Tynka, va toks, vieninteli radau su 4 ratais
zinokit siandien ne diena, jei diena siutau, tai dabar jau juokas ima
* ryte skambinu i parda internetine kad ta paspirtuko spalva pakeist-valanda niekas nekelia rago, nors dirba, tada draugei sakau skambink-jai aisku iskart pakelia, tada viska susakau-sako kad jusu uzsakymo isvis nematau, bandysim ieskot, tada pasuksim.zodziu skambinejau puse dienos, kol kazkas pakele ir pasake kad pagaliau sudetas mano uzsakymas-rozinis paspirtukas, nu bl
vel viska is naujo aiskinu, paskui vel man rago nebekele, taip kad nezinau ka man issiunte isvis
*Vaziuoju i parda "viskas jusu sventei" palangoj, kad balionu, lekstuciu, siaudeliu ir kitu pribumbasu nupirkt i namus ir i darza. radau viena pakeli (6 vnt, net i darza grupei neuztenka) lekstuciu, keleta balionu ir praktiskai nieko
sakau keiskit pavadinima i "sis bei tas sventei", nekenciu palangos, kaip visada.
*mano pigiai vaziuojanti pigi masina kasdien pateikia vis koki siurpriza, nesismulkinsiu, bet siandien buvo virs visko, kelias dienas neveike langas vienas, sedu i masina-ziuriu atsidares langas, nu ***** galvoju kai cia, bandau uzdaryti-neveikia, nu neprikolas, bet vaziuoju toliau, po keliu sekundziu jis IKRENTA I VIDU DURELIU
* ai dar torta maskarpones dariau, pridejau avieciu dideliu i vidu , tipo labai fainai bus prapjovus, tvarkaus vrtuve, tortas saldytuve-bl ziuriu zelatina isbrinkusi mano, o jos neidejau
rezultate gavos tortas ne baltas (nors butent balto buvo prasyta ir ne kitokio), bet ruzavas, nes viska su blenderiu teko plakt
Alekto, o tu ne raudonos virtuves norejai? varskecius darot?