QUOTE(Kirkė @ 2013 01 30, 14:12)
Kas galėtų suskystinti žaliai/baltai/gelsvą slogą? Yra čiaudulys, sloga sunkiai pučiasi, nosis šiek tiek užgulta, gleivių daugiau kairėje pusėje. Duodu hepar sulfur ir Silicea, nes nuima užburkimą, tada lengviau išsipučia. Dar girdau Sinupretą, bet nelabai veiksmingas. Į Kal.bich slogos spalva nepanaši.
Ta pati Pulsatila? O neatsiranda nušašėjimų nosyje/panosėje? Jei taip - dar gali būt Graphites.
Hydrastis?
QUOTE(VIVULIA @ 2013 01 30, 14:39)
aha ir man idomu
bet vis mastau kad mums koks virusas prikibes, nes iki antibu (geriam nuo inkstu ligu) 2 savaites bego, net ir kai temperatura nukrito, antibus vis dar geriai - sloga pasiliko
nieks is homeopatiniu nepadejo/nepadeda, net actifeda buvau davusi
tai kosuliuka nueme, bet tik ne sloga
nuo vakas antigripina 1 duodu - lauksiu rezultato
Antigripinas 1 šiuo atveju nelabai... Geriau tada 3 antigripinas arba koks homeovox iš platesnių kompleksų, jei nepavyksta atrinkti vieno.
QUOTE(Kategoriška @ 2013 01 30, 17:05)
Na man tai tik drąsa, bet aš nedrysčiau ir nerizikuočiau vaiku. Pvz maniškė praeito 1dienio naktį pradėjo iš pradžių laringitiškai kosėti, vemti, vėmė visą naktį, atsirado ir sloga, nuėjom pas gyd, jokių vaistų dar nerašė, paėmė kraują, kuris rodė nerodė uždegimo, tad skyrė priešvirusinį gydymą. ( nieko nuo kosulio neišrašė, tik valyt nosį, gerklę purkšti, nes buvo raudona) Beje nuo pat tos nakties iki 4dienio vakaro dukrai buvo temperatūra 38 - 38,5. Ir aš ją mušiau, nes ji negalėjo miegoti. 2dienio dieną ir vakarą praleido lovoj, ko niekada paprastai nebūna. 3dienį lyg ir pagerėjo kiek, tačiau 4dienį vėl pradėjo blogėti, vėl pas gyd. vėl kraujo tyrimas, tada jau CRB buvo 4 kartus pakilęs nuo antradienio. Gydytoja skyrė antibiotikus, aš dar pasiginčyjau su ja, sakė kad skirtų ir savo vaikui. Ir ką su kiekviena antibiotikų doze mergaitei pradėjo gerėti, po dienos nukrito temperatūra. Baisu ir pagalvoti kas būtų be antibiotikų. Nedrįsčiau taip kaip kai kurios iš jūsų visiškai nepaisyt gydytojų nuomonės. Keik mirčių būta paskutiniu metu dėl mamų aplaidumo. Ne taip seniai vienas vaikelis mirė nuo kokliušio, nes nebuvo skiepytas, o tėvai gydė žolelėm. Beje ir pati esu skiepijus savo vaiką visais nemokamais privalomais skiepais.
Keisčiausia man nuo ko apsirgo dukrytė, nes įtariu tik vieną dalyką, nuogom kojytėm vien su kelnaitėm, lakstė, žaidė kokį pusvalnadį gal ir daugiau, ir pati liga užėjo labai staigiai, 20 val. užmigo, visą dieną sausai pakosėjo, bet retai, nelabai ir sureikšminau, o 22 kai prabudo tai su kosuliu ir vėmimu.
Tai ką jūs rašot yra standartinis įprastas gydymosi būdas... Jei yra pakankamai kantrybės ir noro/laiko domėtis homeopatija - atrandi ir kitas alternatyvas.
Jau ne vienas atvejis yra buvęs, kai tie patys antibiotikai "nelaiko" - kosulys, temperatūra lieka. Bet atitaikius tinkamą homeopatinį, praeina per kelias valandas... Tačiau tas atitaikymas kartais tiek energijos atima ir laiko...
Kiek galiu pastebėt tiek iš savo patirties, tiek iš aplinkos: didžiausias kliuvinys mums patiems yra nuosava baimė... Tada įsijungia emocijos, atitinkamos mintys ir sudie razumėli. Suvaldžius tą baimę atsiranda sprendimai ir gyvenimas nėra toks baisus, kad reiktų vadovautis ta pačia schema kiekvieną kartą (šiuo konkrečiu atveju - gydymasis antibiotikais).