. O taip tikėjaus, kad lengvai pralįsim. Užteko paplikinėti. Šiandien temperatūra ryte 38, naktį blogai miegojo, išraudęs visas, lūpos tokios vos ne vyšninės, kaip apibrėžtos, bet nėra toks nusilpęs, gana aktyvus, valgyt nori, gerklė raudona ir snarglys po nosiarykle vaikšto, nors slogos kaip ir nėra, nekalba pro nosį. Snarglys toks tirštas, geltonas, prie gerklės prisikabinęs. O gerklė raudona visa, truputį užkilusi, skauda ryjant.
Ką duoti nuo gerklės ir to snarglio gerklės galinėje sienelėje?

As sulphur bandyciau, pvz engystol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2013 02 07, 17:11)
o kas yra tie Negri 1, Negri 2 ? kokia ju sudetis?  ax.gif
as paprastai ligos pirma diena duodu pakaitom belladonnos ir ferrum phosp.

Negri 1 ir Negri 2 kompleksai atskirai vaikams ir suaugusiems.Juos dažniausiai skiria Panevėžio homeopatas Antanavičius, ar jis jų autorius, negaliu pasakyti.Skiria juos prie peršalimo ligų ir gripo gydymui.

Jri domina sudėtis, galiu surašyti smile.gif
Negri 1vaikams: Aconitum 30,Arsenicum jodatum30, Ferrum phosphoricum30

Negri 2 vaikams: Bellladonna 30, Bryonia 30, Pulsatilla30,Hepar Sulfur 30

Negri 1 suaugusiems: Aconitum 200, Arsenicum jodatum 200, Rhus200
Negri 2 suaugusiems:Phytolacca 200, Bryonia 200, Hepar Sulfur 200,
Atsakyti
Pas mus is po slogos liko toks sausas ir gan stiprokas kosulys.Ypac koseja prabudus po miego.Kazin ka galeciau duoti?
Atsakyti
Sveikos, ar esate kuri vaikams davusi streptococinum? Nejauku kazkaip, paskyre homeopatas..
Atsakyti