Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

Sveikos gyvos biggrin.gif

Mūsų šeimos draugei, mylimai ir gerbiamai Liepai vėluojantys gimtadieniniai sveikinimai happybday.gif bis.gif yahoo.gif birthday.gif ploja.gif oro_buckis.gif biggrin.gif

Berods ir Katuliux Matui vakar suėjo 3 metai. smile.gif Tai ir jam sveikinimai 4u.gif

Žmona, sijonas superinis thumbup.gif
Mūsų merginų tikrai paprastesnio dizaino ir gaminimo jie hihihi.gif
Tokio, kaip turi Viltė, aš, asmeniškai, neapsiimčiau meistrauti bo reik ir medžiagos galybės, ir kantrybės geležinės lotuliukas.gif

Bet, jei kartais dar kada tuose savo prabangiuose lobynuose užmatysi tokių sijonų kaip taviškės, imk urmu, aš mielai savo merginoms juos perpirkčiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazu: 19 sausio 2013 - 13:39
QUOTE(zazu @ 2013 01 19, 14:38)
Bet, jei kartais dar kada tuose savo prabangiuose lobynuose užmatysi tokių sijonų kaip taviškės,  imk urmu, aš mielai savo merginoms juos perpirkčiau  ax.gif  biggrin.gif

oi tai as mielai, as pastoviai cia ju uzmatau , sakau praejusi karta po 5 eu tebuvo, bet galvoju kam man jo reik biggrin.gif ir biski verze pilva viltei bet galvoju gi durne as, siuvimo masina turiu tai ten ta guma persiuti tai vieni niekai butu biggrin.gif zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik, nes jei niekas nepaims tai galiu gi atgal i parde nesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 19, 15:56)
oi tai as mielai, as pastoviai cia ju uzmatau , sakau praejusi karta po 5 eu tebuvo, bet galvoju kam man jo reik biggrin.gif ir biski verze pilva viltei bet galvoju gi durne as, siuvimo masina turiu tai ten ta guma persiuti tai vieni niekai butu  biggrin.gif  zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik, nes jei niekas nepaims tai galiu gi atgal i parde nesti  4u.gif

Ei žmona davai ir kornei paimk 4u.gif as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale smile.gif matzo gera akcija ir imi urmu smile.gif kaukės, kelnes suknes, nu tinka viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2013 01 19, 15:21)
Ei žmona davai ir kornei paimk  4u.gif as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale smile.gif  matzo gera akcija ir imi urmu smile.gif kaukės, kelnes suknes, nu tinka viskas smile.gif

ok ok biggrin.gif
Atsakyti
Mamkos, gal jau siunciates is kur nors batukus pavasariui? Gal rekomenduosit kokia parde su pigiais bet kokybiskais batukais? biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Mes per savo ligas irgi pamiršom sveikinimų nusiųst blush2.gif
sveikinimai Liepai ir Matui 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Liepai ir Matui sveikinimai su 3 gimtadieniuku!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif

cia ebay tie sijoneliai papigiai, uzkabliavot, einu ir as paimsiu savo pancem biggrin.gif

Tutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renesme: 19 sausio 2013 - 15:56
Sveikinimai Liepai ir Matui 3-iojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš pavydžiu jums dėl tų TUTU sijonų biggrin.gif Jaučiu ir pirkčiau, ir siučiau įvairiom progom jei tik turėčiau kam juos uždėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2013 01 19, 11:40)
Sveikinimai Liepai ir Matui 3-iojo gimtadienio proga 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O aš pavydžiu jums dėl tų TUTU sijonų biggrin.gif  Jaučiu ir pirkčiau, ir siučiau įvairiom progom jei tik turėčiau kam juos uždėt biggrin.gif

Mhm, pirkčiau ir aš, jei būtų kam biggrin.gif drinks_cheers.gif Taip ir įsivaizduoju- tutu, kerzai, kokia vienspalvė maikutė.. ir dvi uodegytės šonuose biggrin.gif wub.gif Ai, bet man ir bernai laaabai tinka ir patinka thumbup.gif Anksčiau galvojau, kad būtinai reik antro vaiko- mergaitės.. bet dabar kažkaip jau vienodai, visai norėčiau ir antro sūnaus bigsmile.gif
Atsakyti
buvau uzlekus po pardes, biggrin.gif sijonu neradau siaip visko priripirkau ir prigriebiau du kostiumus gal greiciau kalediniai, ir musu vasarinukam jau mazoki nes ant abieju raso 18-14 bet gal vasarinuku sesutems tiks? biggrin.gif zodziu abu po 3 eu .. jei neskubu tai galeciau kovo menesi ideti anytai tai kainuotu tik siuntimas lietuvoj ax.gif
zodziu pirmas kostiumas raso sugarplum fairy dress, nugaroje tie sparneliai nusisega, ir berete ten prie jos ieina biggrin.gif spalva siek tiek tamsesne nei fotkej...
user posted image
user posted image
ir kitas raganaite lyg ir biggrin.gif prie jos lankelis su kepuriuku smile.gif)
user posted image
Atsakyti
Aciu mamkos uz sveikinimus, dziugu, kad nepamirsot dar manes wink.gif

Trumpai apie mus: atsventem su fejerverkais, makvyno tortu, sompanu ir t.t. Mato treciaji gimtadieni. Sedi jis namuose ( i darza jau gal daugiau nei menuo neinam) tai nors vaikas sveikas, zinoma yra ka veikti su dviem bernais, is namu tuoj nieko neliks smile.gif nu bet nors nesergs, o man tai svarbiausia yra. Manau nuo kokio kovo men. pradesiu vel leisti darzan smile.gif

Nezinau ar kalbejot, bet kaip Jums su ta vadinama trimecio krize??? Ar prasidejo? Nes Matui tai 100% prasidejusi ji doh.gif sunkoka man tvarkytis su juo
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 19, 13:56)
zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik

Super thumbup.gif clap.gif clap_1.gif biggrin.gif
Aišku, viskas priklauso nuo laiko, kada pavyks tuos sijonus užmatyti, bet šiai dienai (kol dar merginų matmenys nepasikeitė hihihi.gif ) man reiktų tokių išmatavimų sijonų : 104-110 cm (Mildai), 128-134 cm (vyresnėlei) ir kokių 86 cm. (mažylei).
Čia, kad aiškiau būtų ir nepultum visų Airijos tutu namo suvežti lotuliukas.gif

QUOTE(sagyte @ 2013 01 19, 14:21)
Ei žmona davai ir kornei paimk  4u.gif as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale

hihihi.gif įkliuvo Žmona lotuliukas.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 20, 22:01)
musu vasarinukam jau mazoki nes ant abieju raso 18-14 bet gal vasarinuku sesutems tiks?

Milda netilps, o mažoji sesutė dar geroookai per maža blush2.gif

QUOTE(Katuliux @ 2013 01 21, 00:13)
kaip Jums su ta vadinama trimecio krize??? Ar prasidejo?

Prasidėjo, prasidėjo irnesakyk.gif
Bet, kai čia jau ne pirma krizė mano, kaip mamos, gyvenime, tai, kažkaip, kol kas visai normaliai pavyksta su ja gyventi biggrin.gif
Atsakyti