Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 23 tema

QUOTE(kristule666 @ 2013 01 31, 08:48)
mamytes, gal esate susidurus su slapimo nelaikymu po gimdymo.: ciaudint kostint, begant, nes jau 2 metai praejo, bet... gal ka patartumete? aciu

pabandykite pasiskaityti causticum, pullsatila, natrum muriaticum, zincum metallicum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 30, 14:12)

Kas galėtų suskystinti žaliai/baltai/gelsvą slogą? Yra čiaudulys, sloga sunkiai pučiasi, nosis šiek tiek užgulta, gleivių daugiau kairėje pusėje. Duodu hepar sulfur ir Silicea, nes nuima užburkimą, tada lengviau išsipučia. Dar girdau Sinupretą, bet nelabai veiksmingas. Į Kal.bich slogos spalva nepanaši.

Ta pati Pulsatila? O neatsiranda nušašėjimų nosyje/panosėje? Jei taip - dar gali būt Graphites.
Hydrastis?

QUOTE(VIVULIA @ 2013 01 30, 14:39)
aha ir man idomu  ax.gif  bet vis mastau kad mums koks virusas prikibes, nes iki  antibu (geriam nuo inkstu ligu) 2 savaites bego, net ir kai temperatura nukrito, antibus vis dar  geriai -  sloga pasiliko  doh.gif  nieks is homeopatiniu nepadejo/nepadeda, net actifeda buvau davusi  doh.gif  tai kosuliuka nueme, bet tik ne  sloga  doh.gif nuo vakas antigripina 1 duodu - lauksiu rezultato  ax.gif

Antigripinas 1 šiuo atveju nelabai... Geriau tada 3 antigripinas arba koks homeovox iš platesnių kompleksų, jei nepavyksta atrinkti vieno.

QUOTE(Kategoriška @ 2013 01 30, 17:05)
Na man tai tik drąsa, bet aš nedrysčiau ir nerizikuočiau vaiku. Pvz maniškė praeito 1dienio naktį pradėjo iš pradžių laringitiškai kosėti, vemti, vėmė visą naktį, atsirado ir sloga, nuėjom pas gyd, jokių vaistų dar nerašė, paėmė kraują, kuris rodė nerodė uždegimo, tad skyrė priešvirusinį gydymą. ( nieko nuo kosulio neišrašė, tik valyt nosį, gerklę purkšti, nes buvo raudona)  Beje nuo pat tos nakties iki 4dienio vakaro dukrai buvo temperatūra  38 - 38,5. Ir aš ją mušiau, nes ji negalėjo miegoti. 2dienio dieną ir vakarą praleido lovoj, ko niekada paprastai nebūna. 3dienį lyg ir pagerėjo kiek, tačiau 4dienį vėl pradėjo blogėti, vėl pas gyd. vėl kraujo tyrimas, tada jau CRB buvo 4 kartus pakilęs nuo antradienio. Gydytoja skyrė antibiotikus, aš dar pasiginčyjau su ja, sakė kad skirtų ir savo vaikui. Ir ką su kiekviena antibiotikų doze mergaitei pradėjo gerėti, po dienos nukrito temperatūra. Baisu ir pagalvoti kas būtų be antibiotikų. Nedrįsčiau taip kaip kai kurios iš jūsų visiškai nepaisyt gydytojų nuomonės. Keik mirčių būta paskutiniu metu dėl mamų aplaidumo. Ne taip seniai vienas vaikelis mirė nuo kokliušio, nes nebuvo skiepytas, o tėvai gydė žolelėm. Beje ir pati esu skiepijus savo vaiką visais nemokamais privalomais skiepais.

Keisčiausia man nuo ko apsirgo dukrytė, nes įtariu tik vieną dalyką, nuogom kojytėm vien su kelnaitėm, lakstė, žaidė kokį pusvalnadį gal ir daugiau, ir pati liga užėjo labai staigiai, 20 val. užmigo, visą dieną sausai pakosėjo, bet retai, nelabai ir sureikšminau, o 22 kai prabudo tai su kosuliu ir vėmimu.

Tai ką jūs rašot yra standartinis įprastas gydymosi būdas... Jei yra pakankamai kantrybės ir noro/laiko domėtis homeopatija - atrandi ir kitas alternatyvas.
Jau ne vienas atvejis yra buvęs, kai tie patys antibiotikai "nelaiko" - kosulys, temperatūra lieka. Bet atitaikius tinkamą homeopatinį, praeina per kelias valandas... Tačiau tas atitaikymas kartais tiek energijos atima ir laiko...

Kiek galiu pastebėt tiek iš savo patirties, tiek iš aplinkos: didžiausias kliuvinys mums patiems yra nuosava baimė... Tada įsijungia emocijos, atitinkamos mintys ir sudie razumėli. Suvaldžius tą baimę atsiranda sprendimai ir gyvenimas nėra toks baisus, kad reiktų vadovautis ta pačia schema kiekvieną kartą (šiuo konkrečiu atveju - gydymasis antibiotikais).
Atsakyti
Sveikos, mano pupa vis serga ir serga, jau nezinau ko griebtis. Ciulpiam jau kiek laiko Echinacea complex, bet kaip sirgo kas dvi savaites taip serga, aisku cia darziukas prisideda, bet as jau manau, kad ir sedint namuose ji daznai sirgtu. Gal galit parasyti kaip jus stiprinat imuniteta, kas padejo? Nes, kaip suprantu, kadangi sie mums ne trupucio nepadeda tai reiktu keisti kitais g.gif
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 30, 14:12)
Kategoriška, ką turite mintyje sakydama, kurie geriausi žirniukai? jei imunitetui stiprinti, tai maniškiams šis kompleksas buvo neveiksmingas. Jei apie kitus žirniukus, tai man veiksmingi kiti Rotušės vaistinėje gaminami kompleksai.

O kas jums veiksminga is tos vaistines?
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2013 01 31, 19:30)
Sveikos, mano pupa vis serga ir serga, jau nezinau ko griebtis. Ciulpiam jau kiek laiko Echinacea complex, bet kaip sirgo kas dvi savaites taip serga, aisku cia darziukas prisideda, bet as jau manau, kad ir sedint namuose ji daznai sirgtu. Gal galit parasyti kaip jus stiprinat imuniteta, kas padejo? Nes, kaip suprantu, kadangi sie mums ne trupucio nepadeda tai reiktu keisti kitais g.gif

Alija, jūs pasiskaitykit homeopatijos pagrindus 4u.gif . Echinacea kompleksas nebūtinai visiem turi padėt. Taip pat "veiksminga" kiekvienam yra individualūs vaistai. Jei neatitinka negalavimo pobūdžioi, priežasties, eigos - jie ir bus "neveiksmingi". Jei serga pastoviai - arba reikia kreiptis į gydytoją, kad nustatytų, kas tiksliai tinka, arba pačiai gilintis.
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2013 01 31, 19:30)

O jūs apskritai domitės kas stiprina ir silpnina imunitetą? Jei jūs stiprinate tik su homeopatiniais, o yra kiti veiksniai kas silpnina, tai niekas nepadės. Turi būti bendras kompleksas.
Atsakyti
Sveikos mamytės, na niekaip nepavyksta man užčiuopti ligos pradžios, na pradėjo mano mažius naktį šnopuoti, dieną niekas nebėgo, o po pietų miegelio jaučiasi paburkimas, dešinysis limfmazgis padidėjęs, jaučiasi gerai, mėnesį vartojom po antibų hepar sulfur ir na mur, ką darau ne taip, patarkit, nes veiksminga homeopatija būna ypač pradžioje, dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2013 01 31, 11:25)

Kiek galiu pastebėt tiek iš savo patirties, tiek iš aplinkos: didžiausias kliuvinys mums patiems yra nuosava baimė... Tada įsijungia emocijos, atitinkamos mintys ir sudie razumėli. Suvaldžius tą baimę atsiranda sprendimai ir gyvenimas nėra toks baisus, kad reiktų vadovautis ta pačia schema kiekvieną kartą (šiuo konkrečiu atveju - gydymasis antibiotikais).

auksiniai zodziai, ir is tiesu reikia baime nugaleti, nes baime isvis daug ka padaro... bijodavau vaiku maudyti , nes po maudyniu iskarto susirgdavo, daktare pasake - mamyte tu baime savo ir prikvieti viska. nebebijok, nugalek savo baimes ir pamatysi kaip gerai bus.

pasitvirtino su laiku sitas dalykas thumbup.gif
Papildyta:
norejau pasiteirauti ar arsenicum album gali buti naudojamas nuo alergisko kokio kosulio?
Atsakyti
Sveikutes kur buvus kur nebuvus ir vel su klausimu.
Atsirgo sunutis tris savaites. Paejo i mokykla tris dienas senakt sukarscevo laikes 37.5 tik nesenai buvo sukilus iki 38.5 sunkei muses. Sudavinejau Pyrograno ar ir toliau jo duoti jai ji nukrito?
Katik sunus suviduriavo bet dar nevandeniu nux vomca netinka nuo vidurevimo ka duoti. Stebesiu neatmetu galimybes vaziuot ligoninen
Atsakyti
Perskaiciau straipsni V.Misius homeopatas prie viduriavimo rekomendavo Arsenicum 6 ar butu siu vaistuku pirkti paprastoje vaistineje g.gif
Atsakyti
Arsenicum alb tik homeopatinese ,paprastose vaistinese nera
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2013 02 01, 18:01)
Arsenicum alb tik homeopatinese ,paprastose vaistinese nera

Aciu labai jau nulekiau nupirkau rolleyes.gif labai viliuosi kad ce tik sutapimas tas viduriavimas ir karscevimas nes jau antras menuo ligos verysad.gif

Ar turi buti tarpas tarp sudavimo zirniuku nuo temperaturos ir vidurevimo.Ar galiu suduot kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 01 vasario 2013 - 19:11
QUOTE(Aprile @ 2013 02 01, 20:53)
Aciu labai jau nulekiau nupirkau rolleyes.gif labai viliuosi  kad ce tik sutapimas tas viduriavimas ir karscevimas nes jau antras menuo ligos  verysad.gif

Ar turi buti tarpas tarp sudavimo zirniuku nuo temperaturos ir vidurevimo.Ar galiu suduot kartu?

3 min pertrauka kalit padaryti.
Atsakyti