Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

Nors ir pavėluoti, bet didžiausi sveikinimai Liepai bei Giriukui gimimo dienos proga!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Giriuka su gimimo diena, daug daug stiprybes ir sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam Girių su trečiuoju tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naujas priėmimas į darželius neleidžia Kornelytės perkelti į vyresnę grupę, nes reikia eiti į savivaldybę rašyt prašymą, jie ten peržiūrinės ir t.t. Tai nežinau, kaip čia bus, direktorė, dar sakė , ten kažkam paskambins, pašnekės, tai tiek žinių iš mūsų, jei būtų sena tvarka, tai jau seniausiai galėtumėm būti su vyresniais.
Atsakyti
Nors ir paveluoti sveikinimai, bet labai nuosirdus Giriukui gimtadienio proga birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
daivushkina,kai darbo paieškos? Ar radai ką ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 29, 13:11)
daivushkina,kai darbo paieškos? Ar radai ką ax.gif ?

Radau thumbup.gif Is tikro radau uz keliu dienu, kai cia pasiskundziau, kad nera darbo biggrin.gif Tai paieskos truko apie 2men.. ax.gif O kaip tau? Ar ieskaisi?
Mabi, idomu kaip sekasi darbo paieskos.. ax.gif ?
Atsakyti
Gal zinot kaip dabar cipsiuko nickas? Noriu torta uzsisakyti, o ziuriu Cipsiuko neber SM ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2013 01 30, 10:14)
Radau  thumbup.gif Is tikro radau uz keliu dienu, kai cia pasiskundziau, kad nera darbo biggrin.gif Tai paieskos truko apie 2men..  ax.gif  O kaip tau? Ar ieskaisi?

Aš pasivyvi ieškotoja. Nedrįstu siūst CV,nes nepersilaužiu savęs auklę įsileist doh.gif dar kai Sodra mokės iki vasaros,tai nepergyvenu.Bet jei rasiu svajonių darbo skelbimą biggrin.gif surizikuosiu.
Atsakyti
Laba diena,

visus bendradienius su tortadieniu, skaniu tortuku, smagaus gimtadienio, graziu akimirku!!! wub.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Mano Vasare nuo ryto iesko torto ir vis sako kad pusti zvakutes reikia, mate kad vakar gaminau lotuliukas.gif o kai paklausiu kiek tau metu sako du ir rodo 2 ir mokink kiek nori kad jai jau tys, ji sako 2 ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renesme @ 2013 01 31, 11:45)
Laba diena,

Su gimtadieniu taviske 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes Vasarę bei Mabi merginą happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
sveikutes...

Mabi mergyte ir Vasaryte su 3-uoju gimtadieniu...man toks pirmas rimtas balius, kai vaikas jau samoningai viska supranta wub.gif del triju metu rodymo ir sakymo pas mus tas ptas doh.gif ismoks...grazaus vakaro ir paciu graziausiu vaikisku dovaneliu wub.gif

pas mus prasidejo jauciu krize, gal pas dar ka yra doh.gif jei as kazka pasakau, kad negalima, mergina atsauna, man tetis leido. pradzioj nesupratau kas per bajeris, einu pas vyra aiskintis, kaip jis leido tokia nesamone padaryti. o jis sako, nieko as neleidau. tai issiaiskinom, kad cia kazkoks naujas bajeris. jei as neleidziu kazko, sako tetis leido, o jei tetis neleido, ji sako, man mama leido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limma: 31 sausio 2013 - 12:20