Sveikos gyvos
Mūsų šeimos draugei, mylimai ir gerbiamai Liepai vėluojantys gimtadieniniai sveikinimai
Berods ir Katuliux Matui vakar suėjo 3 metai. Tai ir jam sveikinimai
Žmona, sijonas superinis
Mūsų merginų tikrai paprastesnio dizaino ir gaminimo jie
Tokio, kaip turi Viltė, aš, asmeniškai, neapsiimčiau meistrauti bo reik ir medžiagos galybės, ir kantrybės geležinės
Bet, jei kartais dar kada tuose savo prabangiuose lobynuose užmatysi tokių sijonų kaip taviškės, imk urmu, aš mielai savo merginoms juos perpirkčiau
QUOTE(zazu @ 2013 01 19, 14:38)
Bet, jei kartais dar kada tuose savo prabangiuose lobynuose užmatysi tokių sijonų kaip taviškės, imk urmu, aš mielai savo merginoms juos perpirkčiau
oi tai as mielai, as pastoviai cia ju uzmatau , sakau praejusi karta po 5 eu tebuvo, bet galvoju kam man jo reik ir biski verze pilva viltei bet galvoju gi durne as, siuvimo masina turiu tai ten ta guma persiuti tai vieni niekai butu zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik, nes jei niekas nepaims tai galiu gi atgal i parde nesti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 19, 15:56)
oi tai as mielai, as pastoviai cia ju uzmatau , sakau praejusi karta po 5 eu tebuvo, bet galvoju kam man jo reik ir biski verze pilva viltei bet galvoju gi durne as, siuvimo masina turiu tai ten ta guma persiuti tai vieni niekai butu zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik, nes jei niekas nepaims tai galiu gi atgal i parde nesti
Ei žmona davai ir kornei paimk as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale matzo gera akcija ir imi urmu kaukės, kelnes suknes, nu tinka viskas
QUOTE(sagyte @ 2013 01 19, 15:21)
Ei žmona davai ir kornei paimk as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale matzo gera akcija ir imi urmu kaukės, kelnes suknes, nu tinka viskas
ok ok
Mamkos, gal jau siunciates is kur nors batukus pavasariui? Gal rekomenduosit kokia parde su pigiais bet kokybiskais batukais?
Mes per savo ligas irgi pamiršom sveikinimų nusiųst
sveikinimai Liepai ir Matui
sveikinimai Liepai ir Matui
Sveikinimai Liepai ir Matui 3-iojo gimtadienio proga
O aš pavydžiu jums dėl tų TUTU sijonų Jaučiu ir pirkčiau, ir siučiau įvairiom progom jei tik turėčiau kam juos uždėt
O aš pavydžiu jums dėl tų TUTU sijonų Jaučiu ir pirkčiau, ir siučiau įvairiom progom jei tik turėčiau kam juos uždėt
QUOTE(Melisandra @ 2013 01 19, 11:40)
Sveikinimai Liepai ir Matui 3-iojo gimtadienio proga
Mhm, pirkčiau ir aš, jei būtų kam Taip ir įsivaizduoju- tutu, kerzai, kokia vienspalvė maikutė.. ir dvi uodegytės šonuose Ai, bet man ir bernai laaabai tinka ir patinka Anksčiau galvojau, kad būtinai reik antro vaiko- mergaitės.. bet dabar kažkaip jau vienodai, visai norėčiau ir antro sūnaus
buvau uzlekus po pardes, sijonu neradau siaip visko priripirkau ir prigriebiau du kostiumus gal greiciau kalediniai, ir musu vasarinukam jau mazoki nes ant abieju raso 18-14 bet gal vasarinuku sesutems tiks? zodziu abu po 3 eu .. jei neskubu tai galeciau kovo menesi ideti anytai tai kainuotu tik siuntimas lietuvoj
zodziu pirmas kostiumas raso sugarplum fairy dress, nugaroje tie sparneliai nusisega, ir berete ten prie jos ieina spalva siek tiek tamsesne nei fotkej...
ir kitas raganaite lyg ir prie jos lankelis su kepuriuku )
zodziu pirmas kostiumas raso sugarplum fairy dress, nugaroje tie sparneliai nusisega, ir berete ten prie jos ieina spalva siek tiek tamsesne nei fotkej...
ir kitas raganaite lyg ir prie jos lankelis su kepuriuku )
Aciu mamkos uz sveikinimus, dziugu, kad nepamirsot dar manes
Trumpai apie mus: atsventem su fejerverkais, makvyno tortu, sompanu ir t.t. Mato treciaji gimtadieni. Sedi jis namuose ( i darza jau gal daugiau nei menuo neinam) tai nors vaikas sveikas, zinoma yra ka veikti su dviem bernais, is namu tuoj nieko neliks nu bet nors nesergs, o man tai svarbiausia yra. Manau nuo kokio kovo men. pradesiu vel leisti darzan
Nezinau ar kalbejot, bet kaip Jums su ta vadinama trimecio krize??? Ar prasidejo? Nes Matui tai 100% prasidejusi ji sunkoka man tvarkytis su juo
Trumpai apie mus: atsventem su fejerverkais, makvyno tortu, sompanu ir t.t. Mato treciaji gimtadieni. Sedi jis namuose ( i darza jau gal daugiau nei menuo neinam) tai nors vaikas sveikas, zinoma yra ka veikti su dviem bernais, is namu tuoj nieko neliks nu bet nors nesergs, o man tai svarbiausia yra. Manau nuo kokio kovo men. pradesiu vel leisti darzan
Nezinau ar kalbejot, bet kaip Jums su ta vadinama trimecio krize??? Ar prasidejo? Nes Matui tai 100% prasidejusi ji sunkoka man tvarkytis su juo
Sveikos gyvos
Super
Aišku, viskas priklauso nuo laiko, kada pavyks tuos sijonus užmatyti, bet šiai dienai (kol dar merginų matmenys nepasikeitė ) man reiktų tokių išmatavimų sijonų : 104-110 cm (Mildai), 128-134 cm (vyresnėlei) ir kokių 86 cm. (mažylei).
Čia, kad aiškiau būtų ir nepultum visų Airijos tutu namo suvežti
įkliuvo Žmona
Milda netilps, o mažoji sesutė dar geroookai per maža
Prasidėjo, prasidėjo
Bet, kai čia jau ne pirma krizė mano, kaip mamos, gyvenime, tai, kažkaip, kol kas visai normaliai pavyksta su ja gyventi
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 19, 13:56)
zodziu jei tik kris i aki gera kaina tai griebsiu, jei jum reik
Super
Aišku, viskas priklauso nuo laiko, kada pavyks tuos sijonus užmatyti, bet šiai dienai (kol dar merginų matmenys nepasikeitė ) man reiktų tokių išmatavimų sijonų : 104-110 cm (Mildai), 128-134 cm (vyresnėlei) ir kokių 86 cm. (mažylei).
Čia, kad aiškiau būtų ir nepultum visų Airijos tutu namo suvežti
QUOTE(sagyte @ 2013 01 19, 14:21)
Ei žmona davai ir kornei paimk as tai mielai ir next paimciau drabuziu is sale
įkliuvo Žmona
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 20, 22:01)
musu vasarinukam jau mazoki nes ant abieju raso 18-14 bet gal vasarinuku sesutems tiks?
Milda netilps, o mažoji sesutė dar geroookai per maža
QUOTE(Katuliux @ 2013 01 21, 00:13)
kaip Jums su ta vadinama trimecio krize??? Ar prasidejo?
Prasidėjo, prasidėjo
Bet, kai čia jau ne pirma krizė mano, kaip mamos, gyvenime, tai, kažkaip, kol kas visai normaliai pavyksta su ja gyventi