Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(Kristinukas @ 2013 02 04, 20:50)
Merginos,

vaiko atkritimas po 5 dienų: ir pirmą sykį, ir antrą aukšta tempa (kasdien šokinėjanti nuo nebuvimo iki 39,4), nekosti, nesloguoja, pirmą ligos dieną vemia.
Pirmą kartą puikiausiai pasigydem su Aconitum, antrą kartą nebepadeda. Gripas???
Ką duoti?

Jei vemia, tuomet galetu tikti nux vomica ar arsenicum album 4u.gif

QUOTE(Aprile @ 2013 02 05, 07:40)
Laba ryteli. Neteko dar susidurti sunus karsciuoja penkta para. Gyd nedare ekstra kraujo suzinosiu atsakymus tik sen po pietu. verysad.gif Ar prie viruso laikosi toks ilgas karscevimas.    Kosulys ir raudona gerkle, plaucei svarus. Jau kirba mintis apie ligonine

O kodel jus gydotes pyrogan zirniukais? jJei jau penkta para nekrenta temperatura, tuomet reiktu ieskot kitu zirniuku 4u.gif

QUOTE(argus @ 2013 02 05, 14:29)
Sūnus susirgo: temperatūra kol kas 37,6. Silpna, galva skauda judant, šaltkrėtis krečia, bet nestiprus. Apetitą turi, neatrodo blogai. Tik jaučiasi silpnai. Ką duoti?

Man i Bryonia panasu 4u.gif

Cia galima placiau pasiskaityti, kas tinka gripo atveju
http://www.huffingto...u_b_802803.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 05 vasario 2013 - 14:49
Kai po šlapio kosulio liko sausi pakosčiojimai, kas tiktų? Šiaip jaučiasi gerai, ptas sako, kad pradeda kutenti gerklėje. Procesas jau tikrai ne ūmus, sakyčiau įsisenėjęs. Tik. kad su savo žiniomis pagerinu padėtį, bet niekaip neįveikiu.
Atsakyti
Iewuzze dienos metu jai uzkildavo iki 38 ju suduodavau ir nukrisdavo. Nakti sakau man paranoja temperaturai, tai duodavau paracetamolio blush2.gif Ir senakt buvo penkta para. Nuo ryto sunutis nekarsciuoja thumbup.gif Skambinsiu gydytojai tyrimu atsakymo.
Tai mum iseina sitie zirniukai netinka ar kaip, nes jie numusdavo temp bwt ji vel kildavo, o kaip turetu buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2013 02 05, 16:58)
Kai po šlapio kosulio liko sausi pakosčiojimai, kas tiktų? Šiaip jaučiasi gerai, ptas sako, kad pradeda kutenti gerklėje. Procesas jau tikrai ne ūmus, sakyčiau įsisenėjęs. Tik. kad su savo žiniomis pagerinu padėtį, bet niekaip neįveikiu.

stodali pabandykit
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2013 02 05, 17:06)
Iewuzze dienos metu jai uzkildavo iki 38 ju suduodavau ir nukrisdavo. Nakti sakau man paranoja temperaturai, tai duodavau paracetamolio blush2.gif Ir senakt buvo penkta para. Nuo ryto sunutis nekarsciuoja  thumbup.gif Skambinsiu gydytojai tyrimu atsakymo.
Tai mum iseina sitie zirniukai netinka ar kaip, nes jie numusdavo temp bwt ji vel kildavo, o kaip turetu buti blush2.gif

kai vaikas karsciuoja, duodu negri 1 ir negri 2. negri 1 dazniau.
Atsakyti
Stodali sugėrė, pagerėjo, bet kosulio pilnai nepanaikino. Įtariu, kad kažkuri dalis ten tinka, bet kas? Bandyčiau suduoti didesnės potencijos. Man mintis kirba, kad gal gleivinė išsausėjusi, tik savo užrašuose nerandu kas pagelbėtų. Gal kuri susidūrėte.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 02 05, 15:22)
stodali pabandykit
Papildyta:

Dekui, bet truputi nesuprantu. Juk mum pyrogran veike! tik sakau taip dar nebuvo penkes paras karscevo. Ilgokai vaikas issikankines. Taciau jai mum virusas, tai ir su tinkamais zirniukais butu tiek karsceves? Ar jai pavyktu parinkti tinkamus karscevimas visai pradingtu. Pirma karteli musem temperatura zirniukais blush2.gif
o gal galetumete atsakyti kaip reiketu atsirinkti zirniukus temperaturai zinau turbut kiekvienas atvejis individualus, bet gal yra kokios nuostatos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 02 05, 16:22)

QUOTE(Aprile @ 2013 02 05, 16:57)
o gal galetumete atsakyti kaip reiketu atsirinkti zirniukus temperaturai zinau turbut kiekvienas atvejis individualus, bet gal yra kokios nuostatos blush2.gif

Nu, maža aš konsultantė, bet pasak, Panevėžiečio homeopato Antanavičiaus žmonos, kuri irgi daktarė, moka gydyti hom., sakė, kad kai pradedi duoti Negri 2 vaikams, Negri 1vaikams nebeveiksmingas.Ji sakė, kad pvz po Negri 1vaikams ar Negri 2 vaikams panaudojimo turi praeiti apie 2 savaites, kad vėl juos naudoti. O nuo karščiavimo reikia Beladonos homacord lašiukus(skaičius pagal metus) įlašinti į 0,5 l vandens ir pusvalandžio bėgyje išgurkšnoti. Negri 2 vaikams čiulpti dažnokai, bent jau kas val. Ir kai karščiuoja aš duodu engistolį. Čia jau mano vaiko pediatrė taip skiria mano 8 m. dukrai: 1 dieną kas val po 1 tab - 8 tab iš viso , antrą dieną - kas 2 val po 1 tab - 6 tab iš viso, po to po 1 tab 3 k dienoje.(Šitoje temoje kelis psl atgal skaičiau, kaip patarėte ūmiai, kai tik tik prasideda liga, engistolį duoti kas 15 min 2 val - išbandžiau ant vyro -suveikė 4u.gif )Ir dar imunitetui stiprinti echinacėją. kai tik temperaūra nukrenta, Beladonos lašiukais reikia nebeduoti, užtenka kiek yra Negri 2 vaikams komplekso sudėtyje. Taip jau esu išbandžiusi abiem vaikams, mums padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 05 vasario 2013 - 19:48
Labas vakaras 4u.gif

Noriu pasitikslinti ar gerai suprantu kas yra sloga, telakti galine nosies sienele, čia kai jaučiasi vaiko gerklytėj tarsi snargliukai, bet traukiant mažai kas teišsitraukia? blush2.gif rolleyes.gif

Ar galima vienu metu duoti ir homeopatinius ir augalinius preparatus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2013 02 05, 20:43)
Nu, maža aš konsultantė, bet pasak, Panevėžiečio homeopato Antanavičiaus žmonos, kuri irgi daktarė, moka gydyti hom., sakė, kad kai pradedi duoti Negri 2 vaikams, Negri 1vaikams nebeveiksmingas.Ji sakė, kad pvz po Negri ..

o mes kai karsciuoja vaikas negri 1 ir negri 2 netgi kas 15 minuciu visa para duodam, ir jokios temperaturos musimo nedarom , kad ir 39 vaikui kakle arterijas saldom, plonai apklojam(taip gydytoja rekomendavo) ir negriukus kas 15 minuciu ir kuo daugiau bandyti suduoti gerti liepziedziu su meduciu, ir po paros ar dvieju tempos nebebuna visai, organizmas virusa pats patvarko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2013 02 04, 11:08)
Merginos, patarkit ką galima būtų naudoti nuo rotaviruso iš gatavų vaistukų, kurių galima rasti paprastose vaistinėse? Nux Vomica Homaccord netinka?

visada prie virusų duodu Rhus tox. Jis mums labai veiksmingas. Jei roto virusas, rhus tox 30 su Arsenicum album 6 (atrodo taip vadinasi) pakaitomis.
QUOTE(Kristinukas @ 2013 02 04, 21:50)
Merginos,

vaiko atkritimas po 5 dienų: ir pirmą sykį, ir antrą aukšta tempa (kasdien šokinėjanti nuo nebuvimo iki 39,4), nekosti, nesloguoja, pirmą ligos dieną vemia.
Pirmą kartą puikiausiai pasigydem su Aconitum, antrą kartą nebepadeda. Gripas???
Ką duoti?

maniškiai irgi atkrito( prieš tai visgi buvo gripas ). Lygiai taip pat pakilo temperatūra ir atsirado negražūs kosuliai. Temperatūrą numušiau su Beladona ir Rhus tox, daugiau neužkilo, o dabar duodu Hepar sulfur plius žolinius preparatus atsikosėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 02 06, 10:40)
visada prie virusų duodu Rhus tox. Jis mums labai veiksmingas. Jei roto virusas, rhus tox 30 su Arsenicum album 6 (atrodo taip vadinasi) pakaitomis.

maniškiai irgi atkrito( prieš tai visgi buvo gripas ). Lygiai taip pat pakilo temperatūra ir atsirado negražūs kosuliai. Temperatūrą numušiau su Beladona ir Rhus tox, daugiau neužkilo, o dabar duodu Hepar sulfur plius žolinius preparatus atsikosėjimui.

Po kiek laiko, kai pasveiko, atkrito? Ir ar ilgai sirgo?
Klausiu, nes maniškiui, kaip jau minėjau, vakar silpna buvo labai, galva stipriai skaudėjo, raumenys skaudėjo, jautėsi kaip sulaužytas. Temperatūros max buvo 38, bet vakare ji nukrito ir ryte buvo 36,6. Vieną dieną tik tęsėsi visa tai. O daviau Influcidą, Osciloccocsinum ir Rhus tox.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 06 vasario 2013 - 09:50
QUOTE(vėtrė @ 2013 02 05, 21:43)
Nu, maža aš konsultantė, bet pasak, Panevėžiečio homeopato Antanavičiaus žmonos, kuri irgi daktarė, moka gydyti hom., sakė, kad kai pradedi duoti Negri 2 vaikams, Negri 1vaikams nebeveiksmingas.Ji sakė, kad pvz po Negri 1vaikams ar Negri 2 vaikams panaudojimo turi praeiti apie 2 savaites, kad vėl juos naudoti. O nuo karščiavimo reikia Beladonos homacord lašiukus(skaičius pagal metus) įlašinti į 0,5 l vandens ir pusvalandžio bėgyje išgurkšnoti. Negri 2 vaikams čiulpti dažnokai, bent jau kas val. Ir kai karščiuoja aš duodu engistolį. Čia jau mano vaiko pediatrė taip skiria mano  8 m. dukrai: 1 dieną kas val po 1 tab - 8 tab iš viso , antrą dieną - kas 2 val po 1 tab - 6 tab iš viso, po to po 1 tab 3 k dienoje.(Šitoje temoje kelis psl atgal skaičiau, kaip patarėte ūmiai, kai tik tik prasideda liga, engistolį duoti kas 15 min 2 val - išbandžiau ant vyro -suveikė 4u.gif )Ir dar imunitetui stiprinti echinacėją. kai tik temperaūra nukrenta, Beladonos  lašiukais reikia nebeduoti, užtenka kiek yra Negri 2 vaikams komplekso sudėtyje. Taip jau esu išbandžiusi abiem vaikams, mums padėjo smile.gif

o man antanavicius taip sake, nesutria vyras ir zmona biggrin.gif
Atsakyti