Merginos, Misius skyre mano mergytei lasiukus 4 kart dienoj, kaip suprantu visus homeopatinius reik pusvalandi pries pusvalandi po valgio maziausiai gerti, bet mes pastoviai arba bunam kazka uzkandusios arba uzgerusios arba miegam Kaip Jus darot, jei vaistukus reik gerti daznai? pavyzdziui kas valanda? Kaip tada, vaikas buna nevalges negeres? Vyresneli dar dar galiu istemti, bet mazoji, tai pas ja burna neuzsidaro nuo uzkandziu ir arbateliu
QUOTE(Laiciuke @ 2013 01 26, 00:41)
PS. del acetono dar kuriai aktualu cia, turiu as tokia info is homeopates musu- "Jeigu slapime acetonas- velgi- per daug saldumynu ir/ar per mazai vandens/skysciu". O koks cia rodiklis ji parodo?
Mum po persirgtos ligos po kraujo tyrimo nustate hemoglobina 160 is pirstuko vos paime krauja. Ar esat susidurusios mamytes kaip skystinti krauja tas pasakymas vartokite daug skysciu lyg neveike, nes siandiena sunui jau acetonas sklinda is burnytes Nezinau ar reiks pirmadieni kartoti krauja. Niekad nebuvom tokioje situacijoje as labai sunerimus gydomes jau trcia savaite.Beje sunui 6m
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 26, 08:03)
paskui isvalykit antibus is organizmo su nux vomica ir berberiu.
Aciu, o cia zirniukais ar is vaistines?
Papildyta:
QUOTE(Yamaja @ 2013 01 26, 01:57)
o Jus nusiraminkit, jei jau davet, tai davet. ne pasaulio pabaiga, svarbiausia kitam kartui jau zinosit mazdaug ka galetumet suduot as ir imdavau i sirdi, kad va, kas bus, jei jau suduosiu koki kita tradicini vaista, o ne hom.zirni. pasaulis apsivers dabar kazkaip jau nusiraminau, ir vis apsirgus vaikams duodu zirnius, bet galvoju, jei nepades tai nepades, suduosiu ir iprastus vaistus. ramiai taip
Aciu, isties paskaiciau vakar Jusu komentara ir ramiai nuejau miegot
Papildyta:
QUOTE(Iewuzze @ 2013 01 26, 09:32)
Dabar tik patarciau saugoti mergaite, kad nepasigautu koki menesi net slogos, nes ausytes ilgai gyja
Del zirniuku uzsakymo, tai uzsakineju Jeruzales universitetinej vaistinej, tai jei gerai pamenu jei 2dieni iki 12h uzsakai, galima ir telefonu, tuomet jau treciadieni atveza (veza is Kauno).
Homeopatinius galite duoti, tik ziurekite, kad butu praeje pakankamai laiko po antibiotiku sudavimo
Imunitetui galite is homeopatiniu duoti zirniukus Hepar sulphur - jis tinka puliniams uzdegimas gydyti ir uzkirsti jiems kelia (tiktu ir karkaliukams) Taip pat zarnynui jau minetus nux vomica
Del zirniuku uzsakymo, tai uzsakineju Jeruzales universitetinej vaistinej, tai jei gerai pamenu jei 2dieni iki 12h uzsakai, galima ir telefonu, tuomet jau treciadieni atveza (veza is Kauno).
Homeopatinius galite duoti, tik ziurekite, kad butu praeje pakankamai laiko po antibiotiku sudavimo
Imunitetui galite is homeopatiniu duoti zirniukus Hepar sulphur - jis tinka puliniams uzdegimas gydyti ir uzkirsti jiems kelia (tiktu ir karkaliukams) Taip pat zarnynui jau minetus nux vomica
Aciu uz issamu atsakyma
Na, issaugoti labai nepavyks, nes dar 2 sav. pavyks pralaikyti namie (nes po jersinijos gyd. sake 3 sav. neleisti i darzeli, ka ir darom), o po to i darzeli isleisti, nes ir taip visa sausi neinu i darba
O kiek tas turi buti praeje "pakankamai laiko"?
Toks dar "buitinis" klausimas - o tai kai reikes man isigyti Nux vomica ar Hepar sulphur zirniuku, tai tiesiog uzsisakai toj vaistinej ir viskas? O nereik homeopato paskyrimo? Nes musu homeopate per apsilankyma paskirdavo zirniukus-parasydavo tuos receptukus, su kuriais ir vaziuodavome i Kauno vaistine ju pirkti.
QUOTE(Laiciuke @ 2013 01 26, 23:24)
Nux vomica tai lašiukai, iš vaistinės
QUOTE(ernesin @ 2013 01 27, 01:37)
Nux vomica tai lašiukai, iš vaistinės
http://www.heel.lt/p...vimas/detox-kit
del Lymphomyosot as nezinau, ar butina, as tik nux vomika su berberiu duodu.
galit ir pasigaminti, pigiau bus
QUOTE(Aprile @ 2013 01 26, 23:15)
Mum po persirgtos ligos po kraujo tyrimo nustate hemoglobina 160 is pirstuko vos paime krauja. Ar esat susidurusios mamytes kaip skystinti krauja tas pasakymas vartokite daug skysciu lyg neveike, nes siandiena sunui jau acetonas sklinda is burnytes Nezinau ar reiks pirmadieni kartoti krauja. Niekad nebuvom tokioje situacijoje as labai sunerimus gydomes jau trcia savaite.Beje sunui 6m
as ne gydytoja, bet kai mano maziui sklinda acetono kvapas, duodu nux vomica daznaiau,tipo del sutrikusio virskinimo. o skysciaia yra ne arbata, sriuba, o vanduo. paskaiciuoti kiek reikia skysciu zmogui galima paprastai.
3 procentai kuno mases.
jei sveria zogus 100kg, jam reikia per diena 3 litrus.
QUOTE(special @ 2013 01 25, 21:20)
Cia ne palangoj ta gydytoja?
Aha, jau galima nuspėti
C
Aciu sian jau kvapo nera turiu Nux vomica zirniuku ar jie tas pats kas lasiukai? Sunus buvo apsinuodijes tai vaistininke siuos patare. Mamytes man laabai neramu del to tirstokraujo as ir negydytoja,bet gal paprasyti pakartotino kraujo tyrimo
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 27, 09:12)
as ne gydytoja, bet kai mano maziui sklinda acetono kvapas, duodu nux vomica daznaiau,tipo del sutrikusio virskinimo. o skysciaia yra ne arbata, sriuba, o vanduo. paskaiciuoti kiek reikia skysciu zmogui galima paprastai.
3 procentai kuno mases.
3 procentai kuno mases.
Aciu sian jau kvapo nera turiu Nux vomica zirniuku ar jie tas pats kas lasiukai? Sunus buvo apsinuodijes tai vaistininke siuos patare. Mamytes man laabai neramu del to tirstokraujo as ir negydytoja,bet gal paprasyti pakartotino kraujo tyrimo
QUOTE(Aprile @ 2013 01 27, 15:42)
C
hemoglobinas nerodo kraujo tirstumo. rodo ar eritrocitai ar trombocitai. atrodo.
o del kraujo tirstumo tai vanduo, manau.
Sveikos
kazkur bent pora valandu. Del zirniuku uzsakymo, homeopato paskyrimo nereikia Paskambini pasakai pavadinima, potencija ir viskas
hemokritas parodo kraujo tirstuma Jei truksta skysciu, tuomet ir hemokritas dideja, o kai kraujas tirstas tuomet ir hemoglobinas automatiskai didesnis
QUOTE(Laiciuke @ 2013 01 26, 23:37)
O kiek tas turi buti praeje "pakankamai laiko"?
Toks dar "buitinis" klausimas - o tai kai reikes man isigyti Nux vomica ar Hepar sulphur zirniuku, tai tiesiog uzsisakai toj vaistinej ir viskas? O nereik homeopato paskyrimo? Nes musu homeopate per apsilankyma paskirdavo zirniukus-parasydavo tuos receptukus, su kuriais ir vaziuodavome i Kauno vaistine ju pirkti.
kazkur bent pora valandu. Del zirniuku uzsakymo, homeopato paskyrimo nereikia Paskambini pasakai pavadinima, potencija ir viskas
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 27, 14:05)
hemoglobinas nerodo kraujo tirstumo. rodo ar eritrocitai ar trombocitai. atrodo.
hemokritas parodo kraujo tirstuma Jei truksta skysciu, tuomet ir hemokritas dideja, o kai kraujas tirstas tuomet ir hemoglobinas automatiskai didesnis
QUOTE(orchideja123 @ 2013 01 28, 13:20)
O kiek laiko po antibiotiku valote organizma su Nux vomica ir Berberis?
Beje, gal tiktu zirniukai, nebutinai Heel produkcija, nes matau, kad Nuxvomica heel ir Berberis heel ieina ir kitokie komponentai?
Beje, gal tiktu zirniukai, nebutinai Heel produkcija, nes matau, kad Nuxvomica heel ir Berberis heel ieina ir kitokie komponentai?
kazkur apie menesi